incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 4
MsLara spune:
Dulcetica planul tau suna foarte bine. Cred ca am sa incerc sa-l adopt si eu.
"Scuza" mea de saptamana trecuta a fost cm...cu foame, etc.
De azi nu mai am niciuna si sper sa se vada...la cantar.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Dimineata am mincat o felie telemea cu 2 castraveti+2 cafele
la 10- 2 nectarine
la 14 o salata cu telemea+2 nectarine
pe la 16.30 o sa maninc niste pepene si zarzare
seara ,adica maxim la ora 18 ,as vrea sa maninc piept de pui
anamariame spune:
Neata!Sunt foarte dezamagita...dupa o saptamana de dieta ca la carte am dat jos 500 gr . De la 59.8 azi dimineata imi arata cantarul 59.3...Nu-mi dau seama care ar fi explicatia...Sper macar voi sa aveti vesti mai bune, sa prind si eu curaj...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Laura25 spune:
dupa o saptamana in care am avut grija ce mananc (nu f. mult, putin disociat) si am reusit sa fac si ceva miscare, am 58 kg (-1). E bun, am ajuns inapoi de unde am plecat in vacanta. De acum incepe lupta pt a ajunge la 55kg. (as vrea eu!! )
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Si eu tot jumatate de kg minus,deci 57.5kg.Eu am un prag pe care trebuie sa-l trec si anume 57 kg.De cind am nascut,adica numai de 6 anisori ,o singura data am avut 56kg.Tot timpul am variatii in jurul greutatii de 57kg,bineinteles ca uneori sar serios calul.Daca saptamina viitoare scad macar un pic sub 57kg ,m-as declara tare multumita.La mine sint si tare rau dispuse kg si chiar sint curioasa de unde se vor duce?
Yvon spune:
Eu tot pe-acolo 56.6 kg , sper saptamana viitoare sa vin cu un rezultat bun.
Azi am mancat doar cativa covrigei, doua piersici ...dar imi aduce un coleg imediat doi covrigi.
Pe la 4 cand merg acasa o sa mananc o farfurie de ciorbita si pe seara niste fructe si gata !
Pe sambata mi-am propus zi de post si sa vad ce iau pt detoxifiere.
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ellinia spune:
Eu nu m-am mai cantarit azi, de fapt acum am realizat ca e marti ... Am sa incerc maine sa vad ce-mi mai arata cantarul. Mie mi se pare ca am mai slabit, ma simt mai "slaba" .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
Parerea meae ca pepenii ingrasa.Desi maninc salate,pepeni ,fructe,nu slabesc un gram.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Parerea meae ca pepenii ingrasa.Desi maninc salate,pepeni ,fructe,nu slabesc un gram. dulcetica |
DA! Pepenii ingrasa sigur! Sunt apa cu zahar, practic. Stiu ca papenii, bananele si strugurii sunt pe lista neagra in multe diete.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Buna,
Ce mai faceti stimate doamne si domnite?
Vineri am inceput sa fac pe wii fi un dvd de sport,yoga,etc. inclusiv cu coaching.Sa nu credeti ca am inceput deja sa levitez.Mi-am fixat la 15 minute si curgeau valuri ,valuri ,apele de pe mine.Ma distra Rares prea tare,ca facea cu mine,c-as fi renuntat, asa ma epuizase.Nu era foarte solicitant,desi alterna si step aerobic,insa eu par sa am muschii atrofiati.
Cu slabitul stau rau!Nu par sa maninc ,chiar dimpotriva si totusi bat pasul pe loc.Daca as minca ,sigur m-as ingrasa.Pare sa se fi obisnuit organismul cu cit ii dau.Voi ce faceti?Miine-i marti,apropos de subiect.