incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

M-am cintarit.Am 59 kg.Adica m-am ingrasat 1.5 kg in 2 saptamini. Desi de ieri am zis ca stopez gustatul si mincatul la ore tirzii ,ca fac sport,se vede de la ochi ca nu ma tin de cuvint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu stau prost ...azi 50 kg rotund...nu stiu cum, ca ieri si alaltaieri aveam cam 49...si nu am mancat foarte mult.

Planul nou e sa mananc mai multe fructe si legume...va zic saptamana viitoare daca reusesc sa-mi schimb "meniul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu rontai un morcov si nu mai pot de foame... Am mai mancat un morcov azi si am baut niste iaurt acasa. Iar ajung lesinata de foame acasa si nu-i bine deloc. Nu prea mai stiu ce sa mai mananc. Mi s-a acrit de toate. Eu cred ca vine frigul si retinem apa, asta e explicatia.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu raportez 61 kg azi.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Buna,
De ieri am inceput clasa 1 si sint super stresata.Poate va influenta si kg mele,insa acum am 58.5 kg.Am fost la o nunta simbata si mincatul noaptea ma perturba.De azi chiar fac ceva pt slabit.Minim exercitii si nimic dup#259; 18.
Voi ce mai spuneti?Saptamina trecuta am facut intr-o zi niste pilates,apoi m-am lasat.Poate n-ar fi fost asa catastrofal daca nu as simti nevoia sa maninc seara tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

dulcetica, mult succes la socala! Sunt sigura ca o sa fie bine

eu nu mai zic nimic, imi vine sa ma ascund intr-o pestera. sunt iar grasa...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

off... daca as stii ce sa fac sa nu pun la loc kg ci sa slabesc in continuare. Am mancat niste popcorn zilele astea si acum cantarul arata aproape 62 kg. Cantarul smecher arata multa apa in organism. Cum scap de ea??

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Mi-am luat niste pantaloni slim ,care ma arata slaba si-am picat pe spate de admiratie.Fara ei arat tot durdunica.
Laura ,multumesc pentru incurajari.Deocamdata nu-s lamurita daca o sa facem fata.Traiesc si sper!
Emilia eu nu ma prea pricep ce inseamna retentia asta de apa,banui ca-i reala.Eu am retentie de sunculite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Emilia eu nu ma prea pricep ce inseamna retentia asta de apa,banui ca-i reala.Eu am retentie de sunculite.

dulcetica

ha ha si eu cred ca la fel..azi tot 50 kg. Cred ca mie imi trebuie antrenor si bucatar personal. Sa-mi dea ce e sanatos sa mananc si sa ma puna la miscare.
In afara de 3h dans /saptamana nu am mai facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu nu pricep o chestie: de ce dimineata, pe stomacul gol imi arata o greutate mai mare decat dupa amiaza, de exemplu, atunci cand vin de la serviciu... Doar atunci sunt mancata si toate cele. Dimineata aveam 58,6, iar duminica dupa amiaza m-am cantarit dupa ce facusem multa miscare, ce-i drept, si aveam 57,0 de imi venea si mie sa fluier, vorba dulceticai. Si nu-i prima data cand mi se intampla.Chiar nu inteleg.
Retentia de apa se rezolva cu ceai de soc. Daca suporti sa transpiri, se beau cateva cani de ceai pe zi.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput