Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Am ajuns in Iasi, , ne-am dusat si urmeaza despachetatul.
Sabina, a plouat/fulgerat la Bv toata noaptea, nu stiu cat de rau a fost ca am adormit repede.
violeta70 spune:
Buna dimineata, si pentru ca sunt prima, va invit la o sau un ceai, dupa preferinte.
Cu intarziere mamicadulce! sanatate si numai bucurii!
Delia bine ai ajuns pe meleaguri atat de indepartate!
Carmen si tie aceleasi urari, dar pentru meleaguri mai apropiate!
Din pacate, tata nu este prea bine. Vineri l-am internat, cu probleme de respiratie grea si lipsa de putere. Cumnatul meu i-a facut joi analize, un pic anemic, insa asta nu este un motiv pentru starea lui, asa ca a vorbit la clinica si l-au internat. A facut pleurezie (apa la plamani), asa ca sambata i-au scos 1,4 litri de lichid, dupa care, la cateva ore a facut un acces puternic de tuse si a trebuit sa-i puna cateter. Oricum, din punct de vedere profesional, s-au comportat exemplar cadrele medicale. Ieri era ceva mai bine, monitorizat si sub control. Ca diagnostic final, se pare ca a facut iar un edem pulmonar. Asteptam sa vedem azi ce teste ii vor mai face.
Mama, saracuta, plange continuu ( ea este un pic mai panicata din fire ), ii este teama, desi i se tot spune ca astea sunt complicatii care se fac dupa asemenea operatii, si ca sa se linisteasca ca este sub control.
Speram si ne rugam la Dumnezeu sa depaseasca aceste incercari. Daca pana vineri situatia nu va fi sub control, s-ar putea sa nu mai plecam toti in concediu, adica cumnatul meu. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca restul nu mai conteaza.
Va pup si va doresc o saptamana usoara si frumoasa.
tumpi spune:
Lou, felicitari pentru printesa.
La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme, nu enumar, ca au fost prea multe.
Vio, sanatate multa tatalui tau.
Vik, imi pare rau de cutzu tau, stiu cum e sa pierzi un suflet drag.
Pup toate fetele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Sabina spune:
pai Tumpi, asa laconica? dup[a ditai absenta? mai zi-ne despre tine!
Eu am ajuns in Bucuresti pt 2 zile, ca am analize de facut....de ieri seara ma simt mai groghi, sper sa n u fie nimic mai rau.
Nu stiu daca ajung sa ma cantaresc maine dimineata, azi aveam 54.9.
daca nu zic maine nimic toata ziua, asta sa fie raportul meu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bb_yasmi spune:
heeloo
Vio, sanatate multa tatalui tau.
eu sunt suparata..... simt ca ma i a depresia......si mai rau e ca sunt cu prajitura in fata.... asta dupa ce am mancat 1 mic jumate cu 3 felii de paine.... simt ca o iau pe aratura rau de tot si nu vreau.....tot zic de maine! de maine revin la un regim alimentar sanatos si uite ca "maine" poftesc la alte magarii/....:(
voi ce mai mancati??? poate mi se face pofta de o mancare sanatoasa :))
maine m-am gandit la un ghiveci de ardei copti, rosii si ceapa si cu gratar piept pui....acum sa vedem...
mamica fericita de 2+ si 9+
louisea spune:
Neatza
Raport: 54 kg :))
Tumpi merci
O zi faina tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danielag spune:
Buna ziua, doamnelor!
Unde va ascundeti? De o saptamana vad ca s-a scris doar o pagina... Eu m-am intors aseara in Bucuresti (am fost plecati sa rezolvam niste hartogaraie).
Aveam azi dimineata 57.1 kg, desi mi-am facut rau de tot de cap, am mancat fara nici un fel de restrictie. Dar imi revin saptamana asta.
Sabina, sanatate multa, sa-ti iasa bine analizele! Vad ca ti-ai atins targetul, felicitari!
Vio, sanatate tatalui vostru.
Lou, sper ca ai avut o zi buna! Ce mai face micuta ta?
bb_yasmi, incearca sa manaci daca ti-e pofta, dar sa nu exagerezi. Meniul de azi suna bine!
Carmen, sa va fie de bine vacanta.
Gabi, cum e fara Mara acasa?
Delia, bine ai ajuns pe meleaguri calduroase.
Fug ca am treaba, va pup pe toate.
Daniela
Sabina spune:
mda, iar a scazut Hg, iar maresc doza....
aveam 54,8.
Mut targetul la 52.....si o sa trec din nou pe mancare, deci va urma probabil o mica ingrasare.
Dupa ce ajung la 52 trec la mentinere. dar asta cred ca mai dureaza o luna jumate, daca nu chiar doua, ceea ce nu ma deranjeaza, important e sa nu trec de 55 in general.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
PS. Nu e important doar asa, la frumusete...asta e ultima mea prioritate acuma.
Ci cu cate mai putine kile...cu atat mai putine miligrame de cortizon....
Cum mi-am alaptat copiii
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni 300 de capitole !!!!!!!! ... si tot grasa sunt! la multi ani, zanelor! www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
La multi ani si la cat mai putine kg. tuturor! si-o dedicatie si de la mine....
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)