incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna,
Eu sufar de mincat compulsiv sau eat disorder,etc,etc ,pentru ca azi dimineata aveam 60kg.Azi apa si cafea.Daca nu e o eroare cred ca turbez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Eu nu m-am cantarit ieri, ca am uitat si n-o voi face pana sapt viitoare.
Desi nu cred ca am dat jos , insa ma simt bine de la sport (chiar daca nu e mult) si masaj anticelulitic.
Cat de cat m-am mobilizat si mi-e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu m-am cantarit si tot 58,5 am. Parca m-am blocat. Si mi-e ciuda de mor ca nu reusesc sa vad cd-ul cu pilates la dvd. Le-am descarcat de pe net si le-am pus pe un dvd dar nu mi le citeste. Asa ca, doar vise pilates. Cred ca trebuie sa=-mi iau din magazin.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Fetelor, eu am reusit sa mai scad 1 kg. Sunt la 58. Inca 4 kg si targetul e atins

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dio16 spune:

Bun gasit!

Si eu imi doresc sa scap de 10 kg, dar mi se pare din ce in ce mai greu.
Nu am timpul necesar sa citesc tot ce-ati scris, are cineva timp sa-mi spuna ce dieta se tine pe aici? Sau e doar un grup de sustinere reciproca?

Dio16

Mergi la inceput

Dio, bun venit. Aici e grup de sustinere, nu tinem toate aceeasi dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Eu mi-am regasst vointa pierduta. Am gasit-o intr-un mall, cand probam niste blugi ... Asa ca, de azi gata, fibre cat mai multe, legume, fructe, carne cat mai putina. Nu va zic ce-am mancat in wk ca nici mie nu-mi vine sa cred. Va zic ce mananc azi. Dimineata lapte cu fulgi de ovaz, iar pana acum la serviciu am mancat doua pere. Ma incearca un vag sentiment de foame. Beau un ceai si mai mananc o para si-mi trece. Pentru acasa am niste orez brun, probabil ca il voi face cu legume, simplu. Pentru maine as avea in plan niste drob de vinete, sper sa am timp sa fac.
Asa ca, spor la slabit!
Emilia, felicitari!
Eu ma abtin maine dimineata de la cantarit, ca sa nu ma demoralizez din prima. Am sa ma cantaresc strategic sambata dimineata ca sa nu fac prostii in wk. Si apoi marti dimineata!

O saptamana excelenta!

Edit: Dio, bine ai venit la noi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Super tare, Ellinia! Si eu mi-am regasit vointa pierduta tot in mall, dar intr-o rochie. Una dementiala, dar care ma strange putin! Asa ca de ieri am fost fetita cuminte .Oricum m-am ingrasat, ca am ocolit subiectul vreo 2 saptamani (asta dupa ce reusisem si eu sa slabesc la 58). Acum am iarasi 59.5 Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Un link motivant pt voi:

www.kudika.ro/articol/print/3570/Grasimea-abdominala.html" target="_blank">http://www.kudika.ro/articol/print/3570/Grasimea-abdominala.html
Miroase a toamna-iarna si cred si ca e timpul pentru un nou capitol, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Emilia nu prea imi dau seama cit inseamna efectiv valorile care le-au dat ,intr-o saptamina.Era mai relevant in cm si kg,dar e stimulativ .Eu am in zona taliei grasime ,pe fund si coapse.
Programul meu de exercitii va fi 3 zile alergat si 3 zile pilates,stepper si leg magic.
Greutati n-am si in general nu-s buna la exercitii de forta.Cum pot face asta la domiciliu? Presupun ca as putea sa-mi iau niste greutati cu care sa fac pilates sau ce sa fac?
Stau rau cu kg,tot 59 si-s suparata.
Emilia ai dreptate ca vine iarna si e jale.

Mergi la inceput