Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Larisel, ce frumoase sunt printesele tale ... imi place barca cu mingiute. sunt luate separat? sau e un centru de joaca cumparat cu toate accesoriile? Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Separat...barca am luat-o de la Dedeman si se numeshte www.dedeman.ro/ro/intex-centru-joaca-mariner-48660/C-30-148-9979/produs.html" target="_blank">"centru de joaca mariner", iar bilele sunt luate la set de 100. Pachetul de la dedeman contzinea si 10 mingiutze + 4 colacei.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
ayanna_xem spune:
Buna noaptea fetele!
Am intrat numai sa va salut...ati inaintat mult cu scrisul. Daca v-as scrie mesaj cu raspunsuri acum cred ca as umple trei pagini, dar sunt cam obosita. Zilele astea au trecut cu o viteza, doamne. La noi vremea a fost tot naspa, iar azi cand am vazut ca a iesit soarele nu mai puteam de bucurie...am iesit la plimbare, am iesit in gradina si pe langa casa sa mai dereticam una alta, am spalat vreo 3 masini ca tot amanasem de vreo 2 zile ca nu aveam unde le usca, am avut de calcat o tona de haine- si mai am de fapt -, am mai facut si mancare...de obicei de ultimul capitol se ocupa sotul, dar el a fost prins cu alte treburi. Ati vazut probabil la tv cam ce dezastru e prin zona Moldovei cu inundatiile. La noi inca nu sunt probleme...nici macar la cei care sunt pe malul Ozanei, desi a depasit deja malurile. In schimb, ni s-au inundat beciul si fantana de hidrofor...si ieri am avut program de pescuit...borcane, compoturile si ce mai aveam eu pe acolo. Dar asta nu e motiv de plans...ati vazut ce nenorociri sunt in unele zone, acolo sunt marile probleme...bietii oameni!
Am citit din urma...as fi vrut sa va zic cate un cuvant-doua la fiecare, dar chiar nu ma simt in stare. Poate incerc maine...nu stiu...
Dariuca mea e iar maraita si vrea numai in brate. Abia ieri, la 5 luni si 10 zile, i-am facut vaccinul de 4 luni...care cica nu a venit nici acum, dar mergand la medic sa insist sa-mi dea reteta ca mi-l cumpar singura, m-a luat peste picior si mi-a zis ca daca am asa de multi bani incat sa arunc 500 de lei pe vaccin e treaba mea si cand mi-a vazut moaca nervozata ca reactie la afirmatia lui...nush cum a facut ca a mai gasit unul ca prin minune...bineinteles cand a vazut ca-s dispusa sa sar si cu banul...asta-i Romanica, nu mai comentez ca ma enervez. Bine ca l-am facut.
Azi mi-a facut un pic de febra (care a cedat la Nurofen) si acum seara mi-a facut si o criza de plans...of, mi-e asa o mila de ea. Am adormit-o plimbandu-ma cu ea prin casa si 'shhhhh!shhhh-indo'...nu stiu ce a deranjat-o...vaccinul, burtica, gingiile...habar n-am...oricum ceva o doare ca are un plans asa nervos si suspina, din cand in cand mai rade, chiar in hohote...eu zic ca in momentele alea ii trece durerea si e asa de fericita de senzatia de bine incat rade cu hohote...apoi iar plange si tot asa...
Na, gata...hai ca m-am intins cu placinta fara ca macar sa apuc sa va raspund concret, nominal... si vroiam atatea sa va spun...
Va dau un deocamdata si urez tuturor pufilor- si nu numai- care s-au serbat zilele astea multa sanatate si bucurii...LML/LMA la toti sarbatoritii!
Am editat ca am papat o cratima...deh, oboseala...Noapte buna!
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Separat...barca am luat-o de la Dedeman si se numeshte www.dedeman.ro/ro/intex-centru-joaca-mariner-48660/C-30-148-9979/produs.html" target="_blank">"centru de joaca mariner", iar bilele sunt luate la set de 100. Pachetul de la dedeman contzinea si 10 mingiutze + 4 colacei. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
MULTUMESC, si bilele de unde?
Andre_lina spune:
gata, am citit
Bea, eu cred ca este de la dinti, daca sunt excluse alte cauze (raceli,etc)
Lorex, take a deep breath, vor mai fi zile maraite. Mai rare dar vor fi.
Acum cand Tudor mai are o zi maraita ma simt extenuata... dar cand imi amintesc de perioada colicilor, zilele maraite de acum sunt parfum. Si toate intrebarile care ma oboseau atunci: "dar ce are?" si fete strambe si crispate in juru-mi "saracul"... bine ca a trecut, parca nici nu au fost.
nani acum ca ma ia de noua domnul redbull de romania
onitza spune:
"Neata! Va invit la o cafea aburinda ca tot sta sa ploua si e o vreme tare dubioasa. EU sunt plina de violet gentiana pe maini, tzatzici si n-ar fi o problema doar ca sambata am nunta noroc cu rochita ca are ceva manecute ..dar cu decolteul ce fac? Chiar cu ce se curata bine violetul de gentiana, aveti idee?
Am vazut pozici ffff frumoase cu copilasii lui Andrelina si Elefantica, DOamne ce mari s-au facut, iti vine sa-i mananci nu alta! Andrelina, avem elefantei cu urechi portocalii la fel, a primit si daniel de la nasa. Dar ce m-a socat pe mine a fost ca sunt tare cumintei in carut, la noi e o mare problema cu iesitul afara, nu suporta sa stea in carut, cum il asez cum incepe urlatul nu stiu ce are. Voi cum ii mai pacaliti sa nu planga?
CATALUTZA, noi ne-am luat teren si banca ni l-a subevaluat atat de mult incat nu ne mai da bani de credit cat avam nevoie sa construim in ideea in care eliberasem autorizatie de constructie si facusem si proiectul ...acum astetpam noile reglementari ale programului prima casa 2 - la cosntructii case , sa vedem daca ne incadram la alte banci. Ar fi banci unde am putea lua suma dar si rata lunara ar fi exagerata si deocamdata nu ne bagam la imprumuturi usturatoare.
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaa fetili...
la noi azi e sarbatoare MARE, MARE...jijelu' implineste juma de an...asa ca facem cinste.
m-am gandit bine...cafelutza cu frisca...asa de trezire....si apoi ce vrea papila voastra ( azi fara monti ... merege o zi...calcatura pe bec)evident tortuletul n-o sa lipseasca..si un gratarel ..ceva?
tot am vrut sa scriu ieri de nu stiun cate ori dar...n-am mai apucat..
jiji e f cuminte ziua...dar noaptea e...caracteristica....iar eu....fantoma din noapte...
tre sa plece jiji mare...revin
AAAAAAAAAAA
LA MULTE LUNITE TOTUROR CELOR NASCUTI ASTAZI....SI-L PUPAM DULCE PE PRIETENUL NOSTRU PATRIOTUL SI PE MAMI LUI....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
lia_2009 spune:
vin cu o rugaminte pentru un sfat poate s-a mai discutat dar nu am timp acum sa caut. Fata mea a facut ieri 4 scaune iar in dimineata asta deja doua. sunt de consistenta normala nu i-am schimbat nimic in alimentatie ii dau aceasi supa de legume inca de acum 3 sapt, fructele aceleasi iar fierul de o sapt sa fie reactia DE LA FIER? CE SA FAC SA-I DAU ACELEASI MESE SA RENUNT LA CEVA? ASTEPT PARERILE VOASTRE, MULTUMESC.
lia_2009 spune:
ONITZA daca nu vrea in carut cand o scoti afara incearca sa o tii 5-10 minute in brate sa vada si ea ce se petrece in jur apoi incearca sa o pui in carut si sa-i arati o jucarie. la noi merge asa.
lia_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 vin cu o rugaminte pentru un sfat poate s-a mai discutat dar nu am timp acum sa caut. Fata mea a facut ieri 4 scaune iar in dimineata asta deja doua. sunt de consistenta normala nu i-am schimbat nimic in alimentatie ii dau aceasi supa de legume inca de acum 3 sapt, fructele aceleasi iar fierul de o sapt sa fie reactia DE LA FIER? CE SA FAC SA-I DAU ACELEASI MESE SA RENUNT LA CEVA? ASTEPT PARERILE VOASTRE, MULTUMESC. |
poate sa fie dintisorii se vede in partea de jos cum incep sa urce 2 dintisori. oare asta e?
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
io sunt chitita tare pe o casa, am impresia ca e lucrul de baza pe care trebuie sa-l ofer copiilor mei (inainte de a muri :)) - o casa! Imi place casa viselor tale, cam fiecare ne-am regasit cumva in acest vis.. curticica, bucatarie spatioasa, balcoane, bai separate pentru copii. visul meu arata asa: http://icase.ro/casa.php?id=ce11&vedere3d=2 (cu mici modificari la etaj, as vrea totusi si un birou si un atelier de lucru pentru sotz care in timpul liber e "artist" si spatiu pentru a-mi tine copii aproape chiar si cand se maresc si-si intemeiaza familiile lor - parterul e bun pentru asa ceva are dormitor separat, ideal pentru o domnisoara-domnisor care se vrea liber si independent si ii poti chiar oferi iluzia asta. in alta ordine de iudei, ma bucur de intuitie (deci imi cunosc copilul desi am fost sfatuita in repetate randuri s-o las mai moale)... azi o sun in 2 randuri si nu-mi raspunde, ii trimit un sms cu "vino acasa in 2 min" - o gasesc din al treilea apel, ajunsa acasa imi zice ca nu a vrut sa imi raspunda (intrase robotul) deliberat... apoi cand ii povestesc si sotului ala a facut urat (nu calculator si confiscare de telefon) ne marturiseste - n-a vrut sa-mi raspunda (deci facea ceva in acel moment ca era prea ocupata), pentru ca era la Cristi, intrase sa bea apa, si acasa era numai Toto (pisicul)... nu va mai povestesc ce discutii aprinse si patimase au urmat... concluzia ei a fost ca eu am o impresia generala proasta despre barbati (pe cand a ei e foarte pozitiva)... cum s-o invat ABC-ul femeilor inteligente si cu capul pe umeri, cand eu n-am fost asa? (in ciuda aparentelor) AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
CE SA MAI ZIC IO CAE STAU IN GARSONIERA? ( ce-i drept e fc cu 2 camere si am tot confortul) si asta in rate pana la pensie? cat am dat pe ea 91 mii...imi faceam lejer casa. dar...ca sa ma laud...desi nu ma incanta zona ( caransebes)...si noi aevm proiect pt o casutza ... http://biroudearhitectura.ro/locuinte-individuale/047+Locuinta+rustica+P+1E-31 .....insa acu sa vedem daca iesim basma curata cu criza asta...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...