Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Zuzilici . Ce fata mare ai! si frumoasa! Multumesc pentru urarile pentru tata. Se simte mai bine,insa a avut ceva complicatii. Dar multumim lui Dumnezeu ca merge spre bine.
Danielag pentru raport, la mine te rog sa treci 69 kg . Cel putin atat aveam marti, insa nu am reusit sa mai intru.
Duminica plecam la mare, asa ca va urez de pe acum un inceput de august cat mai frumos si plin de succese, iar celor care intra in concediu, le doresc un concediu cat mai placut.
Pupici si ne auzim la intoarcere
Sa nu uit, urez si eu de pe acum, anticipat, un calduros La Multi Ani! sarbatoritelor de la inceputul lunii august: Sabina, Zuzilici si Hopes!
mephala30 spune:
Salut, frumoaselor!
Zuzi, iti intorc favoarea si te . Isa a crescut si e atat de frumusica!!!
Raport modest: 60.5 kg.
Mergem sa cumparam vinete pentru iarna si apoi ma duc la sala, .
va pup
danielag spune:
Doamne frumoase, am intrat sa va salut si sa mai modific in listuta. As mai sta la povesti, dar trebuie sa fug. Salutari speciale lui Zuzi si lui Tumpi, ca s-au intors printre noi! Va pup pe toate.
Daniela
Gabrielama spune:
Bun gasit la ceas de seara!
Zuzi si Tumpi, bine ati revenit!
Zuzi, ce frumoasa e Bella! Sa va traiasca! Link-ul cu pozele de la botez nu mai este avtiv, am sa-l rog pe cel care le-a facut sa-l reactiveze.
Cum am promis, cateva poze din vacanta:
http://www.kodakgallery.com/gallery/sharing/shareRedirectSwitchBoard.jsp?token=443424594905%3A1950568464&sourceId=533754321803&cm_mmc=eMail-_-Share-_-Photos-_-Sharee
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
khristin spune:
Salutare frumoaselor,
N-am apucat sa mai intru pt. ca in sfasit ne-am mutat in noua noastra casa. Asa ca dupa ce am recuperat laptopul si cantarul din mormanul de cutii, am intrat sa dau raportul : 73,8 kg.
Lou, am vazut pozele….printesa e absolut adorabila, iar tu o mamica de nota 10, pari atat de relaxata !
Violeta, multa sanatate tatalui tau.
Delidana, cum te-ai acomodat ? Mai ai timp sa citesti?
Camen, superbi cavalerii.
Zuzilici, bine ai revenit…chiar ma intrebam unde ai fost plecata... Ne-am mutat la o casa mai mare, tot in aceeasi zona in Mississauga. Ce mare s-a facut printesa ta, maine poimaine merge la scoala.
danielaq, multumim de updatarea listei
Gabrielama, frumos concediu ati avut, si cel mic pare sa se fi simtit ca pestele-n apa .
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
puskin spune:
Neata dragelor,
Incet incet incep sa ma linistesc si eu si sper sa am mai mult timp de scris. Am terminat cu mutatul la Sibiu. Drumurile la Praga vor fi rare, fie in delegatie fie in vizita la prieteni dragi.
Mai am un pic de bataie de cap pentru ca ma mut intr-un apartament nou, dar asta va dura 2-3 saptamani.
Revin mai incolo dupa ce reusesc sa citesc din urma.
Pup toate fetele .
Sabina spune:
ufff..sunt in spital.
tineti pumnii. am citit tot, da n-am energie sa raspund. ma bucur imens ca a revenit Zuzi :)
Khristin, si pe tine te citesc cu drag.
pup.
nu stiu cu lista....aveam 54.5 ultima data. cred ca avand in vedere sanatatea, ar fi bine sa trec la mentinere cu aceasta greutate. Sunt destul de frumusica si-asa:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ariel_7000 spune:
Dragele mele,
am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.
La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina ufff..sunt in spital. tineti pumnii. am citit tot, da n-am energie sa raspund. ma bucur imens ca a revenit Zuzi :) Khristin, si pe tine te citesc cu drag. pup. nu stiu cu lista....aveam 54.5 ultima data. cred ca avand in vedere sanatatea, ar fi bine sa trec la mentinere cu aceasta greutate. Sunt destul de frumusica si-asa:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Esti foarte frumusica sa stii si-ai facut un efort imens anul acesta sa scapi de kg. in plus in conditiile in care tratamentul te ducea in directie inversa. Te imbratisez cu drag si stii si tu ce femeie puterinca esti. Gandeste pozitiv chiar daca esti in spital. Esti pe maini bune si cu vointa ta sigur ai sa dovedesti si boala cum ai dovedit kg. Tine-ne la curent pe catposibil.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Shoooooot! Acum am observat ca postul meu de-aseara n-a aparut...oare unde s-o fi dus? Pe apa Sambetei cred...ca pe subiect nu e. Deci aseara va spuneam cam asa:
Gabi multumesc de poze. M-am delectat cu ele si-mi place de bebe Filip ca-i un scump. N-a zis el nimic la apa din piscina... Sunteti o familie tare fruumoasa si reusita.
Mephala gata-s vinetele? Le-ai copt? Vin si eu la o salata de vinete?
Violeta tocmai pentru c-am citit din urma, i-am urat tatalui tau recuperare grabnica si fara alte complicatii. Si tie iti urez concediu placut, soare din plin, apa limpede si relaxare maxima.
Daniela tot pe fuga, tot pe fuga? Grabeste-te incet. Te pupic si sa-mi spui daca vrei sa predai stafeta. Si eu si Carmen suntem aici. Pana acum insa jos palaria in fata ta. Ai facut o treaba pe cinste.
Ruxi ma bucur c-ai terminat cu mutatul. Cum e office-ul din Sibiu? E mai palcut decat cel din Praga? Te-asteptam la povesti cand ai timp. Si macar o poza doua din concediu, please.
Tzuni spuneam aseara ca ma gandesc la tine si te imbratisez cu drag. Sper ca esti bine si-ti trimit toate gandurile mele pozitive si pupici dulcei.
Khristin sa va fie de bine up-grad-ul. Sunt convinsa c-o sa ia ceva timp decorarea noii case, dar pana-n toamna termini tu. Ceva poze mai noi cu puii tai ai? Apropos mai stii ceva de Olga? Spune-i din partea mea.
Vik cum mai esti? Te sarut si pe tine si te-astept la povesti.
Delia nimic, nimic nu vrei sa-mi spui de 'dulai" si de Fetiza?
Cred c-am reusit sa-mi aduc aminte cam tot ce-am scris aseara si sa va salut si pe ziua de azi. Nu-mi place apatia subiectului dar cum stiu ca-i vara si-n weekend toata lumea se distreaza asa ca va invit la dans, sa va distrati the old way:
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)