Copiii nostri speciali!*14* fulgi albi de nea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce mai faceti fetelor? nu mai da nimeni nici un semn......

daca mai cititi pe aici, o saptamana plina de reusite va doresc.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim Kari si voua la fel....

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

salutareee la toata lumea
se pare ca vremea rece de afara o sa mai imi faca timp si mie pentru forum,caci nu am mai dat nici un semn pe aici de hat vreme,dar sincer a fost din cauza programului mult prea incarcat:servici,acasa munca,copil,si sincer nu mai imi ramanea timp nici pentru mine si tati uneori;
poi sa incep cu inceputul;
andrei e bine,e un mic terorist care nu mai vrea sa stea singur nici o clipa,cum vede ca te indrepti spre usa e crima si pedeapsa;a fost un pic cam picnit de un inceput de enterocolita,dat i-a trecut repede,se joaca toata ziua,chiuie cat il tin plamanii,intelege tot mai multe,din punct de vedere locomotor nu pot sa spun mare lucru,nu a dat deloc inapoi,e bine,dar nici progrese cine stie ce nu avem;parca incepe sa se ridice mult mai bine singur asa pe o parte,aproape ca si cum ar vrea in fundulet,dar nu reuseste sa se ridice singur;
la terapie nu am mai fost din mai,si din cauza timpului si a banilor,dar am comandat masa de kineto pe net si muncim acasa cat putem;acum in noiembrie trebuie sa merg la internare ca sa ii scot certificatul medical ca in dec suntem la comisie si deci e musai o internare;
cat despre mine,sa zic ca sunt bine,un pic stresata cu vremurile astea,dar cine nu o fi pe asa vremuri,iar de cateva zile ma chinuie niste simptome care ma duc cu gandul la o asa zisa sarcina,desi mai astept sa vad daca apare CM,daca nu ... e clar,am pus-o;daca e sa fie ceva sa fie cu noroc,sa fie intr-un ceas bun,desi va anunt,nu va tin pe jar;
in rest munca si acasa,mancare,curatenie,copilul cu gimnastica si gata ziua,iar seara pic lata uneori

ma bucur pentru progresele micutilor vostri,ce sa zic,sa auzim numai de bine,la cat mai multe reusite si multa sanatate tuturor;
chiar mi-era dor de voi toate,de vremurile noastre bune,dar cred ca grijile astea si timpul asta care parca zboara ne-a pus pe toate la adapost;

va pupic dulce pe toate si toti copilasii,si sper sa ne auzim mai des pe aici,ma gandesc ca se mai termina cu treburile pe afara si ne retragem mai repede in casa la caldurica;

sa aveti o saptamana frumoasa si sa speram la o iarna usoara

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

apropo,nu am avut timp sa pun poze cu andrei de asta-vara de la mare ,unde m-a terorizat ca nu a vrrut sa stea in apa nici de nebun,urla ca in gura de sarpe,desi acasa in cada ii place tare mult,acolo cred ca aglomeratia si muzica aia il deranjau;iar de stat pe plaja pe prosop nici gand sa stea,el a vrut la sezlong domnule,sa-l fi vazut ce statea la umbreluta,pe sezlong fara nici un stres;
sper sa imi fac timp sa pun cateva poze de la mare cu noi

POZE

Mergi la inceput

gata,m-am tinut de cuvant si am pus poze noi de asta vara de la mare;
am uitat sa va spun ca nu a vrut nici sa stea dezbracat si el ca toti copiii,nuu,el a stat imbracat ca la stana,ca altfel era prapad,ne stia toata plaja,plus ca avea picioarele si mainile sloi,ziceai ca suntem la polul nord nu la mare

POZE

Mergi la inceput

La multi ani Mihaita-pui de Mihaela77,sa fii santos si sa iti dea d-zeu tot ce e mai bun pe lumea asta!

La multi ani Mihaela,sa iti traiasca copiii si sotul si sa fiti fericiti!

La multi ani Dodo-Gabriela,sa fii sanatoasa,sa fii fericita alaturi de cei dragi tie si sa va bucurati de doi copii minunati!

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume,MIHAIL SAU GAVRIL,multa sanatate si tot ce va doriti!

POZE

Mergi la inceput

buna seara!
da aici nu da nimeni un suc,o praji,ceva bun ca e sarbatoare azi?

atunci va dau eu placinta cu dovleac si boabe de struguri,am facut azi ca as fi mancat ceva dulce

o seara buna tuturor si multu pupici pentru pitici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

andru_mami, io mai dau prin zona. ce face printisorul? dar tu?
mai ai placinta cu dovleac? ca vreau si eu o felie!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
kari..
vera...cum placinta cu dovleac si boabe de struguri?
nu am auzit pana acum dar cred ca e buna
pup

Mergi la inceput

kari - multi pupici de la noi ;
poi Andrei e bine,e un mic terorist ca nu mai vrea in ruptul capului sa stea singur,daca ies din camera e crima si pedeapsa,ne stie toata strada,urlaaaa,da urla,nu plange,daca e cineva cu el,chiar daca dormi langa el,sta cuminte,se joaca,da sa stie el pe cineva acolo;
in rest eu sunt oarecum bine,am dat o tura pe la dr. ca aveam eu niste simptome care nu prea imi placeau,semanau a sarcina,dar nu era sarcina,era o anexita bilaterala care s-a lasat cu mult tratament si cica"namol" la fiere si multe gaze pe intestine,eram balonata rau;
in rest suntem bine,daor foarte ocupati,si la servici,apoi acasa ma ia Andrei de odihnita,facem gimnastica,ceva dulce,un pic de ordine si s-a dus timpul;
voi sunteti bine?
ce fac copiii?
te pup dulce si te astept totusi la o felie de placinta

nicoleta pastrez si pentru tine o bucata de placinta,e namaipomenita cu struguri pe care i-am lasat la pomit si apoi ii pun la placinta,este fff una,este un pic acrisoara;
voi ce mai faceti?
ioana ce mai face?
ceva nou la orizont?
mai mergeti la Tina?
va pup dulce si multa sanatate si voua

POZE

Mergi la inceput