Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
A, Rocsy, ai dormit mai mult decat mine
Aseara ea s-a culcat la 22 dar eu la 2; ea s-a trezit la papa la 4 si a avut chef de vorba pan la 6. Apoi a mai dormit pan la 8 da' la 7 s-au trezit baieti...
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
r_ocsy spune:
Bubu : chiar mi-a fost dor de tine
De Theo nu mai stie nimeni nimic ? Era mereu prin preajma !!!
Taty_ana : poza asemanatoare cu a voastra ( cea in care gogosica doarme pe tine ) avem si noi, e chiar poza mea preferata . Spune-mi si mie cum reusesti sa te si machezi ?! Fata mea abia mai vede crema , cand imi aduc aminte dar sa ma mai si machiez !!!
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii A, Rocsy, ai dormit mai mult decat mine Aseara ea s-a culcat la 22 dar eu la 2; ea s-a trezit la papa la 4 si a avut chef de vorba pan la 6. Apoi a mai dormit pan la 8 da' la 7 s-au trezit baieti... Ioana, Philip, Yann, Sabina |
pai nu te mai culca si tu asa de tarziu
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
arturicii spune:
pai va propun un album de bebei ce dorm pe mami/tati
nu am putut adormi pt ca ieri am dormit de la 5-7 cu mandra pe mine
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
mamanati spune:
Buna fetele,
Arturica, suntem binisor! Marti mergem la control. Sper sa fie bine, ca de nu - chiar marti tre sa ne internam. Iar mie mii groaza numai sa ma gandesc ca la bebei le pun perfuzii la vana din cap.
Saptamana viitoare tre sa ajung si eu la eco.
Am admirat si noi poza cu copilasii tai privind cerul. Foarte frumosi sunt!
Ale, ei vezi, ca se rezolva si asta! Sa fie tot mai bine sau... tot mai usor in continuare!
Bubu, ce gemanuti frumosi ai! SI tu esti draguta si arati o mamica foarte fericita!
Rocsy, sper sa reveniti la regimul vechi de pana la o luna si sa dormiti bine.
Noi dormim bine noaptea dar si ziua, dar vad ca la majoritatea bebeilor incep problemutele dupa o luna. Asa ca ma inarmez si eu cu rabdare, daca se schimba programul.
Noi am fost la zoo, sa-i facem program cultural Cameliei. Si dupa ce am iesit de acolo o intreb pe fii-mea ce a incantat-o la zoo cel mai mult (asteptam si eu sa-mi povesteasca ce animalute a vazut). La care ea imi zice cu un face super fericit ca a fascinat-o: toboganele, saltelutele si lebebe-masinute cu care s-a plimbat pe lac! Nici pomina de vreun animal! Apoi a zis ca tre sa mearga la mall. Iar ieri lu taica-su, inainte de culcare, ii spune, ca tre sa mearga la mall ca sa-si cumpere... pantofi sexy!
Merg sa-mi hranesc familionul.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice si Camelia-Nicole
bubu30 spune:
citat din mesajul lui arturicii Vai, Bubu, ce frumosi sunt! Cat am stat in maternitate inainte sa ii nasc pe baieti, m-am imprietenit cu o viitoare mamica de gemeni. Ea a nascut in nov 2003 un baietel si o fetita. Am ramas prietene de atunci si de cate ori avem ocazia ne vedem. Puii tai mi-au adus aminte de ea si de gemeneii ei (care acum sunt mari, in sept incep scoala) Sa fiti sanatosi si fericiti Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Multumim mult de complimente
Si puiutii tai sunt superbi si ce frumos i-ai pozat
bubu30 spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Bubu : chiar mi-a fost dor de tine R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Si mie mi-a fost f. dor de voi
bubu30 spune:
citat din mesajul lui mamanati Bubu, ce gemanuti frumosi ai! SI tu esti draguta si arati o mamica foarte fericita! www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice si Camelia-Nicole |
Merci de aprecieri
Si voi sunteti o familie f. frumoasa
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancutzicab
, nu stau in Titan, ci in Pantelimon, dar ne putem vedea unde vreti, count me in... (numai sa fiu in Bucuresti, ca peste doua saptamani plec la Sibiu) Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Anca, eu zic ca o sa te imbogatesti, fato, ca e a doua oara cand fac confuzie . ca eu stiu ca asa se zice, ca daca te confunda lumea, iti pune Dumenzeu mana in cap in curand .
eu mi-am facut la repezeala un wrap dintr-un cearsaf mai vechi, sa vad ce si cum. vaaaai, ce bine e, sta maimuzelul meu in wrap de parca zici ca acolo l-am nascut. nu comenteaza, nu cracneste, mai ridica din cand in cand capul si se uita in jur sa vada ce mai e.
o intrebare pentru mamicile care sunt mai in tema - eu stiu ca pozitia in care sta bebe,cu spatele un pic curbat si picioarele sub el e pozitia anatomica din burtica. de-aia e si asa de multumit. insa, intreb si eu ca nestiutoarea, e bine sa pastreze pozitia anatomica din burtica si cand nu mai e in burtica? adica - din ce ma gandesc eu - cat era in burta, avea oasele moi, de aici inainte incep sa se calcefieze. nu ma deranjeaza ca acum, la o luna are inca picioarele strambate de pozitia lui anatomica, stiu ca se vor indrepta, insa oare faptul ca ii mentin aceeasi pozitie si acum, dupa nastere, nu face ca procesul de calcefiere sa se produca pe aceasta postura "stramba"?
nu stiu daca am fost suficient de coerenta , sper sa va dati seama care e nelamurirea mea.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
taty_ana spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Bubu : chiar mi-a fost dor de tine De Theo nu mai stie nimeni nimic ? Era mereu prin preajma !!! Taty_ana : poza asemanatoare cu a voastra ( cea in care gogosica doarme pe tine ) avem si noi, e chiar poza mea preferata . Spune-mi si mie cum reusesti sa te si machezi ?! Fata mea abia mai vede crema , cand imi aduc aminte dar sa ma mai si machiez !!! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
m-ai facut sa rad r_ocsy...eu nici gunoiul nu-l duc nemachiataasa sunt eu....inca imi e ciuda ca n-am reusit sa ajung la coafor cu parul asta dar mai mult de lene ca timp aveeeem.....eu una nu ma plang si stiti de ce ?pt ca nu ma stresez sa calc rufe la bebe,le-am calcat primele 2 sapt gata ajunge,sotul daca vrea sa si le calce sau sa si le duca la curatatorie...asaaa curat fac o data pe sapt si atunci il trimi pe sot afara cu emma cateva ore,mancare imi face socrela si cand si cand fac si eu cand vreau ceva facut de mine...in rest toata ziua ne plimbam pe afara iar daca ploua stam in casa si vizionam seriale....norocul meu este ca am un copil cuminte care doarme muuult
http://emma-antonia.weebly.com/