Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor!

Azi m-am trezit...adormita ! Mi-e asa de somn de cand am reinceput serviciul, de nu-mi vine sa cred! Bine ma trezesc dimineata la 5.20, poate de-asta, dar chiar asa nu mi s-a intamplat niciodata sa ma trezesc cand suna ceasul, sa ma mut in sufragerie si sa ma culc pe canapea pana la 5.45... e clar, in we dorm!!!

Fetelor care aveti azi ecografii, analize, bafta multa, sa nu stati mult pe la usi si rezultatele sa fie perfecte

A, si eu vreau sa fac ardei umpluti (sper cu legume, ca orezul ma constipa ingrozitor si nu prea ma pot lauda ca functionez corect) si poate si ceva paste. Totul e sa ajungem in piata sa facem aprovizionarea.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ma innebuniti fetelor cu sotii, mamele si soacrele care gatesc pt voi!!
vreau si eu
sunt invidioasa maxim pe voi
eu am parte de rasfat din asta doar cand ma duc la mama, cam un wk la 2 luni

18+

Si eu sunt invidioasa! La mine sotul gateste cand are chef de bucatareala (saracul cam o data pe saptamana ma surprinde placut, ca ma vede obosita). Iar la tata si sorela mea (nu stau in Bucuresti ei) ajung destul de rar (de 3-4 opri pe an). Dar si cand ajung... sa te tii ca nu stiu saracii ce sa-mi mai cumpere.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce fac, fetele?Liniste pe aici

20+

Mergi la inceput

pt fetele care sunt la a doua sarcina: va rasfata sotul la fel ca la prima? I am curious

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!

beatrice esti matinala...eu acum am facut ochisori. nici n-am coborat din pat. cum te mai simti? te-ai obisnuit cu patul? pupp

symo mult noroc azi!! ne rugam la DD sa fie bine..
miruna, sugubinuta,matiz,misticgirl

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
pup fetele matinale
si eu sunt treaza de la 6

am fost ieri la eco si rezulta ca avem un bebe de 18 sapt. si1 zi de aprox 240 g si un bebe de 17 sapt si 3 zile de aprox 200g.
din pacate nu am aflat ce sunt ( in mod sigur din cauza ecografului 2d).

asa ca pana o sa facem morfologica peste 4 sapt, in alta parte evident, nu ramane decat sa dau cu presupusul

am primit liber la plimbarici dar e exclus efortul.

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata si de la mine slava Domnului ca e vineri si de maine stam acasa nu mai am chef de munca.

Ieri la fel am mancat 3 lulele 3 surcele, am facut foamea la maxim de frica la bube si bineinteles ca azi mi-au aparut altele e adevarat ca aseara am mancat putina carnita de vita la cuptor dar eram lesinata de foame

Aseara am fost si la medicul de familie sa-mi iau analizele la sange si surpriza am o frumoasa anemie ...frate parca se tin lant eu nu mai suport problemele astea ...asta era motivul pentru care vesnic eram obosita si dimineata imi lua 2 ore sa-mi revin ca sa nu mai zic ca la munca trag de mine sa rezist...oricum la munca mai am luna asta si gata stau acasa dupa aia

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunset in timpul sarcinii toate femeile au nevoie de extra-fier..eu iau din saptamana 15 fier ...e normal..volum mai mare de sange si are nevoie s bb...sa vezi cand alaptezi:atunci se pierde mult fier dar si calcium asa ca trebuie sa fim f atente la alimentatie sa fie f sanatoasa si daca avem nevie luam suplimente ..nu vrem osteoporoza sau anemii
eu azi am deschis de pe tel. pe la 5 dar nu era nimeni..si nu am mai scris nimic..miruna vad ca nu sunt si eu pe acolo la pupat
la mine sotul nu gateste dar nici nu-i cer ..daca sunt obosita avem pe aici destule restaurante care fac delivery s au mancare f f buna....hmmm cam atat deocamdata...mai revin later..u all

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Suzi imi pare tare rau ca nu ai scapat de bube si ai descoperit si anemia. Las ca bubele trec ele cumva si daca papi bine si iei si ceva vitamine scapi tu si de anemie. hai curaj ca nu mai ai mult si intri in concediu.
JoAnn imi pare rau ca nu ai aflat ce sunt bebelusii dar bine macarca sunt sanatosi si ca tu te simti bine.

Neata tuturor fetelor care s-au trezit deja si le asteptam si pe celelalte cu o cafeluta, un ceiuc si un mic dejun cat mai sanatos.

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

JoAnn, pt ca ti s-a dat liber la plimbarica. Plimbarica mea de azi va fi la epilat. Centrul cosmetic este la 2min de mers pe jos. Acolo,cat oi rezista, ca eu is cu senzatiile de lesin

20+

Mergi la inceput