Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
loutzy spune:
AM sa incerc sa o vad azi cand plec de la servici la 22, daca nu e pitita dupa vreun nor.![]()
![]()
![]()
12+
bebelusi spune:
Fetelor am si eu o problema, va rog sa nu radeti de mine, pe medic am uitat sa il intreb. Eu daca stau intinsa pe spate simt deasupra buricului o unflatura care se plimba pe acolo, ca un bebe care misca, dar la mai multe luni. Din cate stiu eu acum trebuie sa miste jos, ca acolo e, doar acolo pune si med ecograful. Ma dispera chestia aia......voi simtiti asa ceva?????
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
bebelusi..si eu cand stau intinsa se lipeste burtica de spate si ramane doar o umflatura in dreptul buricului..si e tare
dar nu misca..ma rog, tre sa stau cu ochii pe ea acusi sa vad ![]()
maine facem 14 sapt..astept loviturile lu bebe
desi de 2 sapt eu tot simt ceva, dar nu cred ca simt ce trebe
13+
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy AM sa incerc sa o vad azi cand plec de la servici la 22, daca nu e pitita dupa vreun nor. 12+ |
da tu de ce lucrezi pana la ora aia ? e cam mult pt o burticutza
nu poti cere prog de zi ? in ce domeniu esti ?
13+
loutzy spune:
Pai pana acum lucram in 3 schimburi. Lucrez la o fabrica de lactate. Si deocamdata prefer sa am program de la 14-22 decat de la 6-14.
Schimbul 1 ma omoara si fizic si psihic. Asa la schimbul 2 dorm in voie pana pana le al 10-11.![]()
![]()
12+
Irinukaaa spune:
Bebelusi eu nu stiu sa-ti raspund, ca as face-o cu mare drag. Poate mamicile cu experienta au mai auzit sau chiar trecut. Nu cred ca e ceva ingrijorator oricum... 

13+
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
da loutzy ...ai dreptate, e bine sa poti dormii dim cat vrei , sa te trezesti odihnita
eu ma trezesc la 6 ..si mor, abia fac ochi, inainte bagam cafea la greu, acum mai putin, doar o ceasca cand ma trezesc
si pe la 10-11 imi cade capul pe birou, ma simt foarte obosita..daca as dormii 2 ore in plus dimineata sunt sigura ca m-as simtii mai bine..
in week normal ca ma trezesc la 7 foarte fresh 
rareori reusesc sa adorm la loc si sa ma trezesc pe la 11
13+
iubita.mara spune:
ce faceti fetelor? eu nu am mai intrat fiindca marti am fost de garda si miercuri seara mi-a fost foarte foarte rau.dupa ce am varsat m-am linistit.parca renascusem.oare ma iau greturile cand intru in 9 saptamani?sper ca nu si pun tyotul pe seama oboselii extreme ( nu am stat jos mai mult de 24 de ore ).acum parca ma incearca o greata dar cred ca exista doar fiindca ma gandecs eu intens ca imi e foarte frica.s-a mai intamplat la vreuna sa o apuce raul in sapt 8-9?
................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
roxx26 spune:
bb_yasmi, referitor la utrogestan - cand am mers la gineco, le-am sarit pe cele de dimineata, pentru ca, chiar daca faci dus, tot se mai scurge pe acolo ca nu a avut timp sa se absoarba.Nu le-am luat niciodata oral, am mai citit pe aici ca au fost fete care au avut greturi de la ele. Mie nu mi-a fost rau absolut deloc de la inceputul sarcinii, si nu am vrut sa-mi fortez soarta
vas, si eu ma tot gandesc la prelevarea de celule stem. Nu stiu inca daca o sa na permitem, ca eu vreau sa nasc la clinica privata si asta o sa ne cam goleasca un pic buzunarele. deci singurele indoieli sunt din ratiuni financiare. In rest...mi se pare o oportunitate care nu ar trebui ratata, totusi preturile sunt cam maricele....Vom vedea!
alinushali, Irinukaaa, bebelusi, felicitari pt eco! sa va dea DD numai vesti bune!
Shine, primele greturi la 14s
Eu ma laud ca n-am avut delos si ma credeam scapata...deci se mai poate
_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste