HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Dilatatie 4, acum ii pune epidurala. Dr zice ca in juma de ora naste. Doamne ajuta!

Nu mai pot de emotii!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

ooooooooooooooooooo Corina!

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, eu o durere mica mica parca tot simteam la epidurala...nu mai stiu exact...oricum in comparatie cu contractiile alea dureroase ( ca tot ajungi sa experimentezi cateva) era o durere infima. Si cred ca la un moment dat nu ma mai durea deloc. Oricum lasa decizia la medic.....depinde mult cu ce dilatatie ajungi la spital.
tina, ce ma bucur sa aud numai vesti bune...si da si eu zic sa continui cu tzatzi.
eladea, tu deja ii dai infacol? de unde stii ca are deja colici? Nici la Ale desi am incercat cu mai toate mai nimic nu a functionat.
Acum mi-as lua asta:
http://www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/2279-perna-calmare-colici---junior-rose.html
Spuneau fetele de la mai-iunie ca le-ar fi fost de folos ( am tras cu ochiul). Si imi aduc aminte ca Ale se calma cand ii puneam scutecele calde pe burtica si daca dormea tati noaptea cu mana pe burtica ei. Au fost cateva nopti mai rele cu colici.
Doamne ajuta sa nasca Corina cat mai usor!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare, delfinariu!

Nu am mai intrat de cateva zile, adica de cand am fost la doctor… Am fost la doctor luni, la Cluj, la doctorul cu care voi naste. Aveam 37 de sapt si vreo 3 zile (nu foarte relevant, ca oricum la mine bebele e mai mic). Cu o saptamana inainte ( adica la 36 de sapt), am fost aici in Zalau la un medic care ma vede de la inceputul sarcinii, si imi spunea ca bebelu are 2800grame. Nu e cel mai grasun, dar era bine. Asa incat acum luni ma asteptam sa aiba aproape 3 kg (ca cica pun bebeii pe ei 200 de grame in perioada asta). Ajung la doctor, verifica capul, pe lung si pe lat, a mai crecut un pic, verifica femurul, a mai crescut un pic, verifica burtica (circumferinta abdominala) – prea mica. Imi spune ca nu a crescut cum trebuie, ca e mult prea micut pentru varsta asta, ca a mai crescut de la ultima eco, dar mult prea putin, si ca are 2650 grame. Parca mi-ar fi dat cu un par in cap… Ca se astepta sa aiba 3000 grame (la fel si eu), si ca are doar 2650… Nu i-am spus ca acum o sapt avea 2800 (la alt doctor), ca sa nu se supere ca ma vede si altcineva… Apoi imi spune ca in curand nasc… Am ramas afis… Io nu am contractii, colul mereu a fost bun, acum a zis ca s-a scurtat colul la 2 cm, si imediat nasc… A zis ca maxim o saptamana mai sta bebelu, si ca spera sa aiba timp sa mai puna pe el, sa il facem macar de 2800… Of, Doamne, ce m-am necajit… Pai daca mai sta o sapt inseamna ca nasc la 38 de saptamani, plus ca el arata mai mic cu 2 sapt – deci ca si cum as naste cu o luna mai devreme. Nu ma deranja faptul ca nasc mai repede, dar nu vroiam ca bebe sa fie mic… Apoi m-a urcat pe masa – nu am facut control pe masa de la inceputul sarcinii. A durut un pic, concluzia a fost aceeasi –urmeaza sa nasc cat de curand. Apoi mi-a verificat analizele facute- anemie grad II, motiv pentru care copilul nu se dezvolta cum trebuie. Placenta ok (grad II – normal pt varsta asta a sarcinii), lichid in cantitate normala. M-a dus la monitorizare, totul in regula, bebe nu era in suferinta fetala. A vazut ca eram toata plansa, tot incerca sa ma incurajeze ca sunt mamici care fac mai multi copii, si toti de 2800grame, ca nu toti se nasc grasuni. Dar nu avea pe cine incuraja. Am plecat tot plangand, iar de cand am iesit din cabinet si pana a doua zi, am plans intruna. Stiu ca nu ajuta la nimic, ba dimpotriva, stiu ca masuratorile sunt estimative, stiu ca se poate naste perfect sanatos si la 2800 grame… Stiu, dar prea au fost multe vesti rele, pe cand eu ma asteptam la cu totul altceva. In plus, pe scrisorica medicala a scris la diagnostic “hipotrofie fetala” – adica intarziere majora in cresterea fatului. Desi sunt si eu printre cele care incurajau celelalte gravidute sa nu ia in foarte serios masuratorile, acum am clacat. Nici sotu’ nu a avut pe cine incuraja.

A doua zi am intrat un pic sa va citesc, m-am bucurat sincer de vestile voastre bune de la eco, de bebei grasuni, si iar mi-am amintit ce mic e al meu, si iar m-a luat plansul, de nu am putut scrie nimic… Am hotarat sa merg din nou la doctorul asta din Zalau, sa imi faca iar eco. L-am sunat, m-a primit, foarte de treaba, m-a intrebat ce s-a intamplat…I-am spus toata povestea. E un om foarte calm, si ma tine la eco si cate o ora, si imi tot explica ce masoara si de ce . A masurat si el capul femurul, si burtica – greutate 2950 grame – exact cat estimam si eu, si cam cat ar trebui sa aiba pentru varsta asta a sarcinii (aproximativ). Mi-a zis ca din punctul lui de vedere, totul e in regula. A verificat rinichii, inima, totul bine, a facut un test Doppler la activitatea cerebral a lui bebe – a zis ca e totul in regula, si ca aici s-ar fi putut observa daca erau anomalii, sau bebele in suferinta fetala. Apoi iar a masurat burtica, cap, femur- tocmai ca sa mai verifice o data. Mi-a aratat de exemplu la femur, ca se pot face masuratori si pe interior, si pe exterior, iar diferenta intre acestea poate arata o diferenta de pana la 4 sapt – deci depinde de medic cum masoara. M-a linistit mult, mi-a masurat colul – 3 cm. Mi-a aratat de vreo 3 ori pe ecograf – uite care e colul, uite cat arata la masuratoare- 3 cm. A zis sa nu ma stresez, ca bebelu e bine, are greutatea in grafic. Asa ca m-am mai linistit acum un pic…

Dar stiu ca am scris, nu gluma… Sorry ca v-am obosit cu ditamai mesajul… Hai, ca va fi bine! Numai sa fie sanatos!!!

Pana una, alta… HAI COTEASCA

Cris2010, Otilia, Creata, Rodyka, multi pt voi!

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

APROPO DE KK..EU NU STIU CUM SA PROCEDEZ...Filip facce kk si noaptea..poi ce fac..il trezesc, il schimb? si daca face de 2 -3 ori pe noapte??? voi cum procedati?

daca il deranjeaza o sa se trezeasca si o sa planga oricum, daca esti pe faza si il schimbi... eu, ca si racusor, il schimb inainte sa-i dau sa pape, asa ca -daca se trezeste- e si mai bine!

btz, poate te ajuta www.contractionmaster.com" target="_blank">asta

tina, nu renunta asa de repede... daca acum nu ai chef de toanele lui de la ora 2 si 4, mai tarziu o sa fie si mai greu... n-o sa mai ai nici atat timp de odihna...

ref la epidurala: eu am vrut-o dinainte din tot sufletul (corpul adica ) cel putin teoretic, dar atunci nici nu mi-am mai amintit ca exista, oricum nu avea timp sa-si faca efectul in cazul meu. si multumesc lui DD ca a fost asa de bine, mai ales ca eram asa suparata ca nu-mi da delfinasa acasa si vad ca altii au probleme nascuti mai la termen decat noi...

HAI COTEASCA!!!

crispro e bine, m-a cam speriat absenta ei. a zis ca o sa intre sa ne linisteasca... gata, cum lipseste cineva, cum ne gandim la galerie!!!

de crissy nu se stie nimic?!

carmen, eu zic sa nu iei prea multi pampers la inceput, cine stie daca bb nu e alergic la vreo marca anume, cum am patit eu cu printesita...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Carmen, eu am luat un bax de happy ca are decupajul ala la buric...la voi am citit...insa nu prea imi plac. Asa ca mai i-au si un bax de new born de la pampers. Si cam atat. Astept sa vad cat e...si oricum Cora e aproape de noi
crispro, au medicii astia un talent de a speria omul...unii dintre ei O sa fie bine...nu-ti face griji!
AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hai corina Ati zis voi ca ne pregateste ceva! Si ea care isi facea probleme ca intra in prelungiri!

Lala, cate probleme! FI optimista totusi. Ma rog pentru bebe Sebastian.

btz_ovi, alina, sa stiti ca eu scot motatele!

Shery, sa stii ca ma gandeam la un moment dat ca am luat-o pe aratura ca am plecat de acasa (ma luasera niste dureri de spate si burta!), dar uite ca am reusit sa ajung acasa si am si pus prajitura in cuptor. Acum fac bale pe langa usa de la cuptor.

oana, sa va dea Doamne-Doamne inca 100 ani impreuna. Duminica am facut si noi 1 an de la cununia civila.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, gand la gand!!! tocmai zicem ca o sa intri azi . lasa, draguto, ca va fi bine si daca va fi mai micut, sa vezi ce repede o sa recupereze!!! mie la 32s mi-a zis ca bb are 1,800, la 36s a venit bb cu 2,700. a scazut o vreme, acum recupereaza rapid!!! e peste greutatea de la nastere dupa 11 zile

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

6 baietei si doar 4 fetite si se cam pregatesc o gramada de baieti sa vina....
bey ce faceti aicisa?
Al meu nu vine pana nu e in delfinariu jumatate + 1 fete....am zis

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Orice ati spune voi, mie tot imi e frica de epidurala. As vrea sa scap fara dureri mari, dar daca eu intru in acele 10% din nasteri care au probleme de la epidurala? Eu sper sa suport durerile si sa nu fie nevoie sa apelez la epidurala. A! Si raportam si noi usoare urme de dop gelatinos; cred ca el e! O sa vedem in zilele urmatoare daca e dopul sau altceva.

38+
Vine o Rebeca Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Orice ati spune voi, mie tot imi e frica de epidurala. As vrea sa scap fara dureri mari, dar daca eu intru in acele 10% din nasteri care au probleme de la epidurala? Eu sper sa suport durerile si sa nu fie nevoie sa apelez la epidurala. A! Si raportam si noi usoare urme de dop gelatinos; cred ca el e! O sa vedem in zilele urmatoare daca e dopul sau altceva.

38+
Vine o Rebeca Stefania

oricum nu iti face nimeni decat la cerere. Important e cum esti tu la durere....banui ca macar dureri de masele rele ai avut nu?...puteai sa rezisti cu ele? etc...conteaza mult pragul de durere al fiecaruia.

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput