Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 20
madalina28 spune:
La multi ani Alina!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puii tai frumosi, de sot si de cei dragi, iar visul de a pleca sa se realizeze cat mai curand si sa va fie bine acolo!

ramonab spune:
LA MULTI ANI ALINA, TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA, SI MAI MULT DE ATAT!

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
LaLa_20 spune:
Alina...la multi fericiti...alaturi de puiutii tai dragi si de sotul tau...Iti doresc sa ti-se implineasca inzecit toate visurile...ssi peste un timp sa ne scrii din canada...la fel de fericita si energica ca intotdeauna...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
Eliza spune:
Alinush La multi ani! si sa ti se indeplineasca cele mai mari dorinte in anul care vine.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
kalosalina spune:

LA MULTI ANI ALINUSH!!!
Sa fi sanatoasa, mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie si sa va ajute Dumnezeu sa va realizati visul!

alina023 spune:
Dragele mele, Vera, Lala, Eliza, Ramo, Mada, Roli, AlinaKalos, va multumesc din suflet pentru urari! Le pretuiesc pe fiecare in parte si va imbratisez pentru gandurile voastre bune pentru mine si familia mea! 

Vasari, ai fost o scumpa! Multumesc! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
emabucuresti spune:
La mul#355;i ani Alina, cu sanatate, fericire si noroc si din partea noastr#259; si īmi pare rau ca nu te cunosc personal, dar poate aranjam o īntālnire cu clopotei pana plecati!
LalaD ce mai faceti dragilor? Nu te am mai citit de mult!
Fug la somn ca lui Sasha ii ies dintisorii de sus in sfarsit si e tare maraici, se trezeste des noaptea sunumai inbrate plimbat adoarme la loc, Asa ca am nevoie de energie si nu stau inca prea bine la cap asta
pupicei la clopotei!
honey79 spune:
Roli, scuze... m-am tiunut de cand am citit sa urez tatalui tau sanatate si insanatosire cat mai grabnica. Eu inteleg perfect prin ce treci, si daca as fi in Bucuresti ti-as lua piticii zi si noapte, ba si pe tine te-as lua... caci stiu cat de mult conteaza sa fie cineva care sa zica "stai jos si zi-mi mie ce trebuie facut; tu odihneste-te".
La Multi Ani !!! fetelor care au implinit luna asta o anume varsta.
Acum, ca tiganu' vin si cu rugamintea: care ditnre voi stie, exact...sau poate afla exact, ce anume acte trebuiesc pentru inscrierea copilului meu american in Registrele Romanesti? Nu am reusit sa rezolv problema asta nici pana acum, insa acum am intrat la foc rapid si trebuie sa rezolv cat mai repede.
Am mare nevoie de raspunsul vostru !! Sunt pe punctul de-a intenta divort. :(
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Acum, ca tiganu' vin si cu rugamintea: care ditnre voi stie, exact...sau poate afla exact, ce anume acte trebuiesc pentru inscrierea copilului meu american in Registrele Romanesti? Nu am reusit sa rezolv problema asta nici pana acum, insa acum am intrat la foc rapid si trebuie sa rezolv cat mai repede. Am mare nevoie de raspunsul vostru !! Sunt pe punctul de-a intenta divort. :( |
Honey,
eu i-am facut lui Benji boy certificat de nastere romanesc. Ai nevoie de certificatul de nastere in original, de cel de casatorie al parintilor, traduse si legalizate cu apostila, se depun actele la starea civila de unde apartii si ele merg la Bucuresti unde se centralizeaza. Mie imi spusesera ca dureaza cam 3-6 luni. Eu le-am depus in vara 2008 si le-am ridicat anul trecut, pentru ca nu ii lasasem sorei mele imputernicire sa le ridice ea. Nu stiu daca exista si alte procedura, probabil de facut asta printr-un consulat romanesc in strainatate. Cel mai bine suni la Ambasada si te lamuresc ei.
Imi pare rau sa aud despre asa ceva, poate nu e decat un moment mai greu al casniciei voastre. Toate trecem prin asa ceva.....
Pentru un divort trebuie sa se adune multe si grele lucruri...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
honey79 spune:
Mersi frumos , Ceska.
Am sunat la Ambasada aici si mai rau m-am enervat, caci a raspuns o tipa si parca am deranjaat-o de la masa,asa in sictir mi-a raspuns.
Practic ei vor apostila pe toate documentele , vor vreo 12 documente, plus declaratii , plus ca vrea sa zbor in Washington, si plus ca cer 275$ doar sa inscrie actele in Regitrele Romnesti.
Mai ieftin ies daca trimit la mama, dar am nevoie sa stiu exact ce anume acte ii trebuie.
Cat despre pb cealalta, crede-ma ca nu as fi ajuns aici, dar s-au adunat multe... in decurs de 2 ani jumate.... si a culminat cu ajungerea mea la ER Marti, cu dureri la inima. Stres, depresie si anxietate.... m-au adus in starea asta... si daca o tin tot asa ajung la atac de cord.
Sunt pe Lunesta si Xanax... de-atunci.