incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 13
emilia.m spune:
Ai grija. Londra e scumpa. O colega de-a mea s-a dus un week-end ca a prins bilete de avion ieftine si s-a intors cu kg in plus ca a mancat numai fast-food fiindca era mai accesibil ca pret.
Have fun!
Em
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ellinia spune:
Neatza! M-am intors si eu, mai grea cu 2 kg. Nu trebuia sa ma cantaresc, m-a demoralizat complet. Asa ca dimineata am baut un iaurt iar la serviciu am niste fructe. Dar deja mi-e foame de mor. Cred ca mai dureaza pana mi se face iar stomacul mic...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Eu nu m-am cantarit, ca nu stiu unde e cantarul. Suntem cu casa "in santier". De mancat, am mancat aiurea, dar am facut si miscare (cu trafaletul pe pereti) cat pt o luna ...Mai vorbim peste o saptamana.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emilia.m spune:
eu m-am cantarit aseara si am 1 kg in plus (61,5 kg)
Dar am reusit sa racesc datorita schimbarilor bruste de temperatura si ca sa vad partea plina a paharului cred ca voi slabi considerabil din cauza acestei raceli.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dulcetica spune:
Buna,
Am 58 kg.
La Londra oricit m-am abtinut,nu mi-a iesit ,pt ca ei sint cu 2 ore in urma noastra ,asa ca dupa ora din Romania mincam numai pe la 10,11 seara.Au si mincare bunuta si multe prostii.Culmea e ca am facut miscare in exces ,in sensul ca picam noaptea lemn si cu toate astea n-am putut sa ma mentin,macar. Acum sint autosabotata ca am mai luat din aeroport una alta de rontait si inca lucrez la ele.
Oricit ati pune cu ocazia vizitei la Londra va recomand aceasta destinatie.Mi-a placut enorm!
Incerc la sfirsit de saptamina sa-mi revin!
dulcetica spune:
Strugurii ingrasa groaznic!Cind m-am urcat azi pe cintar am turbat.Incerc sa reglez aspectul!Probabil singuri nu distrug,insa combinati cu alte timpenii ,duc la depresie, cind verifici greutatea.
ellinia spune:
Neatza si de la mine!
Tocmai vroiam sa ma laud ca, dupa o saptamana in care am mancat foarte multe fructe am baut ceai verde si apa la greu, n-am mancat carne deloc,mi-am revenit, in sensul ca, in loc de 60,7 cat imi arata cantarul cand m-am intors din concediu, azi dimineata imi arata 58,7, deci surplusul s-a cam dus, probabil daca continuam sa pap ca in concediu nu scapam, in mod cert.
Am inceput de luni cu prajiturile, azi fiind ziua unui coleg, asa ca voie buna! Mi-am facut norma de dulce pentru saptaman asta. Apropos de dulce, stiti ceva de ceaiul facut de cei de la Colon Help? Cica iti taie pofta de dulce si, intr-o luna, in conditiile in care tii si dieta, te ajuta sa scapi de 3-4 kg. E cam scump, vreo 130 de lei cutia care iti ajunge o luna. Am un an acusica de cand tot ma invart pe la 58 de kg si nu reusesc sa cobor neam, conteaza atat de mult abaterile astea, cat de mici sunt ele. As vrea sa ajung odata la 55 de kg si de acolo sa ma mai ingras cat 1 kg la sarbatori si apoi sa-l dau jos, si tot asa, nu de la 58. Eu sunt reticenta cand e vorba de ceaiuri de slabit dar stiu multe persoane care au luat Colon Help si le-a fost foarte bine, chiar si dupa ce au renuntat, nu au avut probleme. Stiti pe cineva care ar fi luat?
BazarGeneral
dulcetica spune:
Esti bautoare de ceaiuri?Eu asociez ceaiul cu bolile si nu pot sa beau.Cu foarte mare greutate mai beau accidental cite unul iarna.
Nu stiu nimic de ceaiul despre care vorbesti,dar teoretic ce-ar trebui sa contina sa inhibe nevoia de zahar.Stiam ca asta face cromul si vointa.Exista crom in vreo planta?
ellinia spune:
poate vreo combinatie de plante ceva. Da, eu beau mult ceai, asta mi-a ramas de cand eram fumatoare, simteam nevoia sa beau in permanenta ceva si cum apa chioara nu mergea beam foarte mult ceai. Acum, beau pe zi, la serviciu, 3 cani de ceai verde. Am baut prin primavara un ceai de slabit si nu prea mi-a priit. Si am incercat "faimosul" Zein care s-a dovedit a fi o mare teapa si cam scumpa teapa ... Mai studiez, sa vad care sunt impresiile. V-ati cantarit? Cum mai stati?
BazarGeneral