incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 5
cookie81 spune:
O fi marti ... eu bat pasul pe loc, dar mananc ceva mai mult decat la dieta aia care m-a facut sa slabesc. Problema e ca nu gasesc in mine puterea aia fantastica de super-woman sa ma apuc din nou de regim.
Deci tot 63-64, cu zile mai proaste dar si zile mai bune ...
Ce am mancat zi?
Dimineata: O sana de la Napolact 3.5% grasime, 200 calorii + 80 grame de paine pave (mai mult coaja) ~ 200 calorii + cafea fara zahar (5 calorii )
Pranz: ficatei trasi la tigaie vreo 300 calorii + piure buuuuun ala sa fi avut aprox. 150 calorii cu salata 2 linguri 50 calorii.
Total pana acum: 900 calorii. Diseara visez la pastrama de oaie cu mamaliga, adica inca vreo 400 de calorii.
O fi bine? O fi rau?
o seara perfecta si muuulti
dulcetica spune:
Cred ca-i bun tot de mentinere.
Azi am aceeasi greutate,adica 57.5kg.Mie mi-e ciuda ca eu cred ca nu maninc si totusi nu se vede la cintar.
Ma enerveaza si caldura asta...
MsLara spune:
Si eu bat pasul pe loc...49 kg...ieri si alaltaieri am sarit masa de seara, fac in continuare si sport si dans.
Eu trebuie sa ma dezobisnuiesc de paine si sa gasesc un leac pentru o digestie buna in fiecare zi.
La cafeaua cu lapte de dimineata totusi nu sunt pregatita sa renunt.
Nici nu mai am target 46 kg, ci 47kg. Nu-mi vine sa cred ca nu sunt in stare sa slabesc 2 kg fara sa la iau inapoi intr-o saptamana.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
Laura25 spune:
Si eu tot pe loc stau. 58kg. Dar nici nu pot spune ca am facut ceva sa slabesc
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Yvon spune:
Eu 56.4 kg, nu tin nici o dieta
oricum dupamasa si seara nu pot manca mult acum de la caldura,
in schimb am mancat multe fructe.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ellinia spune:
Maine ma cantaresc si eu, cu toate ca tare mi-e frica ... cu atatea nunti am cam luat-o prin balarii. Noroc ca beau totusi multa apa si incerc pe cat posibil sa ma abtin in timpul saptamanii. Am vreo doua saptamani de cand nu m-am cantarit ... parca mi-e dor
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
ellinia spune:
Gata, m-am cantarit si eu, azi dimineata, cu frica in oase . Am 56,7. Nu am mai vazut 56 de kg pe cantar de ani de zile (vreo 2,3). Sper doar sa mearga in continuare. Am resuti si am dat jos chiar si cu abaterile pe care le-am avut in wk, ptr ca am tinut in timpul saptamanii. Ma simt foarte bine, pentru prima data dupa multa vreme ma simt bine.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Yvon spune:
felicitari ellinia !
deci se poate, da ?
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ellinia spune:
Multumesc! Da, acum cand ma uit in urma imi dau seama ca mi-au trebuit cateva luni sa slabesc 3,2 kg. Destul de mult. Spui ca vrei sa dai jos 2-3 kg, nu mai mult si iti trebuie luni de zile, din pacate. Acum vreau sa mai dau jos vreo 2 kg si ma declar multumita. Sa vad cat timp imi ia.
M-am cam obsinuit cu ideea ca de acum inainte voi fi intr-o vesnica cura de slabire. Probabil ca iarna ma voi ingrasa 2-3 kg pe care ma voi chinui in primavara - vara sa le dau jos, si tot asa. Sper sa nu fie mai multe. Exista si posibilitatea asta, asa ca nu ne putem lasa pe tanjeala si sa ne hazardam la ciocolate si alte chestii, doar din cand in cand .
dulcetica spune:
Buna,
Vedeti ca miine e marti!Eu nu maninc nimic in neregula,inafara de fructe.Nu stiu cum sa renunt la ele.Imi dau seama ca sint singurul impediment ca sa slabesc.Ce substitut ati gasit pentru fructe sau cum v-ati educat sa nu va tenteze?Eu maninc foarte usor,insa fructe maninc multe,pepene,caise vreo jumatate de kg,prune.
Pe miine!