Copiii nostri speciali!*14* fulgi albi de nea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

andru_mami, nu-l lasa pe "bebe" singur in camera. e o perioada, nu va fi asa tot timpul. poti sa-l iei cu tine la bucatarie sau sa lasi usa deschisa....va trece perioada asta. spune-i ca nu pleci, ca il iubesti, ca esti acolo chiar daca el nu te vede.

noi suntem bine, acuma sunt singura acasa cu copii. sotul s-a apucat de scoli si e la cursuri plecat, la 200 km departare. de aia bantui pe net la ora asta. copii sunt bine, au crescut.............

io am planuri, le tot brodez sa-mi iasa. lucrez la ele....sper sa reusesc ce mi-am propus.

va imbratisez.

Nicoleta, mergem amndoua la placinta? ce-ti face feciorasul?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata
las un ibric cu ca poate mai vrea cineva una asa de ora 11 sau macar va ademenesc un pic sa iesiti la apel,nuu?
ce fac fetele?
ce fac copiii?
sunteti bine?
la noi se anunta o zi faina afara ,asa ca si voua va doresc la fel,o zi frumoasa,cu muult soare

va pupic dulce pe toate si va doresc un we cu muult soare,aveti grija de voi si multa sanatate tuturor

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

stiu ca n-am mai intrat de mult,sunt datoare cu detalii despre noi....

Vera,ma bucur sa te vad aici,macar si multumesc din suflet pt urari!

am si eu o rugaminte,participam la concurs....pozele noastre sunt la semnatura,daca va plac,ne dati un vot?

multumim!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

all
suntem bine...ceea ce va doresc si voua

ps:si noi avem poze la concurs...daca va plac votati-ne daca nu... asta e
PS2: de citit va citesc dar hunna-terorista nu-mi permite sa fac ce vreau

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeaca spune:

Buna fetele.Nici eu nu am mai scris cam de mult,am trecut printr-o perioada groaznica cu Gabita,abia acum intram pe fagas normal.Luna septembrie a fost un cosmar plus jumatate din octombrie.Gabi al meu nu a dormit nici pic o saptamana intreaga,a facut crize de agitatie continuu,apoi m-am internat doua saptamani cu el la Al.Obregia si nici acolo nu-i dadeau de cap cum sa-l adoarma.Nici acum nu m-am lamurit de la ce a facut crizele alea.Ajunsesem cosmarul medicilor,ii dadeau un diazepam intreg,jumatate romparkim si jumatate levomeprazim si el....nimic,tot agitat.Ne-am externat si dupa aproape o saptamana am luat-o de la capat.Apoi totul s-a sfarsit la fel de brusc cum a inceput.Acum si-a revenit,este iar vesel,mananca bine,merge la gradinita cu placere,parca mi se pare aievea uneori,am ramas cu teama c-o iau de la capat cu crizele de agitatie.
Acum va pup,ma duc laca trece timpul cam repejor.

Mergi la inceput

Buna dragelor,
bebeca sper sa nu mai aveti astfel de episoade

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna seara tuturor!
hai ca am zis ca intru mai des ,da de unde,ca vin asa obosita de la serv si nu prea mai am chef;
da acum s-a cam racit vremea pe la noi si intram devreme in casa,asa ca mai dau si eu cate o tura pe aici;
pai ce sa zic,noi suntem bine,Andrei e bine,doamne ajuta,mananca bine,chiar fff bine.,nu mai avem probleme cu vomitat,cu inecat,papa chiar mai mult decat alti copii de varsta lui,se bucura cand vede castronelul cu mancare sau cand vede banana sau mandarine,orice e de mancare si cunoaste el,plange daca ii e foame,chiuie toata ziua,vorbeste pe limba lui vrute si nevrute,ii place tare mult sa stea cu mine la calculator sa bata si el in tastatura aici;
pe 29 plec si eu cu el la bucuresti ptr internare,ca in dec trebuie sa mergem la comisie si ne trebuia internare ca sa ii scot certificatul medical;gimnastica facem acasa,ca nu ne mai permitem sa mergem la bucuresti,nici tp nu mai am,dar in general banii sunt problema;
eu sunt cam ragusita,ma cam doare gatul si sper sa nu ma ia iar vreo raceala,ca mi-e tare frica ca o ia si Andrei de la mine;
in rest munca si munca,acasa smotruiala,la servici nu mai zic,munca multa bani putini,si pe deasupra idiotii astia de la primarie nu ne-au dat nici salariul de insotitor de 2 luni,si culmea cica tocmai in ianuarie il da,vai de noi,erau niste banuti in plus ca la atatea cheltuieli....;copilul are nevoie de multe,dar daca au ei ce le mai pasa de altii

altfel ,bine toata lumea?
ce mai fac copilasii?
multa sanatate tuturor si poate mai intrati sa ne dati un semn despre voi

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

HELLOOOO,
vreau sa scriu si eu ceva dar ...ete ca striga bebe Petru iar Ema imi bate in tastatura
e greu tare...ori asa mi se pare azi
va pup ca plange bebe

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

P'aci si eu.... Noi am avut peripetii... am fost la gradi la bacau. Gradinita era ff buna, oamenii deosebiti, totul era bine, dar numai la gradinita! Am inchiriat o garsoniera, am platit,,,, m-a dat afara ca-i lua banca garsoniera. Nu platise creditul si..... Am inchiriat un apartament...... am platit.... s-a razgandit.... Intre timp sotul a facut o tromboflebita profunda, cu risc mare.... Poate ca peripetiile cu chiria au fost un semn ca tre sa stau si p'acasa. Nu mai plec acum, raman acasa. Vlad va merge la gradi la bucuresti, acum fac actele. Olimpicul meu a mai luat ceva medalii... Nu am multe vesti. Nici nu sunt in apele mele..... Vera, eu n-am luat banii de 6 (sase) luni, decembrie e a saptea. Boc zicea ca ni-i da acum..... nu mai cred nimic..... Nimeni nu mai respecta nimic..... ma simt terfelita de toti cei care nu au pic de realitate in ei.....

Va pup pe toate si pe pici.
Ce bine ar fi sa mai avem timp si putere sa revenim p'aci

Mergi la inceput

sunt prin zona cu timp f limitat ...dar e bine ca-s copii bine.
In rest eu sunt si asta-i cel mai important

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput