Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 12
danielag spune:
Mik, vreau si eu vacanta... Spor la corectat!
bb_yasmi, am trecut si greutatea de inceput, si pe cea curenta.
Daniela
Gabrielama spune:
Bine v-am regasit, doamne frumoase!
Am venit cu bine din vacanta din Turcia, cu totii sanatosi, ceea este cel mai important. Am avut emotii cu Filip, dar dragul de el s-a comportat perfect - a dormit in avion, iar acolo i-a mers de minune.
Spun un La Multi Ani intarziat sarbatoritilor de luna aceasta, Carmen, Elise de Baby-Boom, Mik, Claudia, Kristin, Lucia, Baby-Boom! sa fiti sanatoase si sa aveti noroc!
Donna, ce veste minunata! Sarcina usoara in continuare si sa ne mai povestesti despre tine!
Vik, imi pare rau de catelul tau minunat. Stiu cum e si sunt alaturi de tine. Te asteptam inapoi cu veselia si spiritul cunoscute.
Lou, si eu am pofta teribila de dulce de la alaptat; nu atat de mancare, dar am momente cand as manca zahar gol daca nu gasesc altceva. Cum e bebelina??
Anda, ce mai faci?? Sper ca sunteti bine.
Eu m-am intors din Turcia cu aceiasi greutate cu care am plecat, ceea ce este o mare realizare. Sper ca incet-incet sa pierd si ultimele 2 kg de care vreau sa scap.
Va doresc noapte buna si sper ca mine sa pun cateva poze.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
khristin spune:
Salutare frumoaselor ,
Intru rapid sa dau raportul ca sint plina de praf cu mutarea si fug rapid la dus inainte de somnic. Asadar 75.0 kg. Promitator zic eu, sper sa o tin tot asa.
La Multi Ani Lucia si Baby_boom.
Lou, o sa-ti trimit emailul meu sa-ti vad micuta. La cat de bine stai tu la cap. kg, dulcele ala nu-i bai, zau .
Mephala, imi amintesc ca mergeam si eu la Bicaz cu bunicii mei…chiar de multe ori am fost, foarte frumos acolo.
Sabina, sanatate multa, ai grija de tine .
Bb_yasmi, frumos concediu. In ce parte a Turciei ai fost ?
Vikinga, salutare….asa eram si eu anul trecut, nu stiu de ce nu reuseam sa ma mobilizez deloc fara o explicatie anume, bine c-a trecut. Te asteptam sa-ti revina cheful .
Gabrielama, bine ai revenit din concediu si asteptam pozele. Eu déjà visez cu okii deschisi la concediul nostru de Craciun la soare.
Delidana, ai ajuns in Thai?
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
mihaser spune:
Salutare!
Meri de Tzuni! Sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericite toata viata!
Fetele am 54,9 kg...Ma pregatesc sa merg la sala...Am deventit cam pufoasa!
La Stana de Vale a fost foarte fain. E minunat la munte pe canicula asta!
Lavi ce fain a fost la mare...abia astept sa plec si eu!
Ruxi in weekend trec prin Sibiu. Esti acolo?
Va pup!
louisea spune:
Neatza
Raport: stagnare
Kris va mutati? Unde?
Gabi ma bucur sa aud ca totul a fost bine cu Filip pe avion si ca ati avut parte de un concediu placut.. Si noi ne planuim sa plecam pe undeva la toamna ( sau iarna) si chiar ma gandeam cum o sa fie cu un bebe pe avion. Asteptam pozele
La fel si eu cu mancarea.. nu mi-e foame de altceva, numai de dulce dar desigur nu de orice fel
Melina face bine. E tare cuminte. Si-a facut acum program cat de cat de masa si de dormit si nu se mai trezeste la fiecare 1½ - 2 ore, asa ca ieri mi-am permis sa dau o fuga (rapid) pana in mall (fara ea) sa cumpar ceva rapid (ea cu sotul acasa desigur :))
Mik si cat mai ai pana la vacanta? :) Plecati pe undeva?
VIk imi pare rau pt voi, dar daca era batran si bolnav..
Sabina asta zic si eu unu pe zi nu face rau :))
Sper ca rezultatele ti-au iesit (cat de cat) bune
Carmen sedere placuta in continuare la munte. Ce fain!! La noi munti = 0
V-am pupat si sa aveti parte de o zi superba
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Buna,
Maria, sa fii sanatoasa si fericita!
Raportez: stagnare.
Am fost la tara citeva zile si am mincat numai bunataturi de care imi era tare dor: ciuperci culese din padure, lapte de bivolita si de capra, oua de tara, placinte cu brinza, etc. Nici nu se compara gustul cu ce gasim la oras, iar apa de fintina e o minunatie!
Ma si mir cum de nu m-am ingrasat dar vad eu la raportul de saptamina viitoare.
Khristin, plec peste citeva zile.
Vik, imi pare tare rau pentru cutu.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Maria Sara, La Multi Ani, printesa mica! Tzuni, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatoase si fericite! cate un pentru fiecare.
Delia ai perfecta dreptate cu alimentele de la tara, si nu ma refer la cele care le gasim in piete, la asa zisii "producatori". Si eu cand merg la tara, desi nu sunt o mancatoare de ciorbe sau supe, cand se face acolo o ciorba ("cascalita" cum spune o matusa), cu pasare din curte si zarzavaturi din gradina....mori. Sa inteleg ca pleci pentru mai mult timp? cand mai revii in Romania?
Gabriela felicitari pentru mentinere. se vede ca ai o vointa de fier, tinand cont ca ai fost in Turcia unde......
Daniela tata este bine, se reface, incet dar sigur. Din nefericire, el are diabet, asa ca operatiile se vor inchide destul de greu. A inceput sa doarma mai bine, insa tot are dureri. Oare ce sa asteptam, tinand cont ca azi se implineste exact o luna de la operatie. El are si o varsta, asa ca nu putem sa asteptam minuni. Diana este ok, cu treaba multa acasa (curatenie generala, mai ales ca nu sunt copiii), cu serviciul, si colac peste pupaza, aseara am fost cu ea la urgenta ca si-a fracturat degetul mare de la mana dreapta. Si ironia este ca nu stie cum si cand. Este vorba de o mica fractura la o falanga, insa suficienta ca sa-i puna gips.
Hai ca m-am intins, asa ca va urez o zi frumoasa azi, fara furtuni.
Pup toata gasca
nastad spune:
Am pus cateva poze noi
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE
nastad spune:
Azi implinim 8 ani de la cununie, sper sa nu uite tzutzu de aniversare ca acum cativa ani .(n-am uitat, Tzuni, ca ai vrut sa ma ajuti atunci )