Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

E o idee buna
Am incarcat si eu pozicile

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Mira eu iau pilule....am terminat o folie si inca nu am CM...poate sunt printre norocoase si vine mai tarziu....

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Bun regasit fetelor in casa noua !!!

De trei zile imi propun sa intru sa nu cumva sa va pierd si sa nu va mai gasesc, dar din pacate abia azi am reusit.

Nu am apucat sa citesc din urma, ca de obicei , dar neaparat vreau sa imi fac timp sa o fac pt ca m-ati facut curioase referitor la mesajul Nanei si munca Ioanei.

Vreau sa multumesc si eu tuturor fetelor pt ca ati fost intotdeauna aproape la bine si la greu, va pe toate si D-zeu sa ne ajute in continuare sa ne crestem copiii sanatosi si sa avem parte doar de bucurii si zile senine.

Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

O intrebare :

stiti sa imi recomandati niste magazine virtuale de unde pot sa comand hainute de botez dragute pt baietel ?

Tot ce am gasit pe la mall-uri in Cluj mi se par oribile si de prost gust si mi-e mila de saracul Alexandru sa il imbrac asa , mi se pare ca mi-as bate joc de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza fetelor,buna cafeluta avem azi
noi raportam o prima noapte de foiala,fara plans dar cu supt mult si uitat dupa muste
si sanii mei sunt moi dar bianca vam mai spus dupa ce mananca doarme si 6 ore daca nu o trezesc
ne enerveaza la culme mucusorii care apar mai abitir dupa baie
dulce
maribell ai disparut cu tot? asa obosita esti?ce-ti face printesa?
am pus pozici noi

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bine v-am regasit in casa noua dragi mamici si floricele de liliac!
Sper sa urmeze un an minunat, sa ne simtim bine impreuna si sa ne apropiem si mai mult, sa se intareasca si mai tare prietenia din acest grup.
Felicitari Ioanelor care s-au ocupat de transfer si de predarea stafetei. Impresionante si tulburator de frumoase mesajele voastre.
Mie mi-a plecat spiridusul mare la Constanta, la mama, si eu ma sfarsesc de dorul lui mai ales ca e suparat, nu prea vrea sa vorbeasca cu noi la telefon si sufera...sigur in sufletelul lui isi imagineaza ca am "scapat" de el ca avem alt bebe. Eu nu am fost deloc de acord cu plecarea asta fara noi dar mama l-a "montat" cat am fost eu in maternitate si si-a dorit fff mult sa mearga. Abia ajuns acolo a constatat ca nu e nici mami, nici tati nici "Sonica mica"(asa-i spune lui sora-sa) si e si departeeee, ca doar a mers o noapte si jumatate de zi cu trenul. Puiul mamei drag, sper sa vina saptamana viitoare acasa.
In alta ordine de idei nu-mi vine ce relaxata sunt si cat de lunga e ziua, cum nu suntem in pericol sa ne rupem gatul impiedicandu-ne in masinute aruncate peste tot, mingi de toate marimile, tricicleta, role si alate nebunii care de obicei apar in calea mea ca niste capcane mortale. Sonia e tot dependenta de brate dar, in pofida tuturor sfaturilor "binevoitoare", mie mi-e darg de mor. In concluzie mi-am comandat ieri un sling (sper sa ma descurc sa-l folosesc si ei sa-i si placa)ca sa o tin mereu aproape. Eu nu am intentia sa mai fac al 3-lea copil....cel putin nu cu premeditare, asa ca profit de momentele astea dulci, cu bebelus mic, scump, frumos mirositor, cald si moale, care se cuibareste cu nasul in sn si se uita in ochii mei de zici ca toate incep si se sfarsesc cu mine, care zambeste stirb si stramb doar pentru ca am aparut eu in raza vizuala, care se opreste din plans cu un oftat de usurare doar pentru ca ma stie acolo.
Va e clar ca nu gatesc nimic, nu fac mai nimik in casa, rar reusesc sa pun cate o masina de haine la spalat sau sa dau cu mopul si sa sterg praful dar sunt asa de relaxata si detasa si mi-e egal de ce cred cei din jur. Atata timp cat sotul meu ma intelege si ma sustine...
Cand o sa vina Razvan acasa va fi mai greu ca trebuie sa gatesc si sa-l intretin, sa facem si ceva activitati ca pana in 15 septembrie cand incepe gradi e tare muuulllttt dar sigur ma voi descurca!

As vrea sa intreb mamicile care sunt nevoite sa sofeze cu puiutul in scoica: unde puneti scoica? In dreapta fata (evident, cu airbag-ul dezactivat) sau pe bancheta din spate? Eu am astazi de facut niste drumuri mai lungi si as lua fetita in scoica dar nu prea am curajul sa o pun in spate si sa nu o vad. Pe de alta parte nici nu mai stiu ce zice legislatia in vigoare, daca am voie sa plasez scoica pe scaunul din fata! Cineva ma ajuta cu un sfat, va rog?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele
va multumesc pt sfaturile pe care mi le dati si sa stiti ca de multe ori am procedat si asa cum mi ati zis voi
legat de mutatul copilului la mama in brate sa stii vivela ca de cele mai multe ori se linisteste la mamaica
control amanuntit nu stiu ce i ar mai putea face ca au tot controlat o diferiti medici inclusiv pediatra ei si copilul este SANATOS!!
azi la 3.30 mergem din nou la pediatra
mai repet si eu o data intrebarea mai din urma: pt mamiciile care dau exclusiv lapte praf la bebei cat au luat in greutate in prima luna?
oricum eu va multumesc mult de tot pt tot ce ma invatati
azi noapte a dormit de la 2 pana la 9, drept pt care eu am avut bazdaci in fund k am baut un redbull si nu am dormit decat la ora 7, traiasca diaconescu ca acum cu el imi petrec noptile

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Bine v-am gasit fetelor in casuta noua!
Sa avem parte de 365 zile pline de fericire si bucurii oferite de puiutzii nostri si nu numai!
Noi tocmai ne-am intors din IOR...am fost la o plimbarica mica si sa faca mama niste exercitii sa mai dea jos surplusul.
Ma duc acum sa citesc din urma!
Pupici

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Mira, si mie mi-a dat dr sa iau tot Cezarette. Dar nu am luat inca...prefer sa folosim prezv at cd "ne intalnim"

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele
va multumesc pt sfaturile pe care mi le dati si sa stiti ca de multe ori am procedat si asa cum mi ati zis voi
legat de mutatul copilului la mama in brate sa stii vivela ca de cele mai multe ori se linisteste la mamaica
control amanuntit nu stiu ce i ar mai putea face ca au tot controlat o diferiti medici inclusiv pediatra ei si copilul este SANATOS!!
azi la 3.30 mergem din nou la pediatra
mai repet si eu o data intrebarea mai din urma: pt mamiciile care dau exclusiv lapte praf la bebei cat au luat in greutate in prima luna?
oricum eu va multumesc mult de tot pt tot ce ma invatati
azi noapte a dormit de la 2 pana la 9, drept pt care eu am avut bazdaci in fund k am baut un redbull si nu am dormit decat la ora 7, traiasca diaconescu ca acum cu el imi petrec noptile

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

ale mie mi-a luat 1kg/luna dar fiecare bebe are ritmul lui de crestere numai sanatos sa fie....in legatura cu dormitul la bebe iesi la plimbare cu el,daca in carutz plange tine-l in port bebe,cu siguranta va dormi la pieptul mamei si la aer....eu ies si la pranz cand e ff cald dar ma duc intr-o zona racoroasa cu multi copaci si fantani arteziene si-mi doarme la greu,se trezeste sa manance si atat...am la mine biberoanele pregatite cu apa,doar torn laptele praf si gata...vezi ca este la farmacie o cutiuta compartimentata unde pui masurile de lapte praf sa nu te cari cu cutia dupa tine,e foarte utila...

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput