Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Bun regasit fetelor in casa noua !!!

De trei zile imi propun sa intru sa nu cumva sa va pierd si sa nu va mai gasesc, dar din pacate abia azi am reusit.

Nu am apucat sa citesc din urma, ca de obicei , dar neaparat vreau sa imi fac timp sa o fac pt ca m-ati facut curioase referitor la mesajul Nanei si munca Ioanei.

Vreau sa multumesc si eu tuturor fetelor pt ca ati fost intotdeauna aproape la bine si la greu, va pe toate si D-zeu sa ne ajute in continuare sa ne crestem copiii sanatosi si sa avem parte doar de bucurii si zile senine.

Multi

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

bubuuu ce mai faci??nu te-am mai vazut de mult pe aici...ce iti fac comorile?de multe ori m-am gandit la tine...ai vazut?ne-a apucat nasterea in aceeasi zi
stiu ca esti super ocupata cu piticii, mie imi e gre cu unul dap doi dar te mai asteptam pe aici
aaaa....La multi ani bebe Maria si bebe Andrei!!azi faceti 2 lunitze

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, mamici si bebici!

Facem si noi prezenta in noua casa

Felicitari Dana!!! Muuulta sanatate, recuperare rapida si bebe fericit! Sa va vedem cu bine acasa, asteptam si poze!

Nana, Ioana (arturicii) - jos palaria pentru treaba facuta! Multumim pentru timpul si efortul depus, noua listuta arata foarte bine, iar mesajele de ramas bun in odisee au fost speciale si emotionante!

Mira, slingul meu are 1,70m. Pt mine lungimea e buna, doar ca mi-e foarte greu sa trag materialul prin inele inca - trebuie sa il mai spal de cateva ori, sa devina mai moale.

Ladies, vin si eu cu o intrebare: stiu ca mai multe ditre voi ati cumparat leagan/balansoar pt bebe - va este util? Stau puiutii in ele? Aveti model fix sau mobil(electric)? Spuneti-mi si mie cateva pareri pls, sa imi dau seama daca merita investitia. Merci anticipat!

Hmmm.. gata pauza mea de scris, tre sa fug
Va pup si sunt aici cu cititul, la zi

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

si noi facem azi 2 luni iar pe 5 facem vaccinul de care mi-e frica de mor sa nu-mi faca febra...tre sa-mi cumpar panadol si supozitoare

aseara i-am facut baie si-un masaj strong si mi-a dormit neintoarsa...in fiecare zi gasesc o metoda de linistire...Doamne Ajuta sa fie asa si de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

corina eu maine ii cumpar balansoar, vedem cum merge trb cu el
taty_ana ce masaj strong minune ai facut? ca a mea dupa masaj e gata de atac

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Mai am 2 minute si mi-am amintit ca intreba cineva de aspiratorul nazal - batista bebelusului.
Noi l-am cumparat din farmacia de langa bloc, dar vad ca se gaseste cu siguranta in farmaciile Dona.

Amintesc ca noua ne este extrem de utila!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si burtici!

Roxy, multumim de contul de webshots ! Am postat si aici pozicile noastre.

Mira si eu iau aceleasi boabe ca si tine si nici urma de menstruatie. Progesteronul din ele potenteaza de fapt efectul contraceptiv al alaptarii (pentru cine nu are inca menstruatie) asa ca eu am impresia ca o sa imi vina mai tarziu mensruatia decat daca nu le-as lua...

Ioana (T), eu am drumuri cu masina destul de des, si fiind singura n-am ce face cu bebe asa ca o iau cu mine peste tot. Am montat scoica pe bancheta din spate, in partea dreapta, pentru ca e un loc mult mai sigur decat cel din dreapta fata (inclusiv instructiunile scoicii recomanda bancheta din spate).

Am admirat pozici de floricele superbe : Damian, Sebi, Diana si Antonia Maria. Vivela, puii tai sunt ca doa picaturi de apa . Cris, e mortala poza cu Sebi ud ! Eu mi-am dorit mult sa se nasca iubiricea cheluta, dar n-a fost sa fie; oricum e perfecta asa - ce-ar mai peria tati toata ziua ?!

Ruxi , ce ma bucur ca ne-ai scris! Ce-ti mai fac puiutii? Cum te mai descurci cu ei?

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Bine v-am gasit in casa noua..sa avem parte numai de bucurii din partea bebeilor..chiar daca nu am fost foarte activa pe forum v-am citit mereu si mi-au prins bine toate discutiile purtate aici..imi sunteti tare dragi dar nu am mereu ceva de zis sau poate nu imi gasesc cuvintele potrivite..
sunt coplesita de bebe mic, e cumintel mai mult se foieste candii e foame si isi baga manutele in gurita..ziua doarme mai mult decat noaptea cand se trezeste si la 2 ore iar daca nu scoatem aerul cum trebuie nu adoarme, dar noaptea nu am rabdare sa stau prea mult cu el sus..azi dimineta ne-am chinuit jum de ora sa prinda sfarculimi venea sa mor de ciuda pt ca pana acum reusea din prima..si ieri mi s-a mai intamplat si nu inteleg de ce..pur si simplu nu poate sa il prinda cum trebuie..sper sa fie doar o chestie de moment..la baita plange ca lui tati ii e mila de el, dar se linisteste dupa ce il scot si il pun la san..
Cele care aveti lapte cum sunt sanii??adica nu sunt tari?? ai mei sunt destul de moi acum, doar daca trece prea mult timp incep sa se intareasca, nu stiu parca am impresia ca nu mai am destul lapte dar totusi daca doarme si 3 4 ore inseamna ca s-a sturat altfel ar plange nu?? sper sa nu par paranoica
Luni mergem si noi la controlul de 10 zile, sper sa fie totul ok..

Elena 40 Luca

elena, cand il bagi in caditza ii uzi intai piciorusele, pe urma burtica ca sa se obisnuiasca cu apa sa nu se sperie si treptat il bagi in caditza..si-i vorbesti tot timpul...asa ne--a invatat asistenta de puericultura si bebelina mea sta ca o placinta in apa

Mergi la inceput

aaaa si sa fie intre mese ca daca e inainte de masa nu te mai intelegi cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu am leaganul asta: http://www.muc-celmic.com/balansoare/balansoar-fisher-price-p-780.html (trebuie sa scoateti cratima dintre "muc" si "Cel"...sa scrie intr-un cuvant muccelmic). Mai nou sta cam 15-20 minute in el dar trebuie sa merg mereu sa-i mai trag de jucaria din mijloc ca aia are un ffff scurt cantecel, dupa care se enerveaza si hopa-sus in bratica. Dar sta acolo doar daca e mancata, ragaita, schimbata de pampi. Sper dupa ce mai creste un pic si poate sa miste constient cu manutele jucariile alea atarnate sa ii placa mai mult, acum din greseala le mai da cate un pumn si face niste ochi mari ca nu stie ce a facut
Cand aud de masaj.....mazta mea urla ca din gura de sarpe cand o scot din apa de abia reusesc sa-i dau textila rapid pe ea, masajul e un vis. Cred ca intr-o zi vor chema vecinii protectia copilului ca cine stie ce-si imagineaza ca-i fac in baie de racneste cat o tin plamanii (uneori se face mova de atata urlat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hola dragi mamici!

Raspund si eu rapid, ca am programare la cosmetica, tre sa ma fac (si mai) frumoasa, ca maine nasesc..

Ale, Tudor al meu in prima luna nu a luat decat 650gr , pt ca a avut un start prost, primele 2 sapt a luat f putin (vreo 200 grame doar), insa se pare ca-i dadeam mult mai putin decat avea nevoie.
Si uite unde am ajuns dupa 2 luni si ceva (la + 3 kg), daca i-am dat cat sa fie el multumit, cum mi-a recomandat pediatrul.

Corina, noi avem leagan de bebe electric, de la Graco, are si melodii si sunet de pasarele si 6 viteze de leganat si sunt multumita de el, adica lui Tudor ii place, adoarme usor in el dar nu vreau eu sa-l invat sa adoarma asa, una peste alta mai are si bebe o ocupatie cand e treaz, plus alta perspectiva la ce-i in jur.

Tatyana, cu vaccinul si eu mi-am facut griji, insa in afara ca in ziua aia a fost mai agitat decat de obicei, n-au fost alte pb. Mi-a spus dr sa-i pun un sup. cu Paracetamol doar daca face febra si sa nu-i fac baita in ziua aia, si a fost ok, n-a facut deloc febra sau alte reactii.
Sper sa fie la fel si la voi, si fara agitatie, daca se poate..Oricum, cele de la Glaxo nu prea dau asa des rectii adverse, din ce stiu.

Va , o zi frumoasa, incerc sa intru mai tarziu..

Mergi la inceput