un guvernant competent E. Udrea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu sunt mai simplu. Altul nu a facut nimic, ea a facut mult mai mult. Concret a facut mult mai mult si orisicat de putin ar fi facut - ceea ce ar fi ireal - fata de oricare altul din fata ei a facut mai mult si coerent si concret.
Nu vad legatura cu:
1. 10x0=0
sau cu:
2. faptul ca este natural discutand frumoasa si de ce nu, inteligenta.

Eu imi spuneam opinia strict comparativ strict faptic.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Marius, mult prea indulgent ai fost cu ea si nu stiu daca ai fi cu altcineva la fel, sa fim seriosi.

Femeia a facut o facultate , cica, particulara la drept , si e inadmisibil sa iti imaginezi ca a facut-o pe bune, cand te gandesti ca a dat o licenta , a dat o dizertatie , a scris un proiect de diploma si nu stie extensiile de la documentele cu care a lucrat .

Deci e o incompetenta , parerea mea si e mult prea clar si vizibil si nu vad cumn se numeste , un cuvant , la acel concret care l-a facut ea decat fustele mini care le poarta . Si eu port mini , dar nu numai asta fac.

diana

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

stii cum e cu comparatia asta legata de udrea ? te bucuri ca ai pe unul care stie numai pana la tabla inmultirii pentru ca ai avut pe altul inainte care nu stia sa citeasca

trebuie sa avem pretentii mai mari de la acesti oameni guvern si altele ... altfel sa nu astepti la mai bine daca stam sa comparam analfabetii intre ei

sfaturi

Mergi la inceput

Nu vad nici o legatura intre calitatea de ministru si stiinta extensiilor de fisiere. Ceea ce spui tu este doar o presupunere si o consideratie personala ca daca ai facut o facultate ar trebui sa stii extensiile unor fisiere deoarece ai avut licenta. Pe de alta parte competenta la facultate este data de continutul informatiei in cazul de fata in drept nu de stiinta sau nestiinta extensiilor unor fisiere care tine de IT la urma urmei.
Similar - competenta ministeriala este data de actiunile concrete pe care le-ai desfasurat in calitate de ministru pe domeniul in care activezi, pe management-ul desfasurat samd in nicun caz nu are nici o legatura cu stiinta extensiilor de fisiere. Raman la opinia mea.

Mergi la inceput

vorbesti tot timpul la general

ar fi mult mai bine sa spui macar vreo 5 lucruri concrete care le-a facut aceasta ministru , dar lucruri serioase , nu calarit, tricotat , ...

sau tras cu linia pe trotuare ca sa faci locuri de parcare sau afacerile ei ... hai Marius , ce naiba , suntem oameni in toata firea

sfaturi

Mergi la inceput

ce face ea ca Ministru al Dezvoltari Regionale si al Mediului ... ??inundatiile ... unde este UDREA acum , sunt inundatii , unde este Udrea ????????

decat sa ii dai toate ministerele lui Udrea , nu e mai bine si pentru noi , sa desfiintezi dintre ministere ?

sfaturi

Mergi la inceput

NO comment legat de femeia asta , nu ai angaja-o nici la firma la tine ....aaaa... daca e vorba de deschiderea spre barbati ... da , aici ar merge

ma apuc de lucru

o zi buna, diana

sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu cred ca d-na Udrea este foarte promovata si foarte sustinuta. De aici ideea ca ar fi facut "ceva". Cand ea de fapt nu a facut mare lucru. O vedeam anul trecut cum isi scalda duios piciorusele in mare, pe de o parte si pe de alta hotelierii isi bat joc de turisti cerand preturi mari pe mizerie, plajele arata execrabil si culmea, nimeni nu poate fi amendat pentru ca nu exista legislatie care sa impiedice aruncarea deseurilor in mare, puncgi cu gunoi, sticle si alte chestii sunt duse in larg si aruncate de angajatii celor care administreaza plajele. Ce a facut d-an. Udrea pentru turismul romanesc? Si-a pus vestuta si gentuta si s-a plimbat prin Bucovina? In loc sa faca ceva, acum si ca ministru al dezvoltarii sa-i ajute pe bietii oameni sa-si pastreze pensiunile. V-ati uitat vreodata pe executarile bancilor? Cate pensiuni sunt scoase la vanzare? A facut ceva ca sa ii ajute pe bietii oameni, sa-i ajute sa se promoveze cumva, sa beneficieze de programe ca sa faca investitii, sa-si faca publicitate? E o birocratie la fondurile europene de te doare capul. Cei care acceseaza fonduri europene stiu ... Ca pana si alea se dau cu tenta portocalie.
Asa ca nu o mai aparati pe mult prea competenta d-na. Udrea, ca nu e mai buna cu nimic fata de Videanu si compania. Poate doar mai blonda si mai frumoasa.
In rest...turismul romanesc se prabuseste catre un pic in fiecare vara, de proiectele pe bani europeni ce sa zic, toata jena, nu au reusit sa ataraga nici macar 10% parca din toti banii.

Mergi la inceput

Nu sunt analist politic - insa am vazut concret proiecte initiate si dezvoltate de catre ea. Insa NU AM AUZIT NICIODATA NIMIC despre nici un alt ministru al turismului, despre nici un proiect deci un zero total. Asa incat pentru mine este simplu sa spun care dintre cele doua variante au fost mai de succes.
Nu stiu de ce o tot dai inainte cu "deschiderea spre barbati" aici parca discutam de altceva, nu? Tot revii obsesiv ba ca e frumoasa ba ca are fusta mini ba ca are deschidere spre barbati samd. Eu vad un alt titlu de topic.
Cat despre preluarea (si) celui de-al doilea minister - dar recunosc ca nu urmaresc politica - din cate stiu e o chestiune de forta majora datorata crizei politice, nu?
Cum sa desfiintezi un minister pe un considerent de acest gen?
Pe de alta parte una e primarul si alta primaria, de ce identifici un ministru cu ministerul? Cred ca este eronat.
Cat despre inundatii - de asemenea nu cred ca tine de competenta actuala de moment al functiei unei persoane cu faptul ca afara ploua, sunt inundatii sau dimpotriva e seceta si cald. Cred ca este fortata aceasta analogie. Nu inseamna ca un ministru in functie nu ar trebui sa ia decizii sau sa propuna pt decizionare guvernului (prim ministrului) insa din nou dau din umeri pentru ca probabil s-a facut asa ceva altfel nu-mi explic cum de prim ministrul a ajuns in locurile respective si a avansat idei de compensare financiara. Eu nu sunt la guvern ca sa stiu concret dar sunt rezervat ca nimeni nu ar fi facut nimic.
Nu sunt nici genul de om care sa urle: "UNDE E X !!!!!?" Cred ca este o chestiune de comunicare de calm de cumpatare de luare de decizii rationale samd. Parerea mea desigur.

Mergi la inceput

Marius , sa stii ca nu am motive sa fiu invidioasa pe Udrea ca nu sunt deloc urata , dar deloc

ca sunt obsedata cu deschiderea spre barbati ... pai asa a ajuns unde a ajuns ... ce e aia studiu si munca

iar tu obsesiv o compari cu alti incompetenti

am ajuns sa spunem ca una e mai putin incompetenta decat altul deci e mai buna

nu domne , inteligenta , studii superioare facute , ti-am spus sa spui concret ce a facut femeia asta

si ultima intrebare

SUNT inundatii . E ingrozitor . Ce face Udrea Ministru al Dezvoltarii Regionale si al mediului . Pentru Dumnezeu , raspunde-mi te rog la aceasta intrebare .

offffffffff, e greu bre ...

diana

sfaturi

Mergi la inceput