Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 11
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mababei
Io-te frate, treaba verificata Recuperare usoara si racoare, trimitem daca vrei ploaia la tine !Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |

Si mie mi se mai intampla sa ma gandesc dimineata la cineva si in timpul zilei sa ma sune sau sa ma intalnesc intamplator cu acel cineva
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Multumim de incurajari. Avem varicela. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Imi pare rau

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! AYLA, sanatate multa Luanei ![]() . Voi nu ati facut Varilix?FLORIC, ALINA, petrecere frumu la mare ANA, bine ca nu are Andrei nimic la picioruse ![]() Noi suntem bine, azi am fost la gradi , am stat cam 1 ora jumate. Ana a socializat cu piticii, a papat gustarica de fructe stand pe bancuta, frumos, bucatele cu manuta din castron, s-a lasat chiar si dusa de manuta de doamna educatoare, fara sa ma scape insa din priviri. A fost bine pt prima experienta.Mami de minune mica |
Bravo Ana!
Sa ne mai scrii cum se acomodeaza ca sa stim sa procedam la fel
Pana la urma la ce gradi o duci?Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Noi suntem bine, azi am fost la gradi , am stat cam 1 ora jumate. Ana a socializat cu piticii, a papat gustarica de fructe stand pe bancuta, frumos, bucatele cu manuta din castron, s-a lasat chiar si dusa de manuta de doamna educatoare, fara sa ma scape insa din priviri. A fost bine pt prima experienta. |

Bravo, Ana! 

Ghioceii nostri merg la gradinitza!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
Fetele, am pus cateva poze ce avea tati in laptop aici
http://picasaweb.google.com/sunt.o.mica.printesa/Luana17Luni
am o viteza de melc la net, se incarca paginile pe forum foarte greu, ma scuzati, nu am citit prea mult din urma.
Pisik, ma bucur ca Ana a fost incantata de gradinita. Fetita mare!
Multumim de incurajari. Luana este tot somnolenta, si fara prea mult chef sa pape ceva, o sa scada rau in greutate, abia ajunsese si ea la 8,500 kg. Am citit si pe net, a zis si doctorita ca e un simptom normal, si somnolenta si lipsa apetitului, in prima faza a bolii. Ia si peritol, probabil si asta o va molesi, dar poate papa si de la el pe viitor. I-au mai aparut si alte bubite pe burtica, pe gat si pe langa gurita. Deocamdata nu da semne sa o manance. Sper si eu sa treaca usor, cum se spune, ca in copilarie s-ar face forme mai usoare.
Nu am facut vaccinul, intentionam sa-l facem, si nu am idee de unde a luat virusul, si nici cui l-am mai dat in perioada de incubatie. Noi am facut toti 3 varicela.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
pisigri spune:
Sanatate Luana !
Monnvas, lasa ca in decembrie o sa te umpli de bani
. Imi pare tare rau ca s-a ajuns pina aici. Statul roman nu are nici un dram de respect pentru tinerii capabili, din contra, ii mina sa plece din tara...
Galusco, bine ai mai venit pe la noi ! Eu am o fixatie cu capusele, mai ales ca in tara asta (si in Iasi, nu in Bucuresti...) pina te diagnosticheaza cu Lyme/borelioza....
. Si nu mai stiu cine intreba dar da, si la noi e pliiiin de capuse, stiu f sigur pt ca ele transmit si o boala grava la ciine, si-s enorm de multi ciini bolnavi. Edrept ca incidenta capuselor contaminate cu babesia (asta de la ciini) e mai mare decit a celor infectate cu Borrelia burgdorferi, dar....
mi se pare riscul prea mare. La iarba verde stau cu ochii pe copil ca pe butelie, iar la padure aplic ce am citit pe un site strainez: pantaloni lungi, deschisi la culoare si bagati in sosete (ca nu se pune pb de cizme totusi). Dar daca sint in gradina...chiar ca bibilicile-ssolutia :)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
Chatonel recuperare cat mai rapida, multa-multa sanatate!
Cautam vesti de la tine, am gasit mereu comentarii la poze
si nu stiam cum esti dupa operatie. (eu care citesc un capitol da, doua ba
) din lipsa de timp si lipsa internet cand am timp.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Monnvas spune:
Buuun. Sunt la ai mei pt ca vecinii care ziceau ca termina marti cu bormasina mi-au trezit copchilul, care azi a dormit fix 45 min. Nici apa calda n-am vreo 2 zile. Am tras si o cearta zdravana cu tat-sau, ca eu i-am sugerat de dimineatza sa ma duc cu copilul la ai mei, macar la somnul de pranz, da' el i-a crezut pe cuvant pe vecini. Nah! Singura veste buna e ca mi-a mai aparut o "evaziune de-o vara", ca daca tot intarzie bursele eram cam pe ulei.
PISIGRI la noi problema e si mai aiurea, ca bursele is din bani europeni, universitatea ii avanseaza si apoi ii deconteaza de la AMPOSDRU. Si cum AMPOSDRU se misca mai ceva ca melcul turbat de lene... nah, ca toate programele cu fonduri europene, avem intarzieri imense.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
CHATONELU' recuperare rapida 
Revin la teama de separare. Vad ca acum, cand suntem la ai mei, n-are nici o treaba, nu-l intereseaza de mine...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
cocufan spune:
Buna seara fetele
vad ca vorbiti de probleme cu despartirile si reactia in fata strainilor.
Sorina nu are absolut nici o treaba cand plec de acasa daca persoana cu care ramane se joaca cu ea si ii respecta programul.
cu strainii, se poarta de parca ii stie de o viata, intr-o zi, tragea de un betiv acostat de pe strada [eu am facut greseala sa deschid poarta si sa fug in casa dupa sticla de apa], voia sa il bage in curte dar omul simtit opunea rezistenta.
cu toate ca am tinut/o foarte mult in brate cand a fost mica si am purtato mult in sac la piept, e foarte independenta.
am o alta problema. nu am reusit sa vad daca copii vostri au facut vreodata crize de plans, nervi sau nu stiu cum sa le zic.
azi a facut pentru a doua oara, la interval de aproape o luna. cand i-am refuzat ceva, a plans cred ca o ora deoarece am adoptat ca si data trecuta, tactica ingnorarii.
copii vostri au facut? cum ati reactionat?
mentionez ca data trecuta s/a trantit si pe jos, acum doar a plans fara oprire.
sanatate copilasilor si mamicilor lor!