Aspirante optimiste > 20 ani (532)
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_86 spune:
bebelu, si eu sunt tot impotriva cezarianei
eu una nu as face decat daca este absolut necesar
iony, am vazut ca multe persoane cu trombofilie nasc prin cezariana. tu ce stii? este doar o coincidenta sau asa este indicat?
ea eu vreau naturallllllllllll
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
cos_minutza spune:
Lorena multi sa treaca supararea!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camcris spune:
cosmi cand ai zis ca pleci in concediu?
mi-am adus aminte ca asa as pleca si eu
fetelor eu nu am chef de nimic, am o stare
IONY_82 spune:
Daca nu te simti bine mergi la medic Lorena nu sta asa fara sa stii ce ti se intampla. Uite iti trimit multi poate trece
S-a intamplat minunea
5+
bebelu86 spune:
lore, Cami ce ati patit?
butoiu e inchis bine..asa k nu aveti ce cauta pe acolo
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+
cos_minutza spune:
Camcris din 12 iulieAmr - 12 zile
Bebelule si eu as merge pe natural,insa fiecare face cum crede ca e mai bine
Lorena,Yoni,Angi
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
lorena_86 spune:
cosminuta, multam, i-am primit
dar nu sunt supi
doar ca de 4 zile doua picaturi si atat, insarcinata nu am cum pt. ca luna asta am hotarat sa ma protejez pana imi fac analizele complete de trombofile ca alea simple au iesit cam urat si vreau sa fiu sigura ca mi-au ajuns doua sarcini pierdute anul trecut la un interval de doua luni.
asa ca inca mai astept "inundatia" si luni merg la uscatescu si apoi incepem treaba sa vina bebe luna asta
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
IONY_82 spune:
Angi o sa nasc aici in Italia cred ca e mai bine ma simt mai in siguranta
Lorena asa am auzit si eu ca ar fi indicat cezariana la gravidutele cu trombofilie
Eu n-am intrebat inca astept sa treaca un pic sa fie totul bine apoi vedem si cum nastem
Si eu as vrea sa nasc natural, dar daca mi se spune ca trebuie cezariana n-am de ales
S-a intamplat minunea
5+
cos_minutza spune:
Lorena nu te ingrijora,hai ca mai e putin pana luni si vezi ce zice medicul.