Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gravidutele care luati utrogestan vaginal cum procedati cand mergeti la ginec? le luati incepand cu o zi inainte oral? eu iau 1 dimi si 1 seara si ma gandeam sa il iau doar pe cel de seara oral sau sa iau 2 seara??

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

nu s a trezit nimeni inca?????!!! numai eu sunt cu chef de vorba????

maine se termina saptamana 6!!!!! yupiiii schimbam semnatura in 6+

daca nu e nimeni ma prega sa merg si eu dupa buburuza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

Dragi Mamicile cu Flori de Liliac de Mai-Iunie 2010, va multumim din suflet pentru frumoasele urari !
Va doresc ca mandrele domnite si mandrii cavaleri sa cresca mari, frumosi si sanatosi!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

neata,va invit la un pahar de lapte si o felie de cozonac!!....hai si o cafelutza mica pentru cine mai serveste

sa aveti o zi frumoasa!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 5+

Mergi la inceput

cristian mie un rau si o greata......dar o felie de cozonac as manca-o cu o pofta!!!
astept sa vina buni cu buburuza (nu mai merg eu ) si dupa merg sa cumpar cozonac cald....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gravidutele care luati utrogestan vaginal cum procedati cand mergeti la ginec? le luati incepand cu o zi inainte oral? eu iau 1 dimi si 1 seara si ma gandeam sa il iau doar pe cel de seara oral sau sa iau 2 seara??

yasmi, eu zic sa le iei pe amndoua oral seara ianite sa mergi la dr. Nu cred ca-ti face consult pe masa...dar cine stie..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:

cristian mie un rau si o greata......dar o felie de cozonac as manca-o cu o pofta!!!
astept sa vina buni cu buburuza (nu mai merg eu ) si dupa merg sa cumpar cozonac cald....

imi pare rau ca ti-e rau......sti,eu am facut o statistica personala printre prietenele mele,cele carora le-a fost rau in prima parte a sarcinii au facut baieti,inclusiv eu,iar cele care nu au avut nimic au facut fete....
ma bucur ca ai de unde sa-ti cumperi cozonac cald,daca tot ti-am facut pofta,ca altfel ma simteam vinovata.

Mergi la inceput

Citat:

imi pare rau ca ti-e rau......sti,eu am facut o statistica personala printre prietenele mele,cele carora le-a fost rau in prima parte a sarcinii au facut baieti,inclusiv eu,iar cele care nu au avut nimic au facut fete....
ma bucur ca ai de unde sa-ti cumperi cozonac cald,daca tot ti-am facut pofta,ca altfel ma simteam vinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
Mamici de Floricele de Liliac De Mai-Iunie 2010 va multumim din suflet pentru urarile vostre.
fetelor ce faceti?
bb_yasmi si eu schimb semnatura maine
eu iau utrogestan in seara asta vaginal, ca oral nu iau. mie imi face si consult pe masa , sunt sigura, apoi eco vaginala.
iony mai ai putin si vii
copiloi, cristina, happi
madutza cum te simti?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu multumim ca ne-ai facu capitolul
fetelor sau mai bine in seara asta nu mai iau utrogestanul vaginal?? pana maine la 18 mai ramane ceva de el daca-l iau vaginal?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput