Aspirante optimiste > 20 ani (533)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am termiant.
am terminat.
am terminat.

imi vine sa sar in sus de bucurie.

Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului.

nu credeam ca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna seara ,
am descoperit zilele acestea site-ul desprecopii...
ieri si astazi am citit tot ce tine de mamicile la inceputul sarcinii , despre teste si validitatea lor...
eu am nevoie de un pic de ajutor de la voi.prima zi a ultimei sarcini a fost 19 aprilie , si conform calendarului ar trebui sa am 10 saptamani...nu am gretzuri si nici multe din simtomele descrise de voi...practic e intarzierea de 2 luni si burtica jos un pic mai mare...( eu sunt un pic durdulie )nu m-am ingrasat ...astazi am fost la un medic si mi-a facut analiza sangelui , maine la 13 imi va da rezultatul...daca sunt insarcinata sau nu ( am uitat sa va spun ca am facut deja testul din farmacii si e negativ)...astazi de la un pic de efort am o scurgere maronie , ce nu are mirosul sangelui , si e vascos ,gelatinos, dar in cantitati mici, o picatua la 1-2 ore...
nu stiu ce sa cred , si stau in anxie , mi-as dori tare tare sa fiu insarcinata...nu prea am rabdare pana maine, va rog spuneti parerile voastre ...am sa citesc tot...
daca mai aveti intrebari sau sugestii , spuneti ca va raspund imediat..
va multumesc

o zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am termiant.
am terminat.
am terminat.

imi vine sa sar in sus de bucurie.

Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului.

nu credeam ca pot.

bravo! Acum baga somn pana maine dimineta(cel putin)

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

lorena, poate asa a fost ciclul la tine luna asta. Mergi la Uscatescu si o sa fie bine. Uite, eu cu o luna inainte sa raman insarcinata cu cristi am avut ciclu 1 zi si jumatate, mi-am facut test crezand ca sunt gravi...nu a fost asa, dar luna urmatoare am ramas.

cami, noi suntem bine. Cristi evioi nevoie mare, ma stoarce de energie, il las la mama pana miercuri cand merg la dr. Imi pare rau ca nu se simte bine antonia. Si Cristi a facut febra cand eram la mare. Afara ploua si a alergat prin hotel iar cand prindea usa deschisa scotea capul afara, eu il luam de acolo si tot asa, a doua zi mi-a facut febra 39.5 , am bagat nurofem, eferalgan supozitor, sosete cu otet, dus mai rece si i-a scazut. In 2 zile era ca nou. sa treaca raceala fetei!

Cu uterul retovers nu-mi fac mari pb, doar ca eram curiasa daca se poate suci asa in timp iar alti doctori sa nu vada

eu sunt cam ametita si parca apatica...imi e si somn dar nu vreau sa ma culc ca dupa aia stau noaptea cu ochii pe pereti.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele ce faceti?
didi pai de ce sunt eu de vina in toata treaba asta??
walkiria o sa faca test maine. daca facea mai repede avea sanse sa nu se vada ceva ca era prea devreme.
histamina gata, poti rasufla usurata ca ai terminat. sper ca nu te mai apuci de altceva. sa stii ca intotdeauna Dumnezeu si Maica Domnului ne ajuta numai sa nu ne pierdem speranta si increderea.
camcris, cami
lorena cum a zis si bb_yasmi, mai fa un test....poate totusi....cu temperatura aia nu stiu ce sa zic, este mare.
madutza
bebelu tu ce mai faci?? ce face burtica? a inceput sa se vada?
fetele merg la desene. vorbim maine.
la toate.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lorena mie mi se pare fffff mare TB .....prin ce metoda v ati protejat??

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hop si eu! Am intrat sa vad care-i treaba cu intalneala. Deci eu pot dupa-masa, nu stiu sa zic ora, stabiliti voi si vin si eu.
Histamina felicitari! Lasa ca stiu eu de ce te laud. Eu de exemplu nu m-as apuca acum de invatat si de examene nici sa ma bati. Le admir si pe restul fetelor pt asta si-mi aduc aminte de anii de facultate, da' acu' nu m-as apuca.....
Roxy, te dai nevinovata, ai? Pai de cate ori are careva vreo banuiala, nu te opresti pana nu face test. Da' si daca ai dreptate.... La cat mergi maine la dr?
Cred ca si Lorena are ceva sa ne spuna zilele astea, nu? Hai c-acu' incep si eu
Bebelu tu ce faci draguto? Esti mai bine?
Mada, Cami

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

A disparut toata lumea? De obicei aveti seara o limbarita de numa'
Ma duc si eu spre pat atunci, dimineata la prima ora la analize, ne mai auzim.
Va icesc si va urez noapte buna si vise frumoase!

in devenire

Mergi la inceput

didi, somn usor!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara iubitelor!

Iar nu am apucat sa stau cu voiDupa cum v-am zis e o mare harababura la lucru,sper sa revenim la normal cat mai curand.
Andreea ceva vesti?Ai ajuns la medic?Sa ne anunti cand se naste printesa,ca doar eu o nasesc nu
Walkiria dimineatza sper sa gasesc linutzele da?
Joy ma bucur sa te "vad".Felicitari pt baietelImi place enorm numele de Leon si la mamica si la burtica si la Sofi.
Katy concediu placut
Cami antonia imi pare rau ca nu se simte bine printesa.E adevarat ca la mare e plin de alge?Daca da cred ca ne orientam spre alta parte
Didisor ce analize faci?
Lorena nu stiu ce sa-ti zic,oricum o sa te lamureasca medicul
Madutza,Roxi,Dragutza,Cixinica,Yasmi,Bebelu,Angi,histamina si tuturor fetelor multi

Mergi la inceput