Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 15
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 Cu drag si pe curand, Roxa-boxa PS: Zuzi, am pus cateva poze cu rochita mea noua It's the first day of the rest of my life! |
Roxana arati tare bine si-mi place cum arati si rochia, si cred c-ai mai slabit. Multumesc.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Sabina Neata! n-am cantar la 2 mai, dar am primit o poza de la vernisajul de miercuri. http://picasaweb.google.com/lh/photo/BttfAt6eLYn0WbklKQmaEwv_yS_bakiyMTLqv7naZ2M?feat=directlink din pacate moaca ma fac sa ma vad tot grasa.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Iubita, te-alinti rau de tot! Arati super-super! . Regimul tau chiar c-a dat roade frumoase. .
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui louisea Ruxi si Zuzi ne-ati abandonat? ----------------------------------------- Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci |
Te pupic si da, am luat o pauza mai lunga! Felicitari pentru revenirea la greutatea de dinainte.
Zuzilici spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Delidana
'oz si guitator. Intr-un final am terminat si eu cu licenta si toate examenele. Gata si cu studentia...ce repede a trecut timpul...sint foarte melancolica zilele astea... www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie |
Felicitari Delia! Ai mai incheiat un capitol din viatza, eh? Care-i urmatorul proiect?
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Gabrielama Buna seara! Carmen, La Multi Ani, sa fii sanatoasa! Cateva poze de la botez (copiati linkul, sper sa mearga): http://gallery.me.com/mugur/102230 Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Eu n-am putut vedea pozele...
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui mephala30 concediu Albena 2010 |
Foarte frumos...dar m-asteptam sa te vad c-un pahar ceva macar de ziua ta! Cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! si sa-ti devina visele realitate cat mai curand.
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui donna79 Hello pretty ladies! Va mai amintiti de mine? Va pup pe toate! Donna 27+ cu |
Bravos Donna! Bine lucrat! Felicitari si sarcna usoara in continuare.
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui khristin Salutare frumoaselor, Zuzilici, La Multi Ani cu intarziere sotului tau, Sper ca l-ai sarbatorit cum se cuvine . Cristina Yasmine et Chris Anthony The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’. |
Khristin, si s-ajungi la 69 kg pana-n toamna. . Multumesc e urarile adresate sotului. Unde te muti?
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui mephala30 Va salutam si noi din Bicaz, , e o vreme super si aerul de munte....ahhhh, uitasem cat de bine e! va pup |
Respira si pentru mine o gura de aer curat.
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui nastad Azi implinim 8 ani de la cununie, sper sa nu uite tzutzu de aniversare ca acum cativa ani .(n-am uitat, Tzuni, ca ai vrut sa ma ajuti atunci ) Doina www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Oana si Doru |
Aniversare minunata alaturi de familia ta.