un guvernant competent E. Udrea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Steagul alb , sa fie ca tine asa ... de forma ... e un ministru BUNA .. gata

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

ellinia - un minsitru nu are competente privind buna desfasurare economica a societatilor private. Nici nu ar avea voie sa se bage ar contravine multor principii si chiar legislatiei. De asemenea nu este competenta unui ministru sau al unui minister daca si in ce mod se acceseaza fonduri europene. Ar fi inadmisibil si procedura de accesare este clara. Ca sunt sau nu indeplinite conditiile impuse este altceva. De asemenea profitabilitatea sau neprofitabilitatea unor activitati economice private este strict mancarea celui sau celor care investesc. De asemenea stabilirea raportului privat servicii / pret nu este competenta decat al celui care oferteaza, sunt legi ale pietii. Ar fi anormal si absurd sa vina ministrul la mine si sa incerce sa impuna sau sa intervina in modul meu de a-mi conduce afacerile. Fac o afacere proasta, ofer servicii slabe la pret mare sunt taxat de insasi cumparator adica nu voi vinde ca nimeni nu e prost sa dea bani multi sau la fel pe serviii de proasta calitate daca are din ce alege. Pe scurt voi da falimet daca nu voi face ceva adica voi pierde bani ceea ce nu imi va conveni, nu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

Steagul alb , sa fie ca tine asa ... de forma ... e un ministru BUNA .. gata

sfaturi

Eu doar mi-am spus opinia, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Din punctul meu de vedere, Elena Udrea e un ministru bun. Problema ei in ochii celor care o contesta tine de apartenenta PDL, dar mai ales de faptul ca este aratoasa, are discurs bun, este educata si se imbraca bine si scump. Aceste lucruri, pentru unii contestatari de sex feminin, sunt de netolerat si primeaza in fata activitatii de la minister.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

deci tu spui ca tot ce am zis aici este vax , totul are la baza ca :

are discurs bun
este aratoasa
este educata
imbracata bine si scump

pana acuma cel mult ai spus aici cum ar fii cel mult o prezentatoare TV mediocra , caci nu ai spus nimic de inteligenta sa si calitatea informatiei pe care o transmite

cand o mai vezi veorbind fii atent nu in alta parte ci de cate ori se balbaie , vei vedea

am cunocut sa stii cateba femei membre de pe acet forum, ai fi surprins , dar in Romania sunt multe femei romane superbe , cu multe scoli terminate si cu cariera , ii dau clasa lui madam Udrea ,
credeam ca aveti standarde mai inalte decat atat

d-na Min. Al Mediului care nu stie ca Norvegia e monarhie , poate fi pusa acuma si Minitru al Culturii

diana

sfaturi

Mergi la inceput

Ai fi suprinsa cati barbati sunt in Romania mai potriviti decat actualii senatori si/sau deputati pentru a fi in locul lor si totusi....
Ai fi surprinsa cate femei NU sunt la nivelul lui Udrea si tot exista posibilitatea de a ajunge in locul ei... deci totusi
Pe de alta parte personal sunt convins ca majoritatea ministrilor din Europa stiu mult mai putin despre Romania decat stiinta de a sti ca Norvegia este monarhie si nu cred ca reprezinta aceste lacune un impediment cu privire la competenta lor manageriala.... dar totusi...
Si nu in ultimul rand dintotdeauna guvernarea a fost un act pur politic in primul rand astfel incat niciodata nu cred sa se puna in discutie o eventuala racolare a unei femei sau al unui barbat de pe un forum de copii pentru o pozitie de ministru.... asa incat totusi cred ca astfel de comparatii cad in derizoriu.... sau totusi .... mie imi starnesc un

Mergi la inceput

ma bucur ca zambesti

personal m-ai dezamagit

credeam ca iti plac femeile cu adevarat inteligente si frumoase si mult mai cultivate , nu o poleiala de ferentari cum este madam udrea , cum se imbraca ea si cum se mai imbraca ... un gust ieftin

pana si Anastase e stilata cu adevarat , si cu bun simt si cu multe alte calitati, Lavinia Sndru

e opinia voastra , da sa sustii ca ministru asemenea individa ... nu te mai mira ... asta doresti , atata primesti

o zi buna , am treaba si azi, diana

sfaturi

Mergi la inceput

Nu-i nimic, ea tot acolo va fi indiferent de opinia noastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu-i nimic, ea tot acolo va fi indiferent de opinia noastra.

si ce daca
sa fie sanatoasa

fiecare pasare pe limba ei piere

noi nu trebuie sa facem nimic

si-o face singura ... suntem doar spectatori

in rest sunt probleme mai grave, vad cate o femeie de pe forum cum se imbonaveste de vreo boala urata , noi sa fim sanatosi , asta e important

diana

sfaturi

Mergi la inceput

In fine -

Mergi la inceput