Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 18
Virgi17 spune:
Am pus si eu poze in noul album !
Azi avem botezul Ioanei. Dupa cum spuneam si acum o saptamana, inca nu stiu cum o sa o imbrac. Ieri a fost cald, insa cu ploaia de azi noapte si din dimineata asta si cu cele 18 grade de la ora asta, tare imi e ca nu mai e de rochitele pregatite. Sa vad pana la pranz cum s-o mai face.Vreau sa fie si draguta cu rochite insa si sa nu ii fie racoare.Oricum, am backup niste costumase,vedem noi...plus ca pantofii cumparati pt eveniment ii cam cad din picioare, cred ca o sa le pun vata in varf .
Virginia si Ioana (19.05.2010)
roxanici spune:
Taty_ana masaj ii fac in coltul intern al ochiului pe baza osoasa a nasului, adica undeva langa nas, sa iti opuna rezistenta osul, nu ochiul.
Ioana si io zic ca e bine 800 g in prima luna, io ma astept la mai putin la Horia, is 'invatata' de la fra'su care in prima luna o luat numai 500g si apoi a fost super ok. Mai ales ca e putin peste decat scrie la carte, io zic ca nu tb sa iti faci griji.
Io ma cam stresez cu buricul lui Horia ca deja ii dau de 2 zile cu nitrat din ala si nu vad nicio schimbare. Cred ca pe sapt viitoare ma programez iar la pediatru sa vedem ce e de facut. of of
aly_ spune:
BINE V-AM REGASIT IN CASUTA NOUA SA DEA DUMNEZEU SA FIE PLINA DE BEBEI CUMINTI SI SANATOSI SI MAMICI ODIHNITE !!!
MULTUMESC SI EU FETELOR CARE S-AU OCUPAT DE PREDAREA STAFETEI LA DELFINASI IOANAMESAJUL A FOST FOARTE EMOTIONANT SI ARTURICI SPER CA NU AM EXCLUS PE NIMENI DACA DA SCUZE SI
DESPRE NOI SUNTEM BINE NE PLIMBAM TOATA ZIUA SAPTAMANA ASTA VIN PARINTI MEI DIN TARA SA VADA GALUSCA
NOI NU AVEM CRIZE DE COLICI IN SCHIMB AVEM PROBLEME CU ELIMINAREA GAZELOR SI A SCAUNULUI FARA AJUTOR NU PREA REUSIM SI MI SE RUPE INIMA CAND O VAD CUM SE CHINUIE
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Ruxi, o poza recenta ne arati...? Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Chiar inainte sa vad mesajul tau ma apucasem sa pun pe webshots cateva poze .
Cu mami numai una ca e grasa si nu intra in cadru
taty_ana spune:
hello mamici,
am fost ieri la pediatru pentru controlul de 2 luni si totul e bine,avem 4100g,a luat bine in greutate suntem pe plus fatza de alti bebei de 2 luni suntem in categoria tzantzardar nu conteaza...bine ca suntem sanatosi...trebuie sa mergem la oftalmolog ca-i curge ochisorul din maternitate...echografia la sold ne-a zis dr ca trebuie facuta pe la 4 luni ca acum daca o fac nu se vede bine...debridat nu-i mai dau de cateva zile bune si au inceput iar durerile alea nasoale in timpul meseisi-mi refuza mancarea...plus ca incepe sa se constipe,nu-mi mai face moale...cred ca o sa-i cumpar colief,e scump da bun....azi-noapte mi-a dormit 5 ore legatea mancat si somn inca 4 ore...mami este fericita cand bebe doarme muuult
http://emma-antonia.weebly.com/
aleesicoo spune:
buna fetele
fetita mea incepe sa se lin, vb toata ziua, gandurim , rdem la mamii toata ziua stam ranjite, dormim noaptea(multumesc lu' dzeu)
taty_ana , colieful o ajuta si cu caca, dar si bonisanul e bun
fetelor stiti pe cine cu firma de amenajari pt evenimente?plsss
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
arturicii spune:
Vai, Bubu, ce frumosi sunt! Cat am stat in maternitate inainte sa ii nasc pe baieti, m-am imprietenit cu o viitoare mamica de gemeni. Ea a nascut in nov 2003 un baietel si o fetita. Am ramas prietene de atunci si de cate ori avem ocazia ne vedem. Puii tai mi-au adus aminte de ea si de gemeneii ei (care acum sunt mari, in sept incep scoala)
Sa fiti sanatosi si fericiti
Ale, ti-am dat pm cu datele prietenei mele. Ea face asa ceva pe cont propriu si face bine. Vei iesi mult mai ieftin decat cu orice firma. Ti-o recomand cu drag si incredere.
Felicitari pt linistirea Printesei!
Virginia, ce frumos creste micuta! Asteptam poze de la Botez!
Aly, bun revenit!
Tatyana, o, ce de somn, bravo voua. Sa o tineti tot asa!
Nati, cum sunteti?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Lena, ce frumosi!
Roxanici, vazut puiul vostru fain si somnoros
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
r_ocsy spune:
hello!
Cand va aud ce bine va dorm puii ... ce va mai invidiez , a mea dormea mai bine in prima luna decat acum ; atunci avea program de papa la ora 1 si ora 4 , acum are nopti cand ne trezim si de trei ori plus durerile de burtica dinspre dimineata ( asta inseamnand ca gata somn si dai tipete de la 4,5 sau 6 dimineata pana pe la 11 ). O singura data mi-a dormit 7 ore legatew si asta tot in prima luna. Acum ma rog sa doarma 3 , numai ca nu prea imi iese ... pana la urma acumulez intre 4 ore si jumatate de somn si 5 ore si jumatate ! As dormi dimineata dar ea urla pan ala pranz iar dupa-masa cand sa ma pun si eu in pat, v-am mai spus ca ma simte si pac se trezeste !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Am uitat sa va spun ca metodele de linistire din filmuletul de pe mail functioneaza in mare parte ... problema e ca dupa ce adoarme se trezeste intr-o jumatate de ora, maxim o ora si iar o luam de la capat !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )