Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 12
n_a_n_a spune:
Ale multumim! Si Karinutza e scumpica , a crescut binisor dupa cate vad eu, 650 de grame mi se par ok. Sunt atat de bucuroasa ca te vad mai calma!!! Bravo!!! Oricum n-o sa planga asa la infinit; inca o luna, doua si ai scapat. Adelina e ca dr jekyll and mr hyde , super cuminte ziua (o tin cam 70% din timp in brate), plange de se darama blocul seara de la sase pana noaptea la doispe, unu. Sa ma fi vazut aseara pe la zece alergand cu, caruciorul in jurul parcului, cantand de mama focului "melc, melc codobelc" !
Mi-am comandat www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/sling-magnolie/" target="_blank">sling
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
ck_29 spune:
bun gasit in casa noua dragi mamici
abia ne-am mutat si eu sunt deja restanta cu cititul...cu scrisul nici nu mai zic
vad ca vb de vaccin BCG...eu am sunat la maternitatea Giulesti si mi-au zis sa revin dupa data de 5 iulie pt programare; am vb si cu pediatra fetei si ne-a zis ca ea nu face, ci direct la maternitate; am sa sun luni si daca reusesc sa ma programez, va zic si voua
na ca am fost si eu utila
ma duc sa trag un pui de somn pana se trezeste buburuza mea
pupam fetele
fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010
T_Ioana spune:
Nana si eu mi-am comandat ieri sling de la Sling.ro. Eu mi-am luat unul de in (de la reduceri, dar considerentul nu a fost pretul ca ma costa tot in jur de 120 de lei cu transportul) ca am inteles ca e mai subtire putin si mi-a placut mai mult imprimeul!
eu n-am primit inca mail de confirmare, cred ca diseara o sa sun sa vad ce si cum. Am inteles ca Diana are ceva probleme de familie in perioada asta si e mai greu cu netul!
Sa-mi spui si mie te rog daca iti trimit mail de confirmare!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo onana, a mea a luat 650gr. si ii dau Nan1 deja mananca 120ml oare e prea mult? dak ii dau 90 nu se satura si intr o juma d ora maxim o ora iar vrea.... taty_ana la multi ani pt cele 2 lunite! sa fie sanatoasa fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Aleesicoo, am intrat sa te felicit pentru minunea scumpa (si eu sunt nascuta tot pe 01.06 ) Va doresc sanatate multa si fericire cat cuprinde. Sper ca te-ai refacut repede. Te pup si iti doresc numai bine.
Fetelor, scuzati ca am dat buzna la voi!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
marylenac spune:
Bine v-am regasit dragelor, speram sa fie un prim an cu sanatate, bucurii pentru copilasii nostri.
Noi suntem relativ bine, ar fi fost ideal dc bb Tudor nu ar dori ca atunci cand este treaz sa fie numai si numai plimbat in brate, cu capul pe umarul purtatorului...Offfff... nu ma gandeam ca imi va fi asa greu...Toata lumea spunea ca am sa vad eu, dc primul copil a fost mai raut, ca nu dormea noaptea si vroia numai plimbat, in mod sigur al doilea copil va fi .....un cuminte. Ei bine...la naiba cu vorbele din popor ca am ajuns sa spun ca MAtei a fost un copil de nici nu il simteam in casa....In fine, ma descurc mai greu pt ca si Matei, desi e fff afectuos cu fratiorul mai mic, este si un picut gelos si vrea si el sa doarma cu mine, vrea si el sa fie bagat in seama exact ca si Tudor. Ma innebuneste pt ca e gramada pe bb mic, ca vrea sa il pupe continuu, nu stiu ...oricum nu il privam pe Matei de programul lui, de mers in parc, de baita lui, de dragalelile lui, ca si pana acum dar...nu ne iese tot timpul. Acum eu sunt singura acasa cu ei doi si imi e f greu, noroc ca va veni buni la noi.
Tudor a luat bine in greutate, ii dau san, doar de cateva ori am apelat si la biberonul cu lapte praf (camd am mers la dr. de ex. si nu am avt suficient lapte eu sa il pot mulge). Spre deosebire de MAtei imi doarme seara dupa baita si masaj cam 3 ore dupa care pana dim. se trezeste cam din ora in ora. Si tot deosebit fata de Matei poate adormi chiar dc este galagie in jur.
Aaaa, Tudor sa nu vada suzeta sau sa nu indraznesc sa il asez in balansoarul ala cu beculete, jucarii...nimic, nimic nu e mai bun decat la mami in brate. Iar eu nu rezist, asta fac toata ziulica. Am descoperit ca pot face o gramada de chestii prin casa chiar si cu o singura mana
Nimic de zis, e greu, ma gandesc la mamicile care se descurca ff bine cu mai multi copii si ma incurajez singura. Sigur va trece si perioada asta si va fi si mai frumos. Asa cum spunea cineva mai devreme, cum nu intentionez sa mai fac si bb3 incerc sa ma bucur acum de clipele minunate care nu se vor mai repeta in viata mea, adica mirosul ala de bb si laptic, gesturile lui cand cauta sanul sa pape, mutritele pe care le face in somn, sau cand crede, adormit fiind, ca suge si isi tuguie asa buzitele ca si cand ar suge, cum se linisteste cand il iau in brate...eheee....sa fie ei sanatosi ca noi mai putem....
Va pup si va doresc un weekend frumos.
Mami de Matei nazdravan si Tudor
taty_ana spune:
citat din mesajul lui aleesicoo onana, a mea a luat 650gr. si ii dau Nan1 deja mananca 120ml oare e prea mult? dak ii dau 90 nu se satura si intr o juma d ora maxim o ora iar vrea.... taty_ana la multi ani pt cele 2 lunite! sa fie sanatoasa fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
multumesc ale
a mea mananca 100ml si cand o doare burtica 60-70ml...sincer nu stiu de unde ia in greutate...cred ca de la somn
n-am facut nici un masaj minune ci doar am insistat mai bine
http://emma-antonia.weebly.com/
Vivela spune:
ck, multumesc mult de info despre vaccin , si eu tot la giulesti am nascut, deci o sa sun si eu pt programare. cred ca o sa fie aglomeratie mare, o sa zbarnaie telefonul o perioada.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
taty_ana spune:
citat din mesajul lui Vivela fetelor, mai e cineva care n-a facut vaccinul BCG? noi nu l-am facut inca, am inteles ca zilele astea se aduc nu stiu cate doze in tara, suficiente sa vaccineze bebeii nascuti din februarie pana in prezent. dar am intrebat medicul de familie acum si cica trebuia sa ma fi pus pe o lista de asteptare la maternitate , ca nu il face ea. voi stiti ceva in sensul asta, v-ati trecut pe o astfel de lista? ca eu am intrebat neonatologul in mod expres dupa ce am nascut ce urmeaza sa facem cu vaccinul asta - si am primit un raspuns cam vag (pe atunci nu se stia cand si cum urma sa se rezolve si problema asta), dar mi-a dat de inteles ca o data ce am iesit din maternitate, nu mai e problema lor, ci ca medicul de familie al copilului urmeaza sa rezolve problema asta, asa cum o va face si cu celelalte vaccinuri. voi ce stiti? mie mi-e ca e cam aeriana doctorita noastra _ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
tocmai ce-am vorbit cu asist med de fam pt vaccinul de 2 luni si mi-a zis ca luni se duce la sanipid si daca a venit BCG-ul le facem concomitent...deci med de fam face BCG-ul
fetelor voi ce fel de vaccin le-ati facut?...cele clasice sau ala care le are pe toate,nu stiu cum se numeste
http://emma-antonia.weebly.com/
arturicii spune:
Neata!
Roxy, multumim pt noul cont; f frumos user-ul
Ioana_T, tare fain ai scris.
Legat de asta. Aseara am avut niste musafiri. Vorbeam cu ei de Sabina (Sabina in sling) cat e de linistita. Trec cateva ore (Sabina ba in brate ba in sling)si au facut o remarca f frumoasa:"Normal ca e atat de linistita; are tot ce ii trebuie: afectiunea mamei. Si o are din plin. Se simte in siguranta si se simte iubita".
Cantarul (cat a luat in greutate), ceasul (cat doarme, cand mananca) mi-am dat seama (de data asta) ca sunt doar si doar elemente de stress. Si fara ele, totul e mult mai ok.
Dar tu ai descris f frumos
Cris, tare buna idee; dupa cum vezi am "imbunatatit" un pic.
Nana, Ioana, sa va fie de folos slingul
Vivela, noi nu am facut Bhcg insa nu cred ca se pune
Marylena, Tigruta, Bubu, Ck, Gabriela, bun venit in casuta noua!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
tocmai ce-am vorbit cu asist med de fam pt vaccinul de 2 luni si mi-a zis ca luni se duce la sanipid si daca a venit BCG-ul le facem concomitent...deci med de fam face BCG-ul fetelor voi ce fel de vaccin le-ati facut?...cele clasice sau ala care le are pe toate,nu stiu cum se numeste mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) http://emma-antonia.weebly.com/ |
Stiu prin ce am trecut la externare,nici nu vreau sa ma gandesc sa ma intorc acolo pentru vaccin
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)