Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
mirunam spune:
Misticgirl, cred ca o sa iau totusi un sirop, poate ma ajuta la cap ca din plamani nu pare sa plece nimic. Asta de care spui e gros si ma gandesc ca imi ajuta si gatul... Bafta la eco si sa vii cu vesti bune ca sa echilibram aici situatia ![]()
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
ukume24 spune:
Joy bine ai revenit din vacanta si felicitari pentru baietel!

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Lidia_P spune:
eu maine plec si eu in concediu la mare....si nu o sa ne auzim timp de o saptamana
....sunt sigura ca o sa srierti 7-8 capitole pana o sa vin eu si o sa imi ia 2-3 zile sa le citesc....cand ma intorc vin si cu vesti proaspete deoarece pe 9 am morfofetala si o sa il vad pe gogosica 
si o sa imi iau si CD acasa
21+ 
ral_eli spune:
miruna uite, un pupic de la mine ca sa-ti treaca supararea pe angajatori 
si eu am trecut prin momente din astea: munca multa(10-12 ore pe zi) si rasplata ioc, ba din contra; dar a trecut, intre timp m-am desteptat ![]()
18+
sugubina spune:
Salutare,
Iaca am venit si noi de la analize si monitorizare fetala la SUUB. Puficele sunt bine, nu am contractii, am tensiunea cam mare insa 13 cu 9 si tre sa evit sarea de tot.
Mysimo lasa ca e mai bine ca faci cerclaj! Eu deocamdata sunt acasa, pana pe 6 cand merg iara la control. Atunci mai vedem cred si cum e colul. A zis ca nu e scurtat,ci doar deschis putin la exterior si prin odihna si evitare efort sa il inchidem .Bine ar fi.
Cand ai fost la recoltare la Uscateasca la 11? Daca nu mai imi ia sange..? Ai fost recent? Eu maine tre sa merg. Tu dadusi ceva la asistenta? Ce? Cat? (io data trecuta nu dadui nimic) Imi e si jena..
Auziti, si tu ratusco ca stii- dupa cerclaj se da medical incontinuu? Adica gata nu mai ai voi efort, stat in picioare, dus la servici?
Sunset felicitari pt ca ai scapat de brida! Asa o sa scabi si de bubite.
sugubina
+17
ratusca83 spune:
sugubinuto se poate sa-ti dea concediu incontinu sau sa-ti zica sa stai o perioada acasa....de cele mai multe ori se recomanda statul acasa si iti da o scrisoare medicala..eu nu mai merg la serv de cand am ramas insarcinata![]()
..seful meu este sotul asa ca l-am induplecat usor..dar totusi mi-am luat concediu medical si l-am bagat. l mine pe scrisoare scrie ca am sarcina cu risc, cercla si ca trebuie evitat statul pe scaun si in picioare...
sper sa ti se inchida colul mai ales ca tu ai 2 pufici...
miruna eu am scapat band lapte caldut cu miere....
18+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
ratusca mersi de raspuns. Pai dc recomanda repaos incontinuu tre sa dea medical pt k la servici nu is in repaus. si doar nu o sa imi iau din vacutza platita.. nu?
sugubina
+17
JoAnn spune:
salut
misticgirl mult noroc la morfologica 
si eu am azi la 18 eco.![]()
am visat azi'noapte ca am fost la eco si mi'a zis ca o sa am doua fetite![]()
sugubina hai treci la odihna
17+ viitoare mami de gemeni
matiz spune:
buna fetele,am revenit si eu dupaozi jumate sia trebuit sa va citesc din urma de mi-a venit rau.![]()
Mirunaimi pare rau ptproblematacu gatul.Stiu cum e ,eu fac foarte des episoadede asteas dar ma trataez cu muuulta vitC si ma frectionez pe gat cu bitter suedez sau balsamcu bitter suedez apoi ppun compresa cu aceeasi treaba.mai iau si proposept si manac felii de lamie cat de multepot
.
Beatrice nici eu nu vreau sa te superi pe mine dar sa stii ca asa cum zicea si Doura,e prea riscant sa mergi la nunta si sa sta ipe scaun.Gandeste-te cat efort depui numai pana sa te pregatesti(aranjat etc)si statul pescaun care,sincer cu problemele care le ai tu(sunt foarte asemanatoare cu ale mele),numai bine nu ti-ar face.Eu in locul tau as renunta,pt binele lui bb.Vezi si tu,nu vreau sa te descurajez si nici sa te supar dar asta e sfatul meu(asa m-am aventurat si eu la deverse iesiri si eforturi de stat jos siuite-ma acum lapat de 4saptamani...fara prea multesanse de ameliorare,si injectiile la cap).Ai grija de tine si de bb

.
Douradouou retete de paste poti sa-ti dau si eu catevrei.In Italia am invatat foarte multe.Uite una scurta siextrem de simpla.:
Paste cu sos gorgonzola
Ingrediente:
-100gr\persoana de paste adanci tip melcisori sau scoici sau urechiuse(orechiette)
-2oogr degorgonzola dulcesau picanta
-i catelde usturoi
putin uleidemasline
-lapte sau smantana dulce lichida.
Mod de preparare:
Sbe undeste putin catelul de usturoi in uleiul de masline apoi sepune branza in tigaie si topeste.Se adauga putin lapte sau smantana dulce (neacra)lichida(eu pun lapte)si se amesteca pana se desfacebranza si devine totulcao un sos.
Intre timp(de regulase pun un pic mai repede)pastele la fiert si cand sunt "al dente"adica nu foarte fierte,se scurg fara a se clati9pastele italiene nu se lipesc ,alea romanesti da,asa ca eu de nevoie,dacagatesccu paste ro leclatesc cu apa calda).
pastele scurse si fierbinti se toarna in tigaie peste sos si semai lasa putin pe focamestecanduse de jos in sus.se servwesc fierbinti.
Sunt delicioase.Mie imi plac la nebunie.Sper sa iti placa. pofta buna.
Iza mami lui Mati
(21.09.2004) si
cu
in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
ratusca83 spune:
sugubina de ce mergi la Uscatescu? ai probleme de coagulare?? sau pur si simplu la ea faci analizele...
joann te asteptam cu vesti bune..poate iti da voie sa te mai misti putin.
18+ si ingeras in ceruri