Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 4
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katty Multumesc mult fetelor pentru toate mesajele de solidaritate primite si multumesc pentru promptitudinea cu care ati sters produsele retrase... |
Ai nimerit o perioada buna ...
L-am adaugat si pe Andrei
Edit: ACTUALIZEZ
ellinia spune:
Supralicitez H343 - 15 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5488478565721064994 pentru Alexia
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Leditia spune:
simona,nu pot sa masor bluza,caci e modelul ciudat,nu am cusatura de umar,se vede in poze si nu stiu cum sa masor..E masura XL,e gros, de iarna si nu e purtat pt ca de sotul meu e mare.(nu stiu ce-mi imaginam cand i l-am cumparat)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ancadragoman spune:
pun aici link-urile la produsele platite?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ginye55 ora 11:56 Licitez B303 - 8 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5488478729343954498 |
Ce-ai licitat aici ca nu gasesc nici in licitatii asa cod...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
serialbastre ai o salopetica proaspat castigata.
Am actualizat si ultima licitatie pentru ellinia.
Incerc sa rezolv si mail-urile.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
szivarvany spune:
AM GRESIT eu incadrarea:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5488478729343954498
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui katty Buna dimineata! As dori sa retrag de la baza cateva dintre produsele mele ramase nelicitate, caci le trimit in Moldova, zona Dorohoi, unde au fost inundatiile catastrofale din ultimele zile si unde sunt persoane care au ramas fara nimic, sunt rude de ale mele acolo si vreau sa ii ajut in vre-un fel... |
Parintii mei stau la 10 km de Dorohoi. Si la ei s-au rupt niste iazuri si a intrat apa in curtile si casele oamenilor. Nu a fost ca in oras, dar simplu nu e. De la alex_andra am primit o cutie cu haine donate de pisica7488 care nu sunt inca puse la bazar. Ieri am triat din ele. La o parte fac poze si le pun aici, o parte (plus ce mai aveam eu de dat) o sa le duc la parintii mei, sa le dea catorva familiilii cu copii care au acum probleme (pe langa multele de pana acum). alex_andra mi-a dat mana libera cu hainele sa pun la bazar doar ce consider eu, restul sa le donez mai departe.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
ACTUALIZAT tot, predau stafeta.
madyrizi spune:
stiu ca sunt offtopic, dar chiar vroiam sa intreb si fetele din neamt cum e pe la ele... in dorohoi am vazut ca e prapad. ma uit cu groaza la acei oameni care au pierdut tot ce au agonisit o viata. cred ca le e tare greu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai