II merge piele de pe degetele de la picoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Da, si mai sunt expresii de genul asta in zona Ardealului. De exemplu, "ii merge burta", adica e deranjat la stomac.

Fetita mea a aveut ceva similar, dar intre degetele de la picioare si ramanea rosu dedesubt. Mi s-a recomandat Travogen impreuna cu Triderm, unguente, insa dupa ce a vazut-o medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc pentru raspunsuri
Acuma am inteles de ce nu intelegeati ce spun.....nici nu m-am gandit ca numai in Ardeal se foloseste expresia asta (socramea care e din Bucovina a inteles ce zic....hahaha, sau poate nu, hahaha)

Ideea e ca acuma se restrange zona descuamata (dupa o saptamana), cred totusi ca de la caldura excesiva a avut faza asta, sper sa-si revina complet.
Iar cu scarlatina, nu cred totusi ca dupa mai mult de o luna sa se manifeste cu asa ceva, desi cum ziceam, nu stiu ce a avut atunci....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ti-am spu ca e cam mult timp dupa ce a avut episodul ala. Descuamarea in Scarlatina apare dupa disparitia ceorlaltor semne.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

anka la noi asa se zice cand ti se excuameaza pielea

Am inteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

baietelul meu a avut scarlatina acum 2 luni si tot asa s-a curatat pielea,si de pe maini si de pe picioare.eu l-am dat cu putin ulei de masline,ca asa m-a invatat un pediatru de aici.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

baietelul meu a avut scarlatina acum 2 luni si tot asa s-a curatat pielea,si de pe maini si de pe picioare.eu l-am dat cu putin ulei de masline,ca asa m-a invatat un pediatru de aici.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Dupa cat timp de la debutul bolii se curata piele de pe picioare si cat timp l-a tinut?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Lui Matei i se intampla asta iarna, cand pielicia e mai putin expusa aerului. Ne-fiind nici o micoza in familie, la recomandarea pediatrei, il dau cu ulei de masline si se reface destul de repede.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput