Vladescu vrea ca indemnizatia mamelor sa fie calcu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

madalina, sa nu cumva sa o fi luat in nume personal!
Era o constatare generala, plecand de la observatia ta.

Este adevarat ca in crese (scoli, primarii, spitale, regii, etc) situatia este mai degraba gri decat roza, nuanta de gri fiind nota dominanta sau nota medie; ceea ce nu exclude ca in unele locuri situatia este mai luminoasa sau unele aspecte sunt mai bune. Dar cum in crese lucreaza zeci de mii de oameni, ar fi o absurditate sa presupunem ca aceasta categorie de oameni ar fi moralmente diferita de restul oamenilor. La fel cum ar fi o absurditate sa presupunem ca cei vreo suta de mii de functionari din primarii ar fi in medie altfel decat restul oamenilor.
Toti se plang de una, de alta. Ingrijitoarele din crese de serviciile spitalicesti sau de primarii, angajatii primariilor de calitatea creselor sau atmosfera din spitale, angajatii spitalelor de serviciile din primarii sau din crese.
Ne plangem unii de ceilalti.

Parerea mea este ca Romania va progresa din momentul in care vom inceta in masa sa ne plangem de atitudinea celorlalti, ca sa ne aplecam mai mult asupra propriei atitudini.

Adica in loc sa ne intrebam ce face statul pentru noi sa vedem ce putem noi face pentru stat; nu impotriva lui, incercand sa gasim metode de a fenta statul plecand de la premisa falsa ca statul ne este inamic - premisa falsa rezultata din neintelegerea faptului ca statul suntem noi toti, nu o entitate separata.

Corect, asta zic si eu.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna ziuaaaaaaaaa
hop si eu.......in ciuda tuturor.....
ce am facut eu pentru stat?am platit impozitele p care trebuie sa le plateasca corect un contribuabil,la zi.
ce face statul pentru mine?da cate 1000 euro la parlamentari pentru cheltuieli nejustificabile cu documente contabile.De ce banii la care eu am platut impozit se considera ca nu mi se cuvin iar lor li se da?
daca vladescu calculeaza indemnizatia cum a zis imi dau dublu idiotii na.sa calculeze.chiar ii rog.De ce trebuie cate 20 asistenti la parlamentari?nevestele sotiile si amantele?
la finante in orasul meu lucreaza asa:director general,nevasta director general,nora si baiat,verisoara si neamurile mai gr.4.ha?aud?se stie si nu sariti cu gurile ca ii doare pe toti in....
DA VLADESCU SI GUVERNANTII SUNT IDIOTI.SI daca iau avertisment ce?daca e publicat comentariul meu...inseamna ca sunt bagata in seama si deci postul meu si-a atins scopul.E posibil sa fie puus un inginer textilist pe post de economist?doar pentru ca e membru de partid?asta afce statul pentru mine?deja la noi "l`etat c`est moi"unde "moi"pentru carcotasi sunt udrea base si guvernu`.bleah

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

dupa cum da ordine monsieur preshu' s-ar parea ca le si impoziteaza de la 1 ianuarie, nu numai ca le scad cu 15 %. as vrea sa vad eu ca e numai pe perioada limitata reducerea asta cu 15 %, dar cred ca termin eu concediul si tot atat o sa am indemnizatia.
si apropo de ce zicea eumada, am facut o socoteala si mie imi mai mareste un pic indemnizatia daca schimba modul de calcul, dar nu asta conteaza. faptul ca legea se schimba dupa cum bate vantul nu este normal intr-un stat care se vrea european.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput