incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 21
dulcetica spune:
N-are sens sa spun cit am(60kg) ,ca parca fac cura de ingrasare....
Fac pilates 30 min si apoi 30 min stepper.Aseara am facut doar 35 minute in total ca dadusem gata o tava de placinta cu mere si ma simteam prea plina.Sint de groaza lumii!
Voi ce faceti?Cite placinte ati mincat ieri?
MsLara spune:
Eu am facut iar 50 kg...nu am mancat placinte, doar croissant la micul dejun...of, mi-e si rusine de atata lipsa de vointa.
Sa avem o saptamana mai buna!
emilia.m spune:
Eu dimineata mananc 2 biscuiti Bel Vita Start cu o banana, la pranz branza cu rosii, ardei si masline iar seara legume gratinate la cuptor. Azi mi-am pus si o cafeluta cu putin lapte condensat si putin zahar. Nu stiu de ce am facut asta. Cred ca de pofta...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ellinia spune:
Ce liniste e pe aici ... parca n-ar fi marti!
Eu am 58,3 kg. Nici bine, nici rau. Doar ca ma enerveaza ca dimineata, pe stomacul gol, imi arata mai multe kg decat atunci cand ajung acasa de la serviciu. Nu stiu care-i explicatia stiintifico-fantastica. Dulcetica, poate patesti la fel ca mine ...
Cine spunea ca e vremea placintelor? Ca am luat-o razna cu mancatul. Toata lumea face, pana si eu am facut cu mere si gutui. Si normal ca nu m-am putut abtine sa nu gust. Iar foietajele astea sunt crima pentru silueta. Sper sa nu mai fac, dar ma innebuneste Stefan sa-i fac. Uf, as vrea sa ma vreo 45 de kg acum, sa pot manca ce vreau eu vreo doua luni ... in continuu Ce ganduri am si eu!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
emilia.m spune:
Eu am tot atat ca data trecuta. Stationam, stationam...
Ma duc sa-mi torn niste apa cu lamaie.
MsLara spune:
E liniste....ca nu am facut nimic sa mai slabesc.
Nu stiu cum sa regasesc motivatia, ma preocupa alte lucruri si nu mai dau atentie pregatirii meselor. Scuze, scuze...
dulcetica spune:
59.5 kg.Nu stiu ce am?M-am defectat rau de tot!Pur si simplu nu ma pot opri din mincat. Eu cred ca e o componenta psihica.Inca ma mir ca nu ma ingras mai rau de atit!
M-am lasat iar de pilates...sint de groaza!
Acum imi duc merele de pe birou,ca nu vreau sa mai maninc nimic.
Problema e ca maninc brinza si asta are mai multe calorii decit carnea.Nu pot minca decit piept de pui,in rest nu ma atrage carnea si maninc foarte rar.
Daca vreti sa vorbim despre brinzeturi ma anuntati.Nu stiu cum sa descriu aceasta dependenta?! Daca-mi iau vreo delicatesa salivez pina acasa de nerabdare sa-mi tai o felie,10,20.Maninc brinza reflex.Trec pe linga frigider ,il deschid ,ochesc ceva si imi tai vreo 2 felii.Nu descriu ce carare e la frigider....
Asta se intimpla cu mine.Sedinta de terapie se incheie cu promisiunea ca ma dreg,fac sport.
Mi-am cumparat niste pantofi,care au efect stimulator,de regula.
MsLara spune:
Dulcetica, parca suntem surori..
1. sigur e o componenta psihologica
2. branza (branzeturi) sub orice forma, oricand, la orice masa se poate.
3. sport sustinut...nu reusesc; dansurile sunt singurele de care ma tin pt ca imi plac f. mult, dar efectul nu e acelasi.
Eu de azi am inceput o noua tura in forta...
- dimineata : 1 portocala mica, 1 mandarina, cafea cu lapte (neindulcita);
- pranz: piept de pui la gratar cu salata de sfecla
- seara: imi propun o salata verde cu lamaie, sper sa reusesc.
Am baut deja 1 litru de apa, pana diseara as vrea sa mai beau 1...
ellinia spune:
Mai, ce avem noi cu branzeturile astea? Si mie imi plac tare mult..
Chiar am vazut intr-o emisiune cam care ar fi cantitatile care trebuie consumate zilnic ca sa nu te ingrasi. Iar la branzeturi gen cascaval cantitatea era cat o cutie de chibrituri... In nici un caz nu se intampla asa la mine. Mai ales daca e vreo specialitate. Incerc totusi sa le consum dimineata sau in timpul zilei.
Eu ieri am reusit sa mananc - cand am ajuns de la serviciu - o farfurie de ciorba si doua oua fierte tari. Si pana dimineata n-am mai mancat.
Azi, am mancat un bol de lapte cu fulgi de ovaz si un mar pe la 10. Mai departe am sa mai vad eu ...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
emilia.m spune:
Fetelor, am ajuns deja la 21 pagini. Face una dintre voi un capitol nou?