incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

MsLara, si eu am mai tinut disociat o data, cel cu un aliment pe zi, cat un kg/litru zilnic. Dureaza 4 zile si slabesti 4 kg. Teoretic. Ca eu am slabit vreo 3 si unul l-am recuperat imediat, fara prea mari eforturi. Aveam nevoie sa trec un prag si l-am trecut. Acum n-as putea sa stau o zi intreaga cu un litru de lapte sau un kil de mere. Cred ca as muri de foame. Bine ca macar tu esti bucuroasa ca ai slabit. Aoleu, daca as avea eu greutatea ta... Mereu ma intreb, oare cum mi-ar sta sa am din nou greutatea de acum 10 ani. Hai ca 48 nu, da 50 aveam. Puteam sa-mi cumpar orice fara sa probez, stiam sigur ca imi vine, puteam sa port orice. Pe fetele astea slabe-slabe si un sac daca pui si tot sta bine!
Azi nu's ce am, sunt cam melancolica...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eu tot acolo is la 86pai ma mic dupa ce amo cutie de rafaelo.
acum stam in casa ca la noi ninge, si desteptii astia au inchis scoli, gradinite, drumuri pentru 5 cm de zapadasi romanii se plang ca doar acolo e asa.
sotul a stat 12 ore la 30 de km de casa, adica doata noaptea ca le era unora frica sa mearga pe zapada si au blocat autostrada
dar sa revin la kilele mele, eu vreau sa intru in anul nou sub 80, dar cred ca nu mai gatesc nimic acasa, si atunci nu mai mananc aiurea, ca alta solutie nu am
roxana, spor la dat kile jos
mama ce va invidiezi ca aveti saloane asa ieftine, aici o sedinta de electro e 80 de euro, la cluj am facut cu 25 de roni, si chiar a avut efecte
o seara excelenta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata! A venit Mos Nicolae?

Mie mi-a adus 47.9 kg azi! Fac tot posibilul ca maine sa ma prezint cel putin cu aceeasi cifra la raport.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
A venit Mos Nicolae si mi-a adus un parfum diva de ungaro.Vedeti daca sint grasa si frumoasa!
La sfirsit de saptamina am fost la Bran si am cam mincat ,asa ca azi am 60kg.
Azi vreau sa incerc zi de lactate.

Mergi la inceput

Si la mine a venit Mos Nicolaie cu aproape 2 kg in minus in 7 zile de dieta disociata 3-3-3. Acum sunt la carne si nu ma cantaresc ptr ca nu ma avantajeaza consumul de carne. Mai fac o tura de 9 zile oplus inca una de 3 zile legume si ma opresc ca vine Craciunul. Sper sa mai dau jos macar un kg.
Una peste alta ma simt foarte bine si am rezistat cu brio, si ma felicit ptr asta. Am casa plina de dulciuri, nici macar nu le-am mirosit. A facut sotul pizza, am rezistat cu brio si tot asa. Cele mai grele mi s-au parut zilele de lactate. Pur si simplu le urasc, sunt cele mai urate.
Succes in continuare la slabit!

BazarGeneral

Mergi la inceput

Eu dau raportul azi la 47.9 kg...sunt multumita; in felul asta imi ating si eu targetul pana la Craciun!

(ma bucur de parca as fi slabit 7 kg nu 2...)

Mergi la inceput

Cum merg dietele? Eu sunt bucuroasa ca imi pot controla mesele si se vede...47.30 KG.

Mergi la inceput

Eu am terminat zilele de carne si sunt acum in a doua zi de legume. Am sa evit sa ma mai cantaresc, cu toate ca dimineata mi-a cam pierit graiul cand m-am suit pe cantar si mi-a aratat 58,5 ..., dupa ce imi aratase, inainte de carne 57,9. Asa ca ma abtin de la cantarit, stiu ca nu ma avantajeaza deloc consumul de carne si sper sa reusesc cumva sa scad sub 57. Ramane de vazut daca voi reusit.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Dragele mele...azi sar raportul ca aseara am avut masa de Craciun...imposibil sa stai pe margine, mai ales ca a fost la un restaurant cu specific japonez...si sunt o mare pofticioasa .

Promit ca-n 2-3 zile sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
Catastrofala ca de obicei.Am 60kg.Pacat ca am hainute noi.

Mergi la inceput