Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 5

Alex@Sara spune:
Alex@Sara spune:
 si cu inca o licitatie.
cu inca o licitatie.
D289 8 ron 
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5488478763190229906
G188 8 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5486694159490520146
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana  03 08 2009

anyvovcu spune:
anyvovcu spune:
 scumpa mea nushulica confirm intrarea celor 35 de ron te rog sa ma ierti ca asa de tarziu
mamica de galusca
 de galusca  alexandru gabriel
alexandru gabriel

ellinia spune:
ellinia spune:
Madyrizi, e foarte greu pentru cei care stau pe maul Siretului, in zona Romanului, acolo a fost prapad si in 2008, din pacate. Plus ca e si pe aici pe la noi, am vazut sambata seara sate inundate, drum acoperit de ape, drumuri rupte, asta este... Scuze si eu de off-topic.

marybehappy spune:
marybehappy spune:
 Buna fetelor !
M-am uitat acum cateva zile si am vazut ca mai sunt produse de la mine in bazar( cele pe care le-am dat alex_andrei si acum am inteles ca se afla la laura25) si as dori sa rog fetele care se ocupa de administrare sa le reduca :
A212 - redus la 5 lei
A213 - redus la 8 lei
D246 - redus la 3 lei
E484 - redus la 3 lei
L513 - redus la 8 lei
I266 - redus la 8 lei 
Va poftesc doritoarelor sa licitati !

multumesc !
Mary 

ellinia spune:
ellinia spune:
Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi

dandusa spune:
dandusa spune:
 am platit azi 20 ron pentru asta si asta,in contul lui Bogdan.Dodo,
te rog mult sa confirmi cand ai timp
mami de Crinuta si Raducu

Laura25 spune:
Laura25 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ellinia Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi | 
O alegere foarte buna! Am pus ei su ochii pe ea de cand a ajuns la mine, dar din pacate acum am rezervat banii pt altceva. E dintr-un material foarte placut si croiala frumoasa.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 marybehappy nu a precizat ca toate produsele pt copii puse in bazar de ea sunt insotite de cate un bonus pe masura. 

Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

katty spune:
katty spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui alexandrina 
 Ai nimerit o perioada buna ...  L-am adaugat si pe Andrei  Edit: ACTUALIZEZ | 
Am vazut,
 , multumesc, nu puteam sa nu ma laud si eu cu puiul meu!
, multumesc, nu puteam sa nu ma laud si eu cu puiul meu!Edit:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Laura25 
 Parintii mei stau la 10 km de Dorohoi. Si la ei s-au rupt niste iazuri si a intrat apa in curtile si casele oamenilor. Nu a fost ca in oras, dar simplu nu e. De la alex_andra am primit o cutie cu haine donate de pisica7488 care nu sunt inca puse la bazar. Ieri am triat din ele. La o parte fac poze si le pun aici, o parte (plus ce mai aveam eu de dat) o sa le duc la parintii mei, sa le dea catorva familiilii cu copii care au acum probleme (pe langa multele de pana acum). alex_andra mi-a dat mana libera cu hainele sa pun la bazar doar ce consider eu, restul sa le donez mai departe. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me | 
Rudele mele (matusa, unchiul si bunica, si de fapt mult mai multi) stau la 15 km de Dorohoi, intr-un sat la granita cu Ucraina, satul e feeric in mod normal, acum am inteles ca se vad numai case prabusite in jur...

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dandusa am platit azi 20 ron Dodo, te rog mult sa confirmi cand ai timp  | 
Au intrat banutii
 si am mutat  produsele
 si am mutat  produsele ,au mai intrat banutii de la diana2242
,au mai intrat banutii de la diana2242 si saryta
si saryta
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!