incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu cred ca ar trebui sa renunti la fructe, doar sa le mananci cu jumatate de ora inainte de masa (sau chiar 1 ora daca urmeaza o masa lipidica) sau sa lasi sa treaca macar 2,3 ore dupa masa. Ah, si cica ar fi bine sa nu mai mancam fructe seara pentru ca se descompun hidroalcolic si e ca si cum am bea alcool. Si eu ma abtin greu de la fructe sau nu respect orele dar fac tot posibilul.
De inlocuit nu prea stiu cu ce ar merge. Ne potolesc si setea, au si zahar, sunt si bune .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am scazut doar 0.5kg,deci am 57.Logic ar fi ca in 2 saptamini sa am 56kg si tot asa.
Ce mai faceti?
Ai dreptate Ellinia,insa daca as minca la ultima masa fructe, la ora 18 ,au timp sa se descompuna pina ma culc ,la 23.In mod normal ,daca teoria ta ar functiona ,ar trebui sa ma scol cu o stare euforica si eu ma scol nervoasa ,ca trebuie sa ma duc pe caldura asta la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Am venit si eu la raport ca azi am cu ce ma prezenta: 48.4 kg...
Asta pentru ca nu am mancat seara vreo 3 zile (desi aseara am baut o bere mica, dar vad ca a fost ok).
In rest, dans si aerobic. Devine cam obositor programul, dar nu ma las.
Sambata merg la o nunta, deci se impune ca macar sa ma mentin.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

58.8kg ... . La ce we si zile am avut, nici nu ma mir.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Neatza, eu stagnez, da' nu-i bai. La mine evenimentele s-au cam terminat, asa ca pot sa ma relaxez o perioada. Inca n-am nici o veste de la concediul meu, tot se amana, poate mai prind si eu vreo bucata de soare pe undeva...
MsLara, ce inaltime ai?

BazarGeneral

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Neatza, eu stagnez, da' nu-i bai. La mine evenimentele s-au cam terminat, asa ca pot sa ma relaxez o perioada. Inca n-am nici o veste de la concediul meu, tot se amana, poate mai prind si eu vreo bucata de soare pe undeva...
MsLara, ce inaltime ai?

BazarGeneral

Ellinia am 1.52 m.

Hobby
Lali
ticker

Mergi la inceput

Si care e targetul tau?
Si eu am mai scapat la cate o bere seara dar am observat ca nu se cunoaste prea tare. Cred ca ar trebui sa bei constant si mai mult de una in fiecare seara ca sa se cunoasca la cantar.
Azi vreau sa-mi fac taietei de secara cu sos de rosii. Nu am mai mancat de un secol, m-am abtinut de la paste, chiar si integrale dar cred ca-i bine, atata timp cat nu le combin cu carne.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Eu sint defecta rau! De ieri pina azi ,cintarul imi arata un kg in plus.Se poate sa fi gustat cite ceva,dar nu in halul asta.

Mergi la inceput

Ellinia eu as fi vrut un 46 kg...Adica nu as fi foarte slaba, mai ales ca eu am soldurile si picioarele mai grasute (de fapt asta ma "doare").

Dar de bine ce o luasem in jos, aseara m-a razbit o foame...si am mancat niste sandvisuri.
Incerc sa dreg busuiocul azi. Am mancat de pranz un sandvis mare cu piept de pui. Cam multa paine, dar altceva azi nu mai "servesc".

Dupa serviciu merg la 1.5 ore de dans, ajung tarziu acasa si trec direct la somn.

Hobby
Lali
ticker

Mergi la inceput

Buna,
Dupa 2 zile de stat linga frigider,incerc sa diminuez pagubele.
Pentru ca e post, am testat o zi legume si fructe,doar putin lapte in cafea a scapat vigilentei mele .Ca de obicei am constat ca fructele nu fac bine, insa nu ma pot abtine.
Aseara ,la realitatea parca,era dr. oftalmolog pop.Ati remarcat cit a slabit?!Si ea spunea ca in faza de slabire a renuntat total la fructe si cel mai important ,nimic dupa ora 18.Alt capitol la care-s repetanta!
Au fost niste zile atit de calduroase, incit astept cu interes toamna.Ieri am incercat sa sterg putin praful si curgeau apele de pe mine ca la sauna.Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput