Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Shines spune:
roxx 
ma pun la nanii..am depasit mult ora pijamalelor..
ma simteam putin vinovata ca azi l-am tinut nemancat pe bb si am papat putin..ou, carnitza si lactate..fara paine
sa aveti o zi frumoasa si linistita maine
shubulina sa aud vesti bune de la tine si sa mergi la dr plsss..

pup fetele
somnic pufos
13+
shubulina spune:
Somn usor Shines.Multumesc mult tuturor pt cuvintele frumoase.Si da,voi suna maine la clinica sa vad daca imi fac loc pt o eco.
loutzy spune:
Fetele am ajuns si eu aksa de la servici, am papat am facut un dus si de acum somn de voie pana maine dimineata.
iubita.mara si pe mine ma ia cu o senzatie de greata cand sunt obosita sau sunt nevoita sa alerg sau sa merg mai repede(eu fiind mai in viteza din fire incat se mai striga pe strada dupa mine"radarul"![]()
)
Gata ma bag la somn. Ne mai vb maine. Somn usor si vise placute(ca tot incep sa nu mai fie ale noastre
).
12+
Doloress spune:
Si pe mine m-au chinuit azi primele greturi adevarate ... uf ca oribile mai sunt! La Patrick n-am avut asa senzatii de aiurea. Si eu care ma credeam scapata ca si la prima sarcina
Al meu sot tot ma intreaba ce inseamna, e fetita? El tot zice ca-i fetita. I-am zis ca inseamna ca sunt insarcinata ![]()
Celule stem nu am apucat sa prevalam la Patrick, oricum nu intentionam, insa voiam sa le donez, ca la noi se doneaza , este o banca publica, imi convine mai mult asa decat sa le pastram noi si poate sa nu le folosim niciodata. Asa cine stie, poate un copil in nevoie o sa beneficieze.
-DPN 15.02.2011
angieangie spune:

'neata burtici!!!!
io m-am trezit cu noaptea-n cap..nu prea am dormit..merg la baie toata noaptea
abia astept sa treaca timpul sa-mi mai vad bebele...traiesc pt echografii![]()
Angie
+8
Irinukaaa spune:
Neata si de la mine!
angieangie cand ai programare la eco? 
iubita.mara chiar aseara citeam intr-o revista ca-s foarte frecvent greturile incepand cu S8 si tin cam pana in S14. Asa ca... 
13+
Shhhht! Cresc...
angieangie spune:
irinukamarti pe 6 iulie la Giulesti la prof. Marinescu.Cu el am facut fiv si sincer nici acum nu-mi vine sa cred ca am un bebe in burtica 
te sarut cu drag
Angie
+8
Irinukaaa spune:
Eeee mai ai putin, sa vezi ce repede trece timpul...
Poate ai chiar 2 bb in burtica daca ai facut fiv!!! 
Sa fie cu noroc! 

13+
Shhhht! Cresc...
bebelusi spune:
Neata, atunci mai am si eu un pic pana la saptamana 14...........Doamneee.....sa treaca o data greturile
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"