incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 7
anne-marry spune:
buna fetelor
intru si eu sa va incurajez. am 168 cm inaltime, si 67 kg. dar am avut 90kg. cum am ajuns aici?
dupa cea de a doua natere (plecasem de la 83 kg), am ramas cu 84 kg si treptat, din iunie si pana in octombrie anul trecut, am ajuns la 90 kg. cat am avut 89 de kg, nu parea sa ma deranjeze f tare. cand insa am vazut 90 pe cantar....am zis ca lesin. ca sa nu mai zic ca nu ma incapeau hainele, si aveam impresia tot timpul k imi atarna gusa. ei..si mi-am propus pt a o mia oara sa ma "apuc de slabit". asadar, mi-am facut o ciorba de varza si o aoala de pilaf "chior". din care am mancat o sg data si apoi le-am aruncat la purcei. si am inceput iarasi asa cum stiam eu sa mananc: portii imense de cartofi prajiti, carne "de la oala", branza, etc etc si bidoane de cola.
si totusi..ma mustra constiinta...asa ca am inceput sa caut pe net pastile de slabit. si cum dadeam de cate ceva, cautam pe forumuri sa vad fetele ce zic..daca au avut efect, sau nu. si uite asa, am ajuns pe diverse situri, si am citit diferite articole din care am inteles urmatorul lucru: consumi mai mult decat are nevoie organismul tau, depui...consumi mai putin, el arde din grasimi diferenta de care are nevoie pentru a supravietui, si apoi..degeaba iei pastile si alte cele, daca dupa un timp revii la modul de alimentatie obisnuit, vei depune la loc, pentru ca....ii dai organismului mai mult decat poate consuma...depune...
si uite asa am cautat o lista de calorii, si am inceput sa imi construiesc singura meniurile. in asa fel incat, acum, pot spune ca am 67 kg...si mananc 3-4 mese pe zi, a 4a fiind o gustarica mica de..dulciuri de la care nu pot sau mai bine zis nu vreau sa ma abtin, ..pt ca doar daca nu vrei, nu poti, nu?
acum, de vreo 3 luni de zile, mananc fara sa mai cantaresc fiecare aliment, si mai si "sar calul" cateodata, insa nu renunt la principiile de baza:
- NU DEPASESC NR DE CALORII DE CARE ARE NEVOIE ORGANISMUL MEU (la mine este vorba de max. 1900 kcal pe zi)
- nu mananc prajit
- mananc la ore fixe..adika intre 6-7 dimineata, intre 13-14 la pranz, gustarea daca nu sar peste ea este la 16-17 si seara 20-21
si vreau sa va zic ca manac orice, exceptand carnea de porc ..indiferent ca vorbim de salam, carnati etc...nu prajesc nimik. dar manac multe elgume, chiar si cartofi, paste, peste, carne de pui, fructe. mananc chiar si paine, de orice fel dar nu alba.si uite asa reusesc sa ma mentin.
daca mai vreti detalii, puteti sa ma intrebati. si tineti minte: NU DATI ORGANISMULUI MAI MULTE ENRGEI DECAT POATE EL CONSUMA INTR-O ZI
anne-marry mamica lui teodor alexandru si evelina maria
burtica si alte pozici pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Yvon spune:
Neata !
Saptamana trecuta nu am fost la raport insa azi ma pot lauda ca mi-a aratat cantarul sub 56, a fost 55.8 kg ...dar demult n-am mai vazut 55
Eu cu fructele n-am probleme, la mine fructele nu se lipesc dar se lipsesc altele tare bine si raman acolo.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
dulcetica spune:
Yvon 1.68m si 55.8kg...oau.Vreau si eu !
Din pacate 57.5kg,adica cu o.5kg mai mult ca saptamina trecuta.Nu dau jos deloc.Aseara,dupa ce am mincat corect toata ziua ,am dat gata o inghetata.E adevarat ca dupa incident am regretat enorm.
ellinia spune:
Neatza! Eu nu m-am cantarit, ca sa nu ma demoralizez. In principiu am mancat in regula dar de vreo doua seri incoace o mai iau razna. Am mancat intr-o seara cascaval pane - nu mai mancasem de-un secol , am mai baut cate un pahar de bere, asa ca acum imi trebuie vreo saptamana sa-mi revin. Nu stiu cum de la mine nu functioneaza faza cu caldura, toata lumea se plange ca nu poate manca din cauza caldurii eu n-am probleme din astea...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Buna dimineta!
58.5kg arata cantarul meu azi dimineata. Am zis GATA! Pana aici! Ma plangeam ca nu am timp de sport pt ca nu ma lasa copiii. Copii sunt la bunici in vacantza de 10 zile. Scuza asta nu o mai am, trebuie sa imi misc fundul daca vreau sa il mai pot ridica de jos. Felicitari celor care au vointza si HAI FETELEEEE !!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
MsLara spune:
Eu am tot 48.5 kg, cam ca saptamana trecuta...ma mir ca dupa o nunta cu mancat toata noaptea sunt la fel....
Ellinia, nici mie nu-mi scade pofta de mancare din cauza caldurii.
In zilele in care merg la dans sar usor peste masa de seara ca ajung la 10 acasa si sunt foarte obosita...
Zilele urmatoare sper ca ma va ajuta si faptul ca m-am apucat de zugravit si nu prea am acces nici la aragaz, nici la frigider.
Deci seara mai usor cu mancatul.
Succes tuturor!
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
ticker
Yvon spune:
dulcetica, e drept ca nu am sunci si poate unii chiar se minuneaza ca-s destul de slaba;
eu mai am nevoie ca sa ma simt bine , sa dau jos inca vreo 2 kg ...dar partea care ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca nu fac sport si se vede, mereu am avut definiti muschii (inca bratele le mai am de la joaca cu feciorul meu)in schimb la picioare nu-mi place deloc, insa din pacate nu ma pot inca mobiliza pt sport si masaj.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
emilia.m spune:
Buna,
Daca va rog ma treceti si pe mine in listuta de la inceput?
Am 164 cm, 64 kg si sper sa ajung la 54 kg.
Am renuntat la carne (sunt vegan de luni dar voi mai gusta carne la ocazii adica de 2-3 ori pe an ca sa nu intru in polemici infinite cu soacra), branza am inlocuit-o cu tofu, laptele cu soia, oua si peste mancam oricum rar asa ca acum voi manca si mai rar (peste o data pe luna dar doar daca poftesc, oua numai de tara si tot unul pe luna), am renuntat complet la cafea de aproape 1 luna, de la jumatatea lunii acesteia voi merge iar la aerobic de 3 ori pe saptamana si nu mai mananc dulciuri si foietaje deloc.
Doamne ajuta sa reunsesc! Motivatia e puternica (am PCOS si poate voi avea ovulatie daca slabesc + am nunta in octombrie anul viitor).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ellinia spune:
Emilia, bine ai venit si mult succes!
Si eu tot renuntand la carne am reusit sa slabesc. Mai calc prin strachini din cand in cand ca nu pot fi vegetariana, dar in linii mari ma abtin.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral