Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 11
T_Ioana spune:
Nana, multumesc pentru raspuns. Asa ma gandeam si eu, la bancheta din spate ca fiind mai sigura, doar ca-i mai greu sa o "accesez" daca urla in trafic. Oricum, cred ca imi iau si o amenda daca o pun in fata ca din ce stiu eu pana la 12 ani copii nu au voie in fata (indiferent ca sunt in scoica sau alt dispozitiv)asa ca riscam cu bancheta din spate, sa vedem cum e!
aleesicoo spune:
onana, a mea a luat 650gr. si ii dau Nan1
deja mananca 120ml
oare e prea mult?
dak ii dau 90 nu se satura si intr o juma d ora maxim o ora iar vrea....
taty_ana la multi ani pt cele 2 lunite! sa fie sanatoasa
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
cris_09 spune:
Salutare adunare!
Taty_ana si Bubu la cat mai multe lunite linistite Sa va traiasca comorileBubu,e discriminare crunta cu hainutele de baietei
Ale imi pare rau ca treci prin momente asa grele cu scorpiuta,dar ma bucur ca o ai pe mamica ta care te ajuta cu ce poate.Nu pot zice decat ca Vivela,sa te gandesti ca va trece perioada asta.
Nana sunt topita dupa nora meaMereu ma uit la pozele ei si imi e asa draga..E o domnisorica tare frumoasa care are trasaturile mamicii ei,din cate am vazut in pozele cu tine micaDar nu pot zice 100% pana nu il vedem si pe tati mic mic
Mira spor la invatat.Eu am scapat de sesiune,sper sa-mi urmezi exemplul si sa termini triumfatoare
Ioana trebuie sa-ti schimbi nick-name-ul in ArturiciiSCa sa fie si Sabinuta inclusa.Super tare pampers-ul,am vazut si eu reclama dar pe la noi prin magazine nu sunt.Off,si tare mi-as fi dorit,sa o impresionam pe nora mea
Sebi bebi nu stiu ce are de o saptamana...la baita sta super cumintel,da din picioruse,manute,se balaceste,si cand il scot urla ca din gura de sarpeNu mai vrea nici sa manance,nici sa doarma,nici in brate,nimic nimicNe baga concert cam o ora,cat sa ne auda toata stradaApoi atipeste,se trezeste mananca pe reprize...iar atipeste,iar mananca
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
aleesicoo spune:
asa este cris toate trec, ea sa fie sanatoasa, ca mamii baga redbull si coca cola la greu
o zi mai grea alta mai usoara........
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui T_Ioana Nana, multumesc pentru raspuns. Asa ma gandeam si eu, la bancheta din spate ca fiind mai sigura, doar ca-i mai greu sa o "accesez" daca urla in trafic. Oricum, cred ca imi iau si o amenda daca o pun in fata ca din ce stiu eu pana la 12 ani copii nu au voie in fata (indiferent ca sunt in scoica sau alt dispozitiv)asa ca riscam cu bancheta din spate, sa vedem cum e! Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Sa ma vezi pe mine la semafor, cum imi dau centura jos si ma intind la ea sa-i dau suzeta, sa-i sterg bulbucii, etc . Eu am noroc ca mersul cu masina o calmeaza si o adoarme. Nu uita sa racoresti bine masina inainte sa plecati si sa lasi copertina scoicii trasa sa nu o deranjeze sorele pe Sonica mica .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
aleesicoo spune:
nana iubiricea ta ce mai face? e o adevarata domnisorica acum
fug sa o vad si eu
aleesicoo spune:
nana, e o dulceata de fetita
si ce copanele durdulii avem
gabriela_s spune:
N-am apucat sa citesc nimic
suntem in trecere p'acas si va salut asa din mers.
Plecam iar!
Suntem bine:)
Va uram numai de bine la mamici si copilasi
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
n_a_n_a spune:
Cris, afectiunea e 100% reciproca, Sebi bebi e un dragalas si jumatate ! Sa stii ca si Adelina face scandal cand o scot din apa (daca o pun inapoi tace ) dar reusim sa o linistim uscand-o cu aer caldut, cu uscatorul de par.
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
Vivela spune:
fetelor, mai e cineva care n-a facut vaccinul BCG? noi nu l-am facut inca, am inteles ca zilele astea se aduc nu stiu cate doze in tara, suficiente sa vaccineze bebeii nascuti din februarie pana in prezent.
dar am intrebat medicul de familie acum si cica trebuia sa ma fi pus pe o lista de asteptare la maternitate , ca nu il face ea. voi stiti ceva in sensul asta, v-ati trecut pe o astfel de lista? ca eu am intrebat neonatologul in mod expres dupa ce am nascut ce urmeaza sa facem cu vaccinul asta - si am primit un raspuns cam vag (pe atunci nu se stia cand si cum urma sa se rezolve si problema asta), dar mi-a dat de inteles ca o data ce am iesit din maternitate, nu mai e problema lor, ci ca medicul de familie al copilului urmeaza sa rezolve problema asta, asa cum o va face si cu celelalte vaccinuri.
voi ce stiti? mie mi-e ca e cam aeriana doctorita noastra
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba