Fulguleti de nov-dec 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc de intrebari, pare a fi bine. desi ... tot nu e cum imi place mie.
acs multa sanatate lui victorila, sper sa fie o alarma falsa si sa isi revina repede.
ne-am hotarat pentru weekend, mergem in vama, suceava, la pensiunea mugur de fluier, pare a fi f faina, o s revin cu impresii.
pupici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si va doresc o zi usoara.

acs, multa sanatate lui Victor.

Laura, ma bucur ca Dani e mai bine. Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Acs, sanatate multa bursucului!
Laura, si noi vrem sa mergem acolo la iarna...deci ai misiune sa povestesti detaliat la intoarcere
Lacramioara, buna mai e cafeaua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Am revenit si noi iara de la mare. De data asta cald, frumos, plaja, locatia pe placul nostru. In sfarsit bronzati.

Astept vesti de la Donia, Diana Unde ati disparut.

Lacramioara multumesc de cafea. Dubla se poate?

Laura, distractie placuta te asteptam cu impresii...bune!

Bambo, vreau si io poze cu piticu', te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc!
Victor nu mai face febra mare, dar e cald in continuare, iar stomacul ii e facut praf :(. Noroc ca e cooperant si accepta regimul, smecta, debridatul si toate minunile pe care i le dam.

Am reusit sa pun pe net o parte din pozele cu bursucii la munte.
Revin si cu povestile cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, extraordinare locurile umblate de voi. Unde e muntele asta? :)
Ce frumosi si imbujorati sunt bursucii. Pot sa am o predilectie pentru familiile cu 5 membri nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu mare intarziere urez LA MULTI ANI, Dandusei
Laura, ma bucur ca se simte mai bine Dani. Si eu ma simt cam rau cu stomacul de vreo luna. Incep sa ma gandesc sa nu am vreo bacterie. O sa ma duc la doctor ca deja nu e de joaca. Ieri am ajuns la urgente dupa ce am tot vomat, dar in afara de perfuzii nu mi-au facut nimic. Au zis sa imi fac eu analizele..
Acs, sper sa fie ok Victor. Abia astept sa ma uit peste poze.... iarasi voi visa frumos
Kikineata, ma bucur ca a fost frumos la mare...
Danutz, vineri seara sint in Bucuresti, stau pana duminica, dar nu stiu cum sa ne vedem... vin sa il iau pe Luca ca deja nu se mai poate... nu l-am vazut de 5 saptamani. El pare ok. Nici macar nu intreaba de mine
Lacramioara, merci de cafea... Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Cu mare intarziere urez LA MULTI ANI, Dandusei
Laura, ma bucur ca se simte mai bine Dani. Si eu ma simt cam rau cu stomacul de vreo luna. Incep sa ma gandesc sa nu am vreo bacterie. O sa ma duc la doctor ca deja nu e de joaca. Ieri am ajuns la urgente dupa ce am tot vomat, dar in afara de perfuzii nu mi-au facut nimic. Au zis sa imi fac eu analizele..
Acs, sper sa fie ok Victor. Abia astept sa ma uit peste poze.... iarasi voi visa frumos
Kikineata, ma bucur ca a fost frumos la mare...
Danutz, vineri seara sint in Bucuresti, stau pana duminica, dar nu stiu cum sa ne vedem... vin sa il iau pe Luca ca deja nu se mai poate... nu l-am vazut de 5 saptamani. El pare ok. Nici macar nu intreaba de mine
Lacramioara, merci de cafea...

Yagmur si Luca

asa am ajuns si eu acum multi, multi ani. diagnostic: ulcer. cauza: nervi, stres, etc. sounds familiar? sper ca la tine sa nu fie ceva atat de grav, dar du-te si te cauta ca nu e de joaca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Manuela, minunate, ca de obicei!
Am o mareee rugaciune la tine, cand ai timp, descrie un pic traseul vostru, asa pe zile, ca sa-mi dau seama cat timp v-a luat, cum l-ati impartit si cum au rezistat bursucii.
Iti dai seama ca ma inspir de la voi, nu?

Mergi la inceput

Kiki, tu nu ne pui poze?
Manu, o sa te sun, poate facem cumva

Mergi la inceput