Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

vivela asta ma intreb si eu ca si-a mea ii place sa stea asa cu picioarele si cu spatele curbat si se uita pe pereti....poate ne zic mamicile mai experimentate

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vivela - Doamne da! Ca dau si la altii... Apropo de wrap, intra pe babywearer.com, acum il studiez si eu, sper sa ne lamurim, ca unele mici retineri am si eu. Oricum, vreau sa imi comand un ring sling, Artu, Corina - merci de inspiratie. Scuzati mesajul cam laconic, dar intr-o mana sta mandra

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata mamici si bebici !

Sunt franta... Cred ca o sa imi fac o (eu nu beau de obicei) si va invit si pe voi! De ieri de la ora cinci avem progra artistic, si nu stiu de ce: facem kk ok, mucisori n-avem, nici afte sau candida, suntem curate, de mancat mancam cu prea multa lacomie (poate asta e problema). Ne-am culcat abia azi noapte pe la unu (in patu' mare, bineinteles), am dormit pana la patru si de atunci tot ne zbatem si maraim, mai stam cu ochisorii inchisi cate cinci minute, iar plangem si tot asa. Momentan dormitam pe scaunul de la calculator suspinand si molfaind cu necaz suzeta suzana, pe numele ei de alin suzi.

Un pupic dulce de tot pentru floricelele ce au mai aparut cu pozici pe useru nou !

Ioana(T), ti-a si ajuns slingul? Eu n-am primit nici macar mail-ul...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza mamici!

Eu sunt cea mai matinala azi? Va servesc o cafea?

Tocmai am hranit pitica si am pus-o in patut, sper sa o tina, ca am a vut o noapte cam complicata.. S-a trezit la 3 sa manance si dupa aia s-a foit pana la 5
Nu avem colici (multumim lui Dumnezeu in fiecare zi trecuta cu bine!), insa de cateva nopti nu mai doarme asa bine, se trezeste des sa manance, adoarme f greu inapoi, se foieste, maraie pana o iau in brate si tot asa. Azi dupa ce a adormit la 5, s-a trezit la 5:50 - abia apucasem si eu sa inchid ochii.. Dar a dormit apoi de la 6 la 8:30, si eu la fel, asa ca ma simt mai rezonabil acum.
Na ca iar maraie.. ma duc la datorie
Revin...

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

'Neata mamici si bebici !

Sunt franta... Cred ca o sa imi fac o (eu nu beau de obicei) si va invit si pe voi! De ieri de la ora cinci avem progra artistic, si nu stiu de ce: facem kk ok, mucisori n-avem, nici afte sau candida, suntem curate, de mancat mancam cu prea multa lacomie (poate asta e problema). Ne-am culcat abia azi noapte pe la unu (in patu' mare, bineinteles), am dormit pana la patru si de atunci tot ne zbatem si maraim, mai stam cu ochisorii inchisi cate cinci minute, iar plangem si tot asa. Momentan dormitam pe scaunul de la calculator suspinand si molfaind cu necaz suzeta suzana, pe numele ei de alin suzi.

Un pupic dulce de tot pentru floricelele ce au mai aparut cu pozici pe useru nou !

Nana, vad ca suntem colege de suferinta
Sa fie vreun puseu de crestere, si de aia sunt asa agitate micutzele?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Corina , imi pare rau ca bebe Maria e agitata... Poate-i puseu de crestere, dar la cat de dese sunt la noi episoadele astea, ar trebui sa am o fetita de... cinci ani !

De data asta scriu cu mana dreapta, care dupa cum am vazut si la mesajul anterior, cam mananca litere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatzaa feteleee, mi-a fost dor de voi Bine v-am gasit la scutecele!!!
Ne-am intors ieri dupa 2 sapt la casa socrior de la Comarnic, unde n-am avut net
asa ca am o tona de recuperat

Fug ca s-a trezit vuvuzela, revin mai tarziu, pup

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Welcome back Crissy !

Vad ca "vuvuzela" devine o porecla la moda ! Si noi ii spunem asa, dar alintat: "vuvu mica"; mai rau e ca tati a inceput sa-mi spuna mie "vuvu mare" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:

Nana, sambata eram in oras si ma suna un domn de la Urgent Curier ca are un pachet pt mine. Stabilim sa ne intlnim desi nu stiam ce ar putea fi (nici eu nu primisem mail sau telefonde confirmare de la Diana). Il intreb totusi ce e in pachet, cica nu stie. Cine e expeditorul...."pai nu scire doamna, dar aveti ceva sticluta ca vad ca asta scrie".
Ma intalnesc cu el, vad ca la expeditor scrie "Sticluta cu clar de luna" si ma gandesc cine o fi avand glume in program, cine stie ce substante halucionegene mi-o fi trimis icneva?!! Pretul total cam batea pe la cat ma gandeam eu ca va costa slingul dar....Asa ca am sunat la nr scris la expeditor, intr-adevar era sling-ul de la Diana care s-a scuzat ca nu a apucat sa ma sune sau sa-mi trimita mail sa ma anunte ca a expediat pachetul iar "Sticluta cu clar de lluna" este denumirea firmei ei asa ca nici vorba de substante dubioase.
Cu siguranta o sa-l primesti si tu curand si o sa vezi ce bine va dormi "vuvu mica" a ta in el, asa cum doarme si vuvu a mea de 1 ora si 45 de minute. Tot ce sper e ca am legat-o bine....astept sa vina sotul acasa sa-mi faca o poza sa o trimit pe sling.ro sa-mi confirme cineva cu experienta ca printesa sta in pozitie regulamentara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nataaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Multumim de cafeluta nana!
Nu am apucat sa citesc din urma decat messajul Mariei(Maribell),ca nu m-am trezit de mult,inca recuperez orele de somn pierdute la nunta,dar sper sa revin.
Am intrat decat sa-ti zic,Maribell iubita,nu mai fi suparata,eu stau in sectorul 2,deci relativ aproape de Afumati,asa ca facem si noi un club de intalnealaSi socrela sta in Voluntari,asa ca,poate ne vom vedea destul de des.Hai,tot raul spre bine

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput