Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Dragele mele, ma bucur ca v-a placut micul dejun!

Tocmai m-am intors de la piscina si ma simt asa de bineeeee, parca as fi slabit 10 kg!

Alynta

Loredana, am renuntat la landou din mai multe considerente: caruciorul are 3 pozitii, dintre care una este aproape paralela cu solul, doar un piiiiiiiic mai ridicata; scaunul de masina pare a fi confortabil; am sa o port pe Sofia si in sling (wrap). Sper sa fie ok... Pe de alta parte, in magazinul de unde l-am cumparat pe Quinny, nu aveau de vanzare landoul...

30+

Mergi la inceput

Lora, multumesc . Spor la gatit! Ma duc si eu sa fac o marinata pentru un peste pe care am sa-l fac pe gratar, in balcon!!! Parca vad ca ma trezesc cu toti vecinii la usa!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Felicitari burticilor care si-au vazut bebeii sanatosi si activi! .

Am tras cu ochiul la odiseele dinaintea noastra, mai-iun a predat asa frumos stafeta azi celor de iul-aug (delfinasilor), cu toate ca deja au venit cativa delfinasi ...am niste emotii cand citesc ca s-a mai nascut un bebe.

Pentru ca deja sunt mamici care au ajuns la 30+, imi permit sa reiau un subiect care s-a mai discutat, nu vreti sa gasim si noi un diminutiv de alint bebeilor nostri? Nu aruncati cu rosi....poate doar cu visine ca vreau sa-mi fac un compot

Pupici si bafta fetelor care isi vad "colocatarii" azi

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Office, la multi aaaaaaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos de care sa te bucuri pana la 100 de ani!

PS: Scuze pt intarziere!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am pus fasole la fiert... mi se facuse pofta! Si-am scos niste carne sa facem la gratar, dar pe aragaz. Pt. altceva n-am inspiratie...maine poate ma apuc si eu sa coc niste ardei, ca de cand a zis Ana de tocanita aia numai la ea imi sta gandul.

Luciana, sa stapaniti sanatosi tot ce-ati cumparat! 4,5 kg zici??? Vaaaaaaai, eu am 12 in plus. No comment!

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burticute

Am avut nitica treaba si iar am intrat sa va salut la 11

Felicitari Lora pt mica grasuna

Fetelor, sa aveti o zi frumoasa si linistita.

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

LoraG76, 6-7 sapt dif intre bebei conteaza, poate de acum o sa iau si eu, daca imi vine pofta de mancare....abia mananc cate ceva. Saptamana asta m-am reprofilat pe biscuiti belvita cu o cana de lapte. Nu mai pot sa mananc nici paine dimi.

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lora din cate scrii imi d-au seama ca ti-a cerut la medicul de familie adeverinta de salariat parata la CAs! Asa e?! Spor la gatit! Eu am in plan shaorma(sper sa fi scris corect )! Dar pe cand vine sotul!
La mine nu mai intra fructele, rar pepene rosu! Dar ador pepenele galben! Fiecare cu ale lui! Simt nevoia sa consum lactate, branzeturi, o bucatica de carne- dar nu tot timpul! Vad ca se incalzeste si-mi scad toate poftele!
Buburuza am primit si eu sling de la o prietena pentru Maria! Am facut proba pe Matei si e superb! Am sa o port in el mai ales iarna! Altfel se incalzeste acolo, decat in carut!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Luciana bravo pentru achizitii! Ce faza cu salteluta... Nasol ca nu mai e ce era Ikea! Au si multe lucruri dragute, unele scumpe, bani sa ai!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata dragi burtici. Azi am mai crescut si noi putin si suntem tare mandri. ieri nu prea am stat cumintica, am facut curatenie toata casa si am avut burtica tare toata ziua si aseara am avut si contractii de s-a speriat tati si de azi gata repaos la pat cat mai mult posibi ca sa fie bine

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput