HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce A nascut! Are un baietel sanatos de 3,300 kg! Slava Domnului! Happy-mami de Filip, 1 august 2009 |
Felicitari inca un delfinas
Hai...cine-i la rand
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
racusor2010 spune:
Tina te inteleg cu biberonul
si eu am aceeasi problema, el suge cat suge si uneori dupa vreo jumate de ora isi baga manutele in gura si eu hop top biberon, ca nu s-a saturat...
am vorbit acum cu pediatra si a zis ca am facut progrese mari, dar ca daca continui asa pe la o luna o sa renunte la san...a zis ca deja e naravit cu biberonul
si mi-a zis sa incerc sa ii dau cate o masa cu lingurita...sa incep usor usor...ca asa o sa suga mai cu forta la san, ca o sa fie mai usor decat sa lipaie la lingurita..si daca nu plange, sa nu ii mai dau imediat lapte praf, sa il mai las pana la urmatoarea masa...o sa incerc, va zic progresele...o sunam iar peste 3 zile...
sa vedem daca reusesc sa fac si asta
off...mi se pare ca nu o sa ii dam de capat nu il vad eu pe Andrei mancand numai la san
plus ca el papa la san doar cocotat pe perne, stam 2=3 minute sa bagam bine sanul in gura...pai daca sunt undeva unde nu am conditiile astea, el plange ca din gura de sarpe dar tot nu apuca sanul ca nu stie altfel sau nu ajunge...
pediatra a zis ca sunt optimista si ea crede ca reusesc dar pe mine m-a apucat deznadejdea...sper sa nu imi pierd rabdarea si increderea!! Doamne ajuta!
aa, si sa nu uit de colici...a zis sa mergem pe Colic Baby, ca e naturist. sa pun 3 ml intr-o seringa si sa ii dau de 3 ori pe zi, inainte de masa sau intre mese...sau pun 3 ml colic baby si 2 ml apa plata in siringa, si la fel ii dai usor usor in gurita....Infacol stiu ca e mai puternic...sa vedem daca ne ajuta asta, ca la el nu sunt asa puternici pana acum, trec daca il ia mami in brate..
mami de brotacel Andrei Ioan
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui noce A nascut! Are un baietel sanatos de 3,300 kg! Slava Domnului! Happy-mami de Filip, 1 august 2009 |
Ce repede!!!!!! Sa-i traiasca!!!!!!!
Adriana se pare ca tu si BTZ sunteti Next
Larisa, Rodica, mersi, pai am 20 bucati huggis, mai iau inca 20 pampers atunci sa am in cele 2-3 zile acasa si pe urma vad care ii prieste!
Si eu vreau sa o spal la fundulet inainte sa-i pun pampers, si mai am intentia sa o las in funduletul gol pe o paturica pampers din aia de unica folosinta sa nu stea atat cu scutecele, intentii... sunt plina, sa vedem si in practica, parca nu imi vine sa o las pe dadaca acum sa o ia in brate si din astea, si deja a inceput lucrul, imi e frica sa nu o scape sau ceva, mai ales ca ii tot zic sa citeasca materialele!
Elena nu ramai tu codasa, Larisa uite asteapta juma'plus unu, cred ca ea o sa astepte mai mult iti zic eu!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
CarmenAlbu spune:
Nu-mi vine sa cred ca intram in sapt 36 si acum 10 sapt treceam prin niste emotii teribile, uite ca Dumnezeu ne-a ajutat si cred ca ne va ajuta in continuare!! Ce bucuroasa sunt ca am trecut peste toate !!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
CarmenAlbu spune:
Racusorul daca imi permiti sa imi dau cu parerea desi nu am trecut prin alaptat inca , sunt total de acord cu pediatra ta, adica alaptatul la cerere de cate ori e nevoie, in felul asta va uita de bibe si se va obisnui cu sanul, cred ca trebuie sa fie foarte greu ca ar putea sa ajunga sa suga si din ora in ora pana se regleaza si ar fi o perioada de vreo 2-3 sapt groaznica pentru tine, dar asa il feresti de toate ca ii dai toti anticorpii pe care corpul tau ii creeaza special pentru el!!
Stiu ca nu ai nevoie de asta acum si imi cer scuze ca vin si eu cu pareri si teorii, dar gandeste-te te rog si lasa tentatia biberonului pe mai tarziu sa isi poata lua ce are nevoie sa creasca mare si voinic de la tine!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
paula_m spune:
Bravo Corina!!!
Oare cum il cheama pe delfinas?
Belu nu ramai ultima...cred ca eu o sa fiu codasa
Oana multi ani fericiti impreuna!!!!
Crispro , nu fii suparata si eu zic ca ar tb sa mergi pe mana celui care a stat mai mult si a masurat cu rabdare.
Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 27 zile
carla_2008 spune:
buna feteelor,
sa incep cu felicitarile: BRAVO CORINA!!!!!!!!!SA-TI TRAISAC MICUTUL,SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!
Creatza merci de lamuriri,am sa-i spun.Tu ziceai de valorile ei ca nu sunt ok???sau n-am inteles eu bine???
Carmen felicitari pt noua sapt!!!Si eu vineri intru in 36 si parca nu-mi vine sa cred!!
Tina bine ati revenit acasa si nu lasa tzitzi!insista ca e spre binele lui.Plus ca Madame Culcer explica de ce e f bun alaptatul si pt mamica,vezi cursul trimis de Carmen.Sa nu te superi pe mine pt sfaturi,iti vreau doar binele
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
adrianaBuc spune:
FELICITARI Corina! BINE AI VENIT BEBE FRUMOS!
Fetelor, eu nu cred ca urmez, pentru ca nu am contractii; doar elimin din dop cate putin. Mai dureazaaaaaaa...
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Orice ati spune voi, mie tot imi e frica de epidurala. As vrea sa scap fara dureri mari, dar daca eu intru in acele 10% din nasteri care au probleme de la epidurala? Eu sper sa suport durerile si sa nu fie nevoie sa apelez la epidurala. A! Si raportam si noi usoare urme de dop gelatinos; cred ca el e! O sa vedem in zilele urmatoare daca e dopul sau altceva. 38+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
adriana, esti o curajoasa...asa am zis si eu la prima nastere, ca nu vreau epi...doar ideea imi dadea fiori...eiiii..pe la 2 cm dilatatie am zis sa nu cumva sa uite sa cheme anestezistul ca si mor...asa ca.... dar stai linsitita, iti da o doza de xilina la inceput, asa ca n-o sa simti decat ca-ti umbla pe acolo..la fel si la cusutul epiziotomiei... eu una ma uitam cum ma coase...
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
carla_2008 spune:
Dragaica dar de ce ai luat 220 de pampersi??daca nu ii suporta?daca le sunt mari/mici?Eu de aceea iau pachetele de cate 30 parca de new born pampers si am si un pachet de la Happy de 32.Inca nu am luat ,dar alea de la Pampers iau varianta new born nr.1(2-5kg),pachetul alb,sensitive.Si o sa vad care cum le place.Poate cresc si repede in greutate si atunci nu apuci sa le folosesti pe toate 200.Parerea mea.Nu te supara
cand mai mergi la eco?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP