Un fel de cndida

Un fel de cndida | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Am fost la medic si dupa analize a reiesit ca am leptothrix, un fel de candida, zicea el. Mi-a dat Micosyst o pastila unica.As vrea sa stiu daca nu exista ceva tratamente locale doar, de tipul unguentelor, ovulelor, ceaiurilor, in loc sa inghit o pastila, desi recunosc ca e mai simplu. In plus e un medicament de ultima generatie si eu una sunt mai reticenta la astea noi. Ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Probabil ca acest medicament este mai eficient decat ovulele existente.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La o farmacie nici nu auzisera de asa medicament, iar la alta mi s-a spus ca e foarte puternic si ca daca nu am mai avut probleme trebuia sa imi prescrie ceva mai usor,deci, naiba stie cum sa fac sa fie bine. In plus, inca nu stiu daca sunt sau nu gravida, trebuie sa mai astept o saptamana si nu as lua ceva care sa faca rau eventualei sarcini, de aia as fi optat pt niste unguente sau ovule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Am gasit in dictionar ca este o bacterie cu filamente foarte lungi si mai multe la un loc formeaza un lantisor.
Eu daca as fi in locul tau as reface analiza la un alt laborator.De fapt nici asa nu-i bine, ca daca altii sunt mai prosti si nu o descopera, nu e bine sa stai cu ea netratata...Incearca sa mai vorbesti cu doctorul, il intrebi ce altceva poti sa iei daca nu gasesti Micosyst.
Hai ca ma contrazic, dar poate e mai bine sa faci cum ti-a zis doctorul, o fi un medicament foarte bun si scapi imediat, decat sa o lungesti...

Sanatate,

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Da, da, dar ai grija la bebe daca este cumva!!!!!!!!!
Mai repeta o data analiza si vezi cum e si daca cumva esti ai grija mare, sa nu-i faci rau la bebe!!!

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Cu leptotrix am dus eu mai bine de jumatate de sarcina (acum un an) si cred ca-l am si acum (nu am mai fost la analize de vreo 6 luni pentru ca m-am saturat de acelasi rezultat, si zeci de tratamente si combinatii de tratamente). Nu stiu la tine cum se manifesta dar la mine nu era efectiv nici un simptom... doar examenul citologic il depista pe nenorocitul asta de leptotrix... Zic nenorocit pentru ca din luna a 5 de sarcina si inca vreo 6 luni dupa nastere am facut tratamente cu tablete (Flagyl, Atrican), ovule(Polygynax, Flagyl, Colposeptine, Meclon, Mac Mirror, Fasigyn, Gynozol, Lomexine si naiba sa le mai pieptene ca nu le mai stiu numele) creme (cam aceleasi ca la ovule plus alte citeva) si solutii (mai ales Tantum Rosa)...plus ca am tratat si domnul sot desi noi si cit am fost gravida am folosit prezervativul... o sa-mi iau inima-n dinti saptamina viitoare si-o sa fac o noua analiza...
Oricum, Dorsilia, eu am depistat Leptotrixul prin luna a 5-a de sarcina cind m-am intors de la mare cu o vaginita. Nu stiu daca aveam leptotrix si inainte de a ramine insarcinata si daca asta a "contribuit" cu ceva la faptul ca s-a "prins" abia dupa doi ani de incercari...
Oricum, sefa de la laboratorul de microbiologie mi-a explicat ca oricum nu e ceva grav Leptotrixul asta si ca cedeaza la tratament foarte simplu... Dar uite ca la mine nu a cedat...
Daca ai suspiciuni ca esti insarcinata mai bine asteapta cu pastiluta aia (kiar am sa-mi notez si eu sa incerc, asa de capul meu, ca de retete m-am saturat)...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput