incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 22
MsLara spune:
Ellinia, cascavalul de orice tip e foarte gras...dar nici cu telemeaua (de oaie in special) nu mi-e rusine. Perioada care urmeaza o sa incerc insa sa nu le am frigider.
Eu sunt mai bine dispusa azi...dimineata aveam 48.8 fata de 49.9 ieri.
Aseara am inlocuit salata cu un bicuite si 30 ml de coniac...de pofta.
Am sa incerc sa beau zilnic apa multa sa vad daca ma ajuta intr-adevar.
Cred ca o sa va "bombardez" zilnic cu meniul, ca sa nu "sar" din schema iar...macar de rusine sa ma tin pe o linie rezonabila.
Dimineata: ceai, 2 biscuiti si cafea cu lapte
Gustare: 3 mandarine mici.
Pranz si cina nu stiu inca, sa vad ce gasesc la indemana sa fie ok. Ma gandesc la o supa ori un piept de pui cu salata ori niste pilaf.
ellinia spune:
Oho, mi-ai facut pofta de pilaf, imi fac si eu diseara cu legume. Gata, mi-am gasit meniul.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
MsLara spune:
Eu am mancat pana la urma spanac cu 1 ou si mamaliga.
Dar duminica cred ca fac si eu pilaf, ca maine ma duc la o zi de nastere.
Weekend placut si sa fiti "cuminti".
dulcetica spune:
Buna,
Of!Daca deschideam inainte de a minca niste mozzarella,poate ma molipsea atmosfera sau remarcam ca nu e permis decit sa tai cu laserul si, cum nu-l aveam la mine....
Hai ca intru si eu la redresare.Ma duc sa fac macar un pic exercitii.
Pupici si fie ca o formula citita tot pe aici:"un pic pe limba,o viata pe fund",sa va calauzeasca.Forta fie cu voi!
ellinia spune:
Replica aia e de la "slabutze". Am bantuit si eu pe acolo. Chiar zambeam - mi-au trimis un mail - "Cristina, vrei sa slabesti 3 kg in 7 zile?"... Vreau, bineinteles ca vreau, cine nu vrea! Nu stiu de ce nu reusim sa slabim. Ne chinuim de atata vreme. Daca ar fi pe la noi vreun nutritionist m-as duce si eu, de curiozitate, sa vad ce-mi spune.
Eu am ajuns la o concluzie trista: mi-am obisnuit organismul doar cu carbohidrati buni si cat mai putina carne. Cum am scapat la un pic de zahar, vreun cartof fiert - nici macar prajit ..., sau vreo friptura ceva, gata... Mananc si eu o pizza, ar trebui ca o saptamana sa mananc numai frunze de salata. Poate ca altii pot trai asa, mie imi este foarte greu. Sunt o gurmanda de felul meu, imi place sa mananc, imi place sa fac mancare, asa ca devine din ce in ce mai greu.
BazarGeneral
dulcetica spune:
Salut,
La timpuri grele aplic metopde radicale ca nu mai tine.Am inceput sa ma disociez,nu stiu cite zile pe un tip de fructe,legume ,carne ,lactate ,dar ieri am tinut numai cu fructe si salate.Am mai rontait niste fistic si migdale,puterea obisnuintei.Azi inca n-am mincat nimic ,pentru ca n-am avut timp si nici n-am nimic prin preajma.Ce mai faceti?
Aseara am facut si 10 minute exercitii,vazute pe digi tv ,deosebit de solicitante.Dupa 10 minute am picat lata.
ellinia spune:
Si eu m-am apucat de detoxifiere si pana la Craciun nu mai mananc carne. Deja ma simt mai bine. Adevarul e ca m-am prostit cu pizza, prajituri, placinte si s-a cunoscut. Ultima data cand m-am cantarit imi arata 60,3 ... parca m-am umflat ca un balon. Asa ca, am luat masuri. Mai astept pana sa ma cantaresc, poate imi revin.
BazarGeneral
dulcetica spune:
Luni si marti am dat 1 kg,insa m-am culcat ametita de foame.Am facut si minim 10 minute de exercitii.Astazi din pacate am gustat din toate cite putin ,dar nu mai maninc nimic dupa ora 18 si poate nu se cunoaste.Vreau sa spun ca daca fac si niste exercitii, sa dau si jos ceva.Sint de nerecunoscut ,nu?M-am uitat in oglinda si arat groaznic.Am o rochie de la Guess ,neagra si tot degeaba.
olim spune:
ma primiti si pe mine in gasca voastra
cand se da raportul
vreau sa mai dau jos ceva pana la sfarsitul lunii, ca nu mai intru in poze
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim ma primiti si pe mine in gasca voastra cand se da raportul vreau sa mai dau jos ceva pana la sfarsitul lunii, ca nu mai intru in poze |
Martea, ca simbata si duminica sintem ocupate !Miine sa anunti ca ai facut macar 10 minute exercitii.