HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 3
Dragaica spune:
Hai Coteasca, nastere usoara tinem pumnii sa iasa bebe usor
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Cris2010 spune:
Offf, Crispro...nici nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez... Eu as avea incredere in medicul de la Zalau, el ti-a urmarit sarcina, stie ce probleme ai avut... curaj, mamico
Cris 37+ cu
adrianaBuc spune:
Hmmm, de masele, nu prea. In general sunt rezistenta la dureri, o sa vedem daca si la astea.
Asteptam eu ca o roza sa se faca prajitura si prea mi se parea ca nu se simte nimic la nas. Cand ma uit, se stinsese cuptorul Noroc ca am senzor la gaz si il taie automat. Am asteptat degeaba pana acum. Uf!
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
btz_ovi spune:
Rodyka mersi mult,o sa ma folosesc de site
Adriana dupa tine dupa tine
Crispo chiar vroiam sa iti dau un sms sa vad daca esti bine
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Cris2010 spune:
Tina, bine ati venit acasa. Insista cu alaptatul
Si eu am luat un pachet de la pampers, new born. Dupa nastere il trimit pe sot cu fituica la supermarket sau la farmacie, depinde de urgenta
Cris 37+ cu
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Offf, Crispro...nici nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez... Eu as avea incredere in medicul de la Zalau, el ti-a urmarit sarcina, stie ce probleme ai avut... curaj, mamico Cris 37+ cu |
Da, si eu merg mult pe mana lui. De asta m-am si linistit acum...
BTZ, . Nu nasc eu fara sa va anunt...
Cristina 37+ cu
vladia1 spune:
Fetele din pacate am vesti proaste ....am fost azi ca Tutunaru, pt ca in continuare am dureri si contractii cu toate pastilele (no-spa e apa de ploaie) si maine dimineata ma interneaza sa/mi faca intravenos si monitorizare. Ideea este sa/l mai tin macar o saptamana, pericolul este sa se rupa uterul pe vechea cicatrice (prima cezariana).
mi/as lua laptopul sa am contact cu lumea....dar ma gandesc cum as putea sa merg la toaleta cu el dupa mine.....
fug in pat!
Hai fetele cu bebelusii sanatosi si papaciosi
Mamica 35+ si CRY (2005)
Dragaica spune:
Fetelor am si eu o intrebare, asa sa nu mor proasta, cat costa o cutie de 220 pampersi in tara???????
Aici am dat 35$ candieni cam 1 milion de lei.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
beluistef spune:
HAI CORINA!!!! Inca un pic si iti vei tine delfinasul in brate
Si ea care zicea ca ramane codasa odiseei....sincer cred ca eu raman codasa...se pare ca si Adriana, Ovidutza vor sa o ia inainte...
Astazi merg la socrela, care sta la etajul 7...am zis ca o sa urc scarile pana la 7, nici nu ma prind in lift..
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 9 zile
noce spune:
A nascut!
Are un baietel sanatos de 3,300 kg! Slava Domnului!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009