Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
bea, lorex Pupam bb-ii sa-si revina rapid. Sfaturi nu am din pacate.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
Ruxita spune:
io sunt tare obo... si ma duc la culcare, per ansamblu sunt multumita de ziua de azi (pentru ziua de azi dau acatist maine)... mi-a dat ficusul 2 frunzulite noi - un progres extraordinar pentru mine - la mine florile mureau, se ofileau, inghetau, le cadeau frunzele, se uscau de vii, etc. - ficusul asta cineva mi l-a lasat in usa e mare de un metru si acum ma bucur de fiecare frunzulita noua (are vreo 16 vechi si 2 noi)... am facut si o supa pe gusul sotului meu (in general stramba din nas la mancarurile mele)... fost acolo- timing-stresat copil - deci per ansamblu reusita zi - la culcare! Obo-franta.
Va pupicesc.
saptamana viitoare vine pretena la mine de care mi-e dor (n-am mai vazut-o de o juma de an), cand ne vedem o data in an stam o bucata de noapte si tot nu terminam vorba... vine sa-si sustina examenele ca e la master (vreau si eu la masterul ei), gata, am zis ca-s obo, acum mai caut si cuvinte potrivite
noapte...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Bea, daca a facut febra cred ca amanati vaccinul. Tine-l la frigider. Vezi ce zice maine dr. Ivanel si mami harnicuta. Sa aveti o noapte linistita! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
multumim la fel va dorim!
inca nu l-am cumparat....maine vroiam sa il luam si sa i-l tot faca acolo................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 larisel cum e aia sare potasica? si unde se gaseste? |
E mai putzin sarata decat cea normala dar cica si mai putzin nociva pt rinichii nematurizati ai bb-ilor. Eu am luat din farmacie cu 8 ron.
Filmuletze
AMR 4 (+11)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
E mai putzin sarata decat cea normala dar cica si mai putzin nociva pt rinichii nematurizati ai bb-ilor. Eu am luat din farmacie cu 8 ron. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
mhm......oki..mersiiiiiiii
noapte buna
ma duc si eu sa scot biberoanele si sa ma culc...........
domne ajuta sa fie o noapte linistita.................
va pup
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
larisel spune:
bea Eu tot incerc sa-ti vad pozele de la semnatura si nu merge linkul...sau ai pus poze noi pe picassa?
Filmuletze
AMR 4 (+11)
larisel spune:
Vad ca nu m-a certat nimeni pt "calcatul in strachini" din meniul a la monti pe care l-am postat ieri ( de ex. cafeaua).
Ca tot veni vorba de monti...aveam cateva restantze si pe aceasta tema...
miremia De ce nu e monti ciorba de burta? (in afara de grasime care nu e musai ne-monti)
Ziceai ca ai slabit apoi ai stagnat si iar ai slabit. Exact asha explica si nea monti ca se intampla cu dieta lui. Ideea e ca aceasta slabire este ireversibila daca te tzii de "treaba" cat de cat.
ruxita Eu mananc musli cu fructe de la sanovita (mi s-au parut cele mai ok de pe piatza) dar chiar si astea sunt un pic ne-monti: contzin fulgi de porumb si stafide. Eu le combin ori cu lapte degresat (0% grasime) ori cu ceai.
Filmuletze
AMR 4 (+11)
Andre_lina spune:
Buna seara si un salut patriotic!
Dupa luni intregi, mi-am indeplinit visul si am luat un quinny buzz (second hand dar ok) cu care patrioticus se poate plimba mandru.
Azi am haladuit pe malul lacului (din colentina nu stiu cum ii zice) ba prin ploaie ba prin soare cu cuscra Elefantica si cu tinerii ginerica si nora la plimbare... ce s-au mai mangaiat, si agatat unul de altul...
Isabela e o papusa vie, o frumoasa si o zvapaiata. Activa si receptiva, vesela... m-a cucerit. Patriotul nu arata, insa i-a rapit inima
si dovada.... e aici in album: http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/30Iunie#
Ma cam doare capul, ca m-a batut soarele, nu gluma, si nu am avut nicio palarie...
Andre_lina spune:
Larisel, ce frumoase sunt printesele tale ... imi place barca cu mingiute. sunt luate separat? sau e un centru de joaca cumparat cu toate accesoriile?
Andre_lina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
nu cred....ca avem beton dedesubt, peste care avem parchet, si peste am pus melaminat....................nu cred.iar din pod nu se simte................ am luat tot de pe jos..am sters de doua ori cu pronto foarte concentrat am deschis tot....sper sa nu mai simt............ l-am chemat pe tati.....zice ca el nu simte............. cum doamne irta-ma nu simti............. pai i-am zis ca s-a pisat pe covor....el zice ca nuuuu nu se pise ea pe covor, ca face pisu putin si ridica coada, si isi da drumu pe lateral asa..................holy heaven, eu asta nu stiam.............no apuca-te iara de mirost pe laterale.....doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca le exterminez pe pisicile astea................ nu poti lasa o usa deschis ca ele deja hop in casa, hop in bucatarie pe masa, oricat le-ai da de mancare si le urasc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oooooooooffffffffffffffffffff Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
bea... ce de lucruri aflam despre pisici... deci daca fac in laterale... inseamna ca tb sa zugravesti ???? GLUMESC, NU DA!