II merge piele de pe degetele de la picoare
Raspunsuri - Pagina 2
diciu spune:
Da, si mai sunt expresii de genul asta in zona Ardealului. De exemplu, "ii merge burta", adica e deranjat la stomac.
Fetita mea a aveut ceva similar, dar intre degetele de la picioare si ramanea rosu dedesubt. Mi s-a recomandat Travogen impreuna cu Triderm, unguente, insa dupa ce a vazut-o medicul.
codruta_grg spune:
Va multumesc pentru raspunsuri
Acuma am inteles de ce nu intelegeati ce spun.....nici nu m-am gandit ca numai in Ardeal se foloseste expresia asta (socramea care e din Bucovina a inteles ce zic....hahaha, sau poate nu, hahaha)
Ideea e ca acuma se restrange zona descuamata (dupa o saptamana), cred totusi ca de la caldura excesiva a avut faza asta, sper sa-si revina complet.
Iar cu scarlatina, nu cred totusi ca dupa mai mult de o luna sa se manifeste cu asa ceva, desi cum ziceam, nu stiu ce a avut atunci....
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
XIO spune:
Ti-am spu ca e cam mult timp dupa ce a avut episodul ala. Descuamarea in Scarlatina apare dupa disparitia ceorlaltor semne.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Anka74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian anka la noi asa se zice cand ti se excuameaza pielea |
Am inteles...
chiccutza spune:
baietelul meu a avut scarlatina acum 2 luni si tot asa s-a curatat pielea,si de pe maini si de pe picioare.eu l-am dat cu putin ulei de masline,ca asa m-a invatat un pediatru de aici.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE
codruta_grg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza baietelul meu a avut scarlatina acum 2 luni si tot asa s-a curatat pielea,si de pe maini si de pe picioare.eu l-am dat cu putin ulei de masline,ca asa m-a invatat un pediatru de aici. MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) POZE ALTE POZE |
Dupa cat timp de la debutul bolii se curata piele de pe picioare si cat timp l-a tinut?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
mina spune:
Lui Matei i se intampla asta iarna, cand pielicia e mai putin expusa aerului. Ne-fiind nici o micoza in familie, la recomandarea pediatrei, il dau cu ulei de masline si se reface destul de repede.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it