Aspirante optimiste > 20 ani (532)
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
iony multam si tie
camcris am probleme cu uratii, nu prea ma inteleg cu ei, pt ultima data anul asta ii rog sa vina si ei ezita, doar se prefac
doar imi este greata (de la fiere cred, ca testul de control este negativ) si ma simt lesinata
si stresata cu serviciul si criza asta
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
camcris spune:
hai lorena macar tu stii ce problema ai dar eu nu raman si nici nu stiu ce am, trebuie sa mergi la dr. nu sta asa
un buchet de
camcris spune:
pe mine ma streseaza situatia ca nu pot merge acum la dr. deoarece costa o groaza de bani si avem o nunta obligatie in iulie apoi in august la cumnata si abia apoi pot merge si eu la dr. daca nu mai intervine ceva ca asa am eu norocu
ang_21_costi spune:
iony este posibil sa fie 2 ,
ce superrrrrrrrrrrr
cand o sa afli sigur?
lore yo le-am trimis e-mail la uratzi sa nu mai vina in vizita decat peste vreo 9 luni ... dar cine stie daca l-au primit
cosminutza , camcris
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
cos_minutza spune:
Va si va spun si eu somnic usor si vise placute
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
lorena_86 spune:
camcreis, cosminuta multi noapte buna
eu merg la tv ca incepe filmul meu preferat
bebelu86 spune:
noapte buna fetelor
eu ma uit la sandy bell pe youtube k al meu a adormit uitandu-se la meci.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+
lorena_86 spune:
cine se mai uita la 1001 nopti pe kanal D
este superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, asa imi place filmul
nu am ratat nici un episod