Bazar Umanitar * 30

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

sicu inca o licitatie.

D289 8 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5488478763190229906

G188 8 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5486694159490520146

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

scumpa mea nushulica confirm intrarea celor 35 de ron te rog sa ma ierti ca asa de tarziu

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Madyrizi, e foarte greu pentru cei care stau pe maul Siretului, in zona Romanului, acolo a fost prapad si in 2008, din pacate. Plus ca e si pe aici pe la noi, am vazut sambata seara sate inundate, drum acoperit de ape, drumuri rupte, asta este... Scuze si eu de off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna fetelor !

M-am uitat acum cateva zile si am vazut ca mai sunt produse de la mine in bazar( cele pe care le-am dat alex_andrei si acum am inteles ca se afla la laura25) si as dori sa rog fetele care se ocupa de administrare sa le reduca :
A212 - redus la 5 lei
A213 - redus la 8 lei
D246 - redus la 3 lei
E484 - redus la 3 lei
L513 - redus la 8 lei
I266 - redus la 8 lei
Va poftesc doritoarelor sa licitati !

multumesc !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am platit azi 20 ron pentru asta si asta,in contul lui Bogdan.Dodo,
te rog mult sa confirmi cand ai timp

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi

O alegere foarte buna! Am pus ei su ochii pe ea de cand a ajuns la mine, dar din pacate acum am rezervat banii pt altceva. E dintr-un material foarte placut si croiala frumoasa.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

marybehappy nu a precizat ca toate produsele pt copii puse in bazar de ea sunt insotite de cate un bonus pe masura.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui katty

Multumesc mult fetelor pentru toate mesajele de solidaritate primite si multumesc pentru promptitudinea cu care ati sters produsele retrase...

Ai nimerit o perioada buna ...

L-am adaugat si pe Andrei

Edit: ACTUALIZEZ

Am vazut, , multumesc, nu puteam sa nu ma laud si eu cu puiul meu!

Edit:
Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui katty

Buna dimineata!
As dori sa retrag de la baza cateva dintre produsele mele ramase nelicitate, caci le trimit in Moldova, zona Dorohoi, unde au fost inundatiile catastrofale din ultimele zile si unde sunt persoane care au ramas fara nimic, sunt rude de ale mele acolo si vreau sa ii ajut in vre-un fel...

Parintii mei stau la 10 km de Dorohoi. Si la ei s-au rupt niste iazuri si a intrat apa in curtile si casele oamenilor. Nu a fost ca in oras, dar simplu nu e. De la alex_andra am primit o cutie cu haine donate de pisica7488 care nu sunt inca puse la bazar. Ieri am triat din ele. La o parte fac poze si le pun aici, o parte (plus ce mai aveam eu de dat) o sa le duc la parintii mei, sa le dea catorva familiilii cu copii care au acum probleme (pe langa multele de pana acum). alex_andra mi-a dat mana libera cu hainele sa pun la bazar doar ce consider eu, restul sa le donez mai departe.

Bazar umanitar DC

Rudele mele (matusa, unchiul si bunica, si de fapt mult mai multi) stau la 15 km de Dorohoi, intr-un sat la granita cu Ucraina, satul e feeric in mod normal, acum am inteles ca se vad numai case prabusite in jur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am platit azi 20 ron Dodo,
te rog mult sa confirmi cand ai timp

Au intrat banutii si am mutat produsele,au mai intrat banutii de la diana2242si saryta

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput