Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
heellooo
pt ca ati fost alaturi de mine data trecuta, am intrat sa va dau o veste:
AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!!! SUNT SOFERITA!!!!!!!!!!!!!!!!
va poop
mamica fericita de 2+ si 10
Delidana spune:
Yasmi, felicitari!
Khristin, deocamdata am timp sa citesc. Sa ma fi vazut ieri in autobuz, cu o mina atirnata de bara si cu cartea in cealalta, incercind sa fac cumva sa nu-mi mai zboare literele din fata ochilor, ca la stilul in care conduc thaii....
Sabina, sanatate multa, sper ca esti in spital doar pentru un control de rutina. Si felicitari pentru ambitie!
Zuzi, ce ma distreaza ca ti-ai amintit cum o cheama pe cutulica mea draga! Cea mai fericita sa ma vada a fost Negruta, m-a lins de m-a zapacit si sarea pe mine, nu vroia sa ma lase sa plec, mi se baga mereu in fata si cel mai amuzant e cind "vorbeste" pe limba ei, un fel de miriit/scincit. E o dulceata, mai putin cind latra noaptea si ne trezeste.
Am vazut o poza cu domnisoara Isa, ce a crescut!
Un weekend frumos tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Zuzi, ce bine ca vii sa ne mai dinamizezi nitel.
Mephala, spune repede cum pui tu vinetele pentru iarna (te admir, moldoveanca harnica de-a mea).
Yasmi, bravo pentru permis !
Adriana, sanatate tataului tau !
Khistin si puskin, sa fie intr-un ceas bun mutarea !
Sabina, ai grija de tine !
Acum suntem in vacanta in Franta, plecam in curind la mare si abia astept. In rest, cintarul lasat neutilizat de asta vara nu mai merge. asa na nu pot raporta nimic.
Un week-end minunat, dragelor !
Sabina spune:
nu-i rutina...am recadere.....
dar moralul e bun.
va pup tare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Sabina, sanatate multa! Te trec la mentinere, oricum iti atinsesei targetul. Iar acum cel mai important target e sa scapi de cortizonul asta nenorocit si sa te faci bine, fara recaderi. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii.
bb_yasmi, felicitari pentru carnet! Cum a fost de data asta? Sa inteleg ca politistul a fost mai ok decat ultima data? Felicitari si sa stapanesti carnetul fara incidente.
Zuzi, Isa ta e frumoasa foc! Tie iti trimit o imbratisare mare, sa scapi de norii aia pe care i-ai pus intr-un mesaj mai devreme si sa raportezi peste cateva luni ca ai scapat de cel putin 10 kg! Io-s tot pe fuga ca am treaba multa. Dar tot imi fac timp pentru voi .
Tumpilina, nu ne-ai mai scris. Cum esti? Cu sanatatea sper ca e totul bine, ca atunci cand ai plecat erai la cura de antibiotice parca.
Khristin, felicitari pentru casa noua si sa aveti peste ani multe amintiri frumoase legate de ea!
Gabi, am vazut pozele, sunteti niste frumosi.
Ruxi, felicitari si tie pentru mutat in casa noua.
Eu nu prea m-am tinut de treaba, mi-am dat o mica pauza . Dar (imi) revin saptamana viitoare.
Un sfarsit de saptamana frumos! Va pup pe toate,
Daniela
puskin spune:
Neata, va tot gasesc pe pagina 2.
Inca nu m-am mutat in casa noua, sper ca in vreo 2 saptamani. Deocamdata alerg dupa diverse ( mobila, masina de spalat, etc).
Am pus cateva poze de vara asta, aici
http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2010.
Pup fetele.
mephala30 spune:
Hello.
Ruxi, esti superba, , bafta cu mutatul.
Sabina, offf, iti doresc multa sanatate!
Yasmi, felicitariii!
Mik, mi-am luat sotul, soacra si copiii, am parcat langa padure, am aruncat vinetele pe gratar, le-am curatat si le-am lasat la scurs peste noapte. A doua zi le-am portionat in pungi si le-am dat la congelator. Am copt 30 de kg, dar nu cred ca-mi sunt suficiente, mai coc 10 kg si saptamana asta.
Delia, , nici in autobuz nu lasi cartile, .
Zuzilici spune:
Hei, hei, hei...si eu tot pe pagina a doua va gasesc...
BB_Yasmin felicitari pentru permis. Si tu si bebe ati reusit.
Mephala Felicitari! . Ai cumva combina frigorifica...30-40 kg de vinete trebuie sa ocupe ceva spatiu in congelator...daca nu chiar tot spatiul.
Ruxi esti tare frumusica...si ti-am vazut toate pozele. M-ai placut foarte mult rochita ta de nunta si albumul culinar.
Spor la cumaparaturile de amenajarea casei.
Delia ce citesti?
Sabina asta-i cel mai important sa ai moralul ridicat.
Mik ce bine de tine ca esti in concediu ... la mare ...in Franta.
Dragelor va doresc o noapte linistita.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mihaser spune:
Salutare!
Fetele raport 54,9 kg...sunt in drum spre sala si imi fac si masaj anticelulitic dupa.
Yasmi felicitari!!!! Abia astept sa te vad la volan..eu am condus si la 8 luni ...asa usor prin cartier!
Ruxi arati minunat...Am fost si noi la Sibiu...am mancat in piata mare...dar ploua...si chelnarii au fost foarte naspa...cam aiurea...Dar orasul e superb!
Sabina felicitari ptr slabit si multa sanatate.
Vio sanatate tatalui vostru si recuperare rapida fara complicatii! Dordia ce mai face?
Zuzi voi ce mai faceti? Ce-ti mai face printesa?
Carmen dar flacaii tai?
Made, Gusta voi?
Lou ce mai face bebelina? Tu slabesti rapid! Felicitari!
Tzuni sper ca esti ok!
Va pup pe toate!
gusta spune:
Neatza.
Am ajuns acasa in olanda, suntem toti bine ne pregatim sa incepem anul scolar si eu incerc sa imi intru in ritm ca e cam greu.La kg stau bine .
Multumesc la toate fetele care au intrebat de mine.
Zuzi cafeluta o beau singura intr-un coltisor al meu ca sa imi pot incepe ziua bine.
Marilena si Mara Augusta