Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

miruna vad ca nu sunt si eu pe acolo la pupat
la mine sotul nu gateste dar nici nu-i cer ..daca sunt obosita avem pe aici destule restaurante care fac delivery s au mancare f f buna....hmmm cam atat deocamdata...mai revin later..u all

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Uite cum intru eu ca o floare, azi usor ofilita de la eternii dracusori, si ma trezesc cu acuzatii . Cand nu team . Ieri am pe ratusca toata ziua, pe la 14 vroiam sa ii si scriu ca am albit-o . Oricum nu stiu cand nu te-am , dar recuperez . Ce postare pupacioasa

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

joann doc. mea are eco 2d si a vazut cae fetita f clar inca din saptamana 15..si sa stii ca baza tot eco 2d e..3d si 4d mai mult pt a impresiona parintii ..eu vad f clar pe 2d ..eu cred ac la tine nu a vazutdin cazua pozitiei bb-eilor ..si daca mai aveau si cordonl inte picioare mai bine sa nu-ti spuna decat sa-ti spuna aiurea..lasa..sa fie sanatoase/sanatosi asta e important.

si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

pt fetele care sunt la a doua sarcina: va rasfata sotul la fel ca la prima? I am curious

20+

pe mine nu ma rasfata nici acum , la prima, d'apoi la a doua!
inca nu constientizeaza sarcina, e total detasat: faceam bugetul pt decembrie si ma intreba de ce impart la 3, ca noi suntem 2 !??!!

si raportez ca m-am ingrasat cu 2 kg cred ca va trebui sa renunt la sunculita afumata o perioada

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:

joann doc. mea are eco 2d si a vazut cae fetita f clar inca din saptamana 15..si sa stii ca baza tot eco 2d e..3d si 4d mai mult pt a impresiona parintii ..eu vad f clar pe 2d ..eu cred ac la tine nu a vazutdin cazua pozitiei bb-eilor ..si daca mai aveau si cordonl inte picioare mai bine sa nu-ti spuna decat sa-ti spuna aiurea..lasa..sa fie sanatoase/sanatosi asta e important.

doura ai dreptate bb'ii mei au cate o pozitie....de abia pot fi masurati

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:

miruna vad ca nu sunt si eu pe acolo la pupat
la mine sotul nu gateste dar nici nu-i cer ..daca sunt obosita avem pe aici destule restaurante care fac delivery s au mancare f f buna....hmmm cam atat deocamdata...mai revin later..u all

si 20+ cu

Uite cum intru eu ca o floare, azi usor ofilita de la eternii dracusori, si ma trezesc cu acuzatii . Cand nu team . Ieri am pe ratusca toata ziua, pe la 14 vroiam sa ii si scriu ca am albit-o . Oricum nu stiu cand nu te-am , dar recuperez . Ce postare pupacioasa

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

u back..si daca esti sweet pleaseeeeeeeeee fa tu capitol nou ca eu pana trimit un msg mai apar vreo 3-4 ..am netul f slow ..

si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

a fost si sotul meu la eco si el zice ca nu a inteles nik

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

miruna sorryyyyy..ca sa vezi cum a mers mintea mea..in mesajul ratuscai am vazut pupaturi pt fetesi pt tine..dar eu l-am vazut ca msg de la tine cu pupatura pt ratusca ..hahahahhaha

si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata fetelor ,apropo de soti si de rasfatat.nici la mine nu un rasfat mare...dar o schimbare de cand sunt insarcinata am observat....probabil si cand o sa afle ce am in burtica o sa fie mai altfel....barbatii nu prea constientizeaza k vor fi tati pana nu se naste copilul si poate 2-3 luni dp.....

apropo de concediu la mare....dak e cineva care mai vine si nu vrea sa stea la hotel, eu am de inchiriat aprtamentul in care o sa ma mut abia la toamna, proaspat renovat...e la 5 min de intrarea in satul de vacanta

16 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ANUNT: daca e cineva interesata de o morfo-fetala la dr POP pe data de 23.07.2010 ora 13:30 sa-mi spuna azi ca sa stiu sa nu o anulez !!!

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput