Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 5
Alex@Sara spune:
sicu inca o licitatie.
D289 8 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5488478763190229906
G188 8 ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#5486694159490520146
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
anyvovcu spune:
scumpa mea nushulica confirm intrarea celor 35 de ron te rog sa ma ierti ca asa de tarziu
mamica de galusca alexandru gabriel
ellinia spune:
Madyrizi, e foarte greu pentru cei care stau pe maul Siretului, in zona Romanului, acolo a fost prapad si in 2008, din pacate. Plus ca e si pe aici pe la noi, am vazut sambata seara sate inundate, drum acoperit de ape, drumuri rupte, asta este... Scuze si eu de off-topic.
marybehappy spune:
Buna fetelor !
M-am uitat acum cateva zile si am vazut ca mai sunt produse de la mine in bazar( cele pe care le-am dat alex_andrei si acum am inteles ca se afla la laura25) si as dori sa rog fetele care se ocupa de administrare sa le reduca :
A212 - redus la 5 lei
A213 - redus la 8 lei
D246 - redus la 3 lei
E484 - redus la 3 lei
L513 - redus la 8 lei
I266 - redus la 8 lei
Va poftesc doritoarelor sa licitati !
multumesc !
Mary
ellinia spune:
Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi
dandusa spune:
am platit azi 20 ron pentru asta si asta,in contul lui Bogdan.Dodo,
te rog mult sa confirmi cand ai timp
mami de Crinuta si Raducu
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Licitez eu L513 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5480663576651790274 - 8 lei, pentru Robi |
O alegere foarte buna! Am pus ei su ochii pe ea de cand a ajuns la mine, dar din pacate acum am rezervat banii pt altceva. E dintr-un material foarte placut si croiala frumoasa.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
marybehappy nu a precizat ca toate produsele pt copii puse in bazar de ea sunt insotite de cate un bonus pe masura.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
katty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Ai nimerit o perioada buna ... L-am adaugat si pe Andrei Edit: ACTUALIZEZ |
Am vazut, , multumesc, nu puteam sa nu ma laud si eu cu puiul meu!
Edit:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Parintii mei stau la 10 km de Dorohoi. Si la ei s-au rupt niste iazuri si a intrat apa in curtile si casele oamenilor. Nu a fost ca in oras, dar simplu nu e. De la alex_andra am primit o cutie cu haine donate de pisica7488 care nu sunt inca puse la bazar. Ieri am triat din ele. La o parte fac poze si le pun aici, o parte (plus ce mai aveam eu de dat) o sa le duc la parintii mei, sa le dea catorva familiilii cu copii care au acum probleme (pe langa multele de pana acum). alex_andra mi-a dat mana libera cu hainele sa pun la bazar doar ce consider eu, restul sa le donez mai departe. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Rudele mele (matusa, unchiul si bunica, si de fapt mult mai multi) stau la 15 km de Dorohoi, intr-un sat la granita cu Ucraina, satul e feeric in mod normal, acum am inteles ca se vad numai case prabusite in jur...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa am platit azi 20 ron Dodo, te rog mult sa confirmi cand ai timp |
Au intrat banutii si am mutat produsele,au mai intrat banutii de la diana2242si saryta
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!