Vladescu vrea ca indemnizatia mamelor sa fie calcu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

asta e idiot. pai atunci sa ma lase sa stau acasa 7 ani si sa-mi calculeze media veniturilor pe ultimii 7 ani. s-au gandit sa scoata bani de la mame? de la copii? sunt infometati? nu mai au de unde mulge vaca pt. ei?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi
asta e idiot

Daca in felul acesta incepe o discutie pe forum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Sincer, pe mine nu ma afecteaza calculul veniturilor pe 2 ani ci faptul ca vor ca din acei 85% sa platim si asigurarile sociale. Atunci... de ce nu se calculeaza cei 85% din brut?

Mergi la inceput

adica ce nu e bine la conversatia mea. asta e parerea mea si o sustin. dati-mi avertisment. stiam ca pot lua avertisment si accept. ASTA E IDIOT. poftim.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

stai linistita

ce ai spus a foarte adevarat si voi pune dupa-amiaza un video de unde se vede

tot Vladescu spune ieri " Ce mare lucru !!! in loc de 19% la TVA puneti domne acolo 24% , cum adica ia timp ? ce mare lucru ? " e vorba sa inlocuim in programele din supermerket valoarea 19% cu 24% si gata, s-a rezolvat , NU este idiot deloc intr-adevar

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Citat:
ASTA E IDIOT.

Argumenteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Capcaunul , Vladescu de la Finante nu este idiot , nu stiu de ce nu este idiot dar nu este , parol.

sfaturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

stai linistita

ce ai spus a foarte adevarat si voi pune dupa-amiaza un video de unde se vede

tot Vladescu spune ieri " Ce mare lucru !!! in loc de 19% la TVA puneti domne acolo 24% , cum adica ia timp ? ce mare lucru ? " e vorba sa inlocuim in programele din supermerket valoarea 19% cu 24% si gata, s-a rezolvat , NU este idiot deloc intr-adevar

sfaturi

am argumentat. eu l-am urmarit la tv unde cu gurita lui spune niste aberatii de lesini. nu trebuie sa argumentez mai mult. in plus conversatia era alta. nu scrie la topic "argumentati ca vladescu e...".

deci, cand pensiile nesimtite vor fi calculate dupa contributia la buget, voi fi de acord sa-mi fie calculata si mie indemnizatia dupa contributia pe 2 ani.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Citat:
deci, cand pensiile nesimtite vor fi calculate dupa contributia la buget, voi fi de acord sa-mi fie calculata si mie indemnizatia dupa contributia pe 2 ani.

atunci scoate-l pe vladescu din ecuatie si indreapta-ti tirada la adresa curtii constitutionale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

atunci scoate-l pe vladescu din ecuatie si indreapta-ti tirada la adresa curtii constitutionale.

de ce? curtea constitutionala a propus calculul pe ultimii 2 ani? si plata unei contributii la buget din banii de la buget? ecuatia are elementele toate. fara un element nu se poate considera o ecuatie completa. putea sa fie oricare gura care zicea prostia asta. as fi spus la fel. vladescu nu este o persoana despre care sa vorbesti daca nu debiteaza aberatii.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput